Aansluitservice verhuizen

aansluitkosten

Een verhuisbedrijf biedt haar klanten veel meer mogelijkheden dan enkel en alleen het inpakken en verhuizen van de inboedel. Er wordt door het merendeel van de bedrijven bijvoorbeeld ook een zogenaamde aansluitservice aangeboden. Deze service maakt het mogelijk om alle elektrische toestellen in huis aan te laten sluiten door een ervaren vakman. Dat lijkt op het eerste zicht misschien een beetje overbodig, maar het kan wel degelijk een interessante hulp blijken. In het bijzonder voor mensen die reeds een bepaalde leeftijd hebben bereikt is het namelijk zo dat zij veelal de grootst mogelijke problemen ondervinden met het aansluiten van hun apparaten. Door middel van de aansluitservice worden deze zorgen uit handen genomen en zal bijvoorbeeld je televisie zonder probleem werken zoals jij dat wil.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Voordelen van de aansluitservice

De aansluitservice die door verhuisbedrijven wordt aangeboden brengt enkele zeer interessante voordelen met zich mee. We geven je graag een overzichtje van deze voordelen:

  • Alle verlichting in huis wordt op correcte wijze aangesloten waardoor je op dit vlak niet met vervelende verrassingen kan worden geconfronteerd.
  • De televisie wordt niet alleen aangesloten, maar ook nog eens volledig geïnstalleerd. Dit is vaak een erg lastig karwei waar veel mensen geen blijf mee weten. Door de aansluitservice zal je ook hier evenwel geen problemen mee ondervinden.
  • Mogelijke nieuwe toestellen in een keuken worden aangesloten en getest. Wanneer een defect wordt vastgesteld kan je op deze manier meteen een beroep doen op de geldende garantievoorwaarden.

Bovenstaande maakt het reeds duidelijk, veel mensen hebben slechts een zeer beperkte kennis van elektrische toestellen waardoor ze geconfronteerd worden met één of meerdere vervelende problemen na de verhuis. Door een beroep te doen op de mogelijkheden die de aansluitservice met zich meebrengt is dat evenwel niet het geval.

Een meerwaarde voor iedere verhuis

Er zijn zo van die onderdelen van een verhuis die je, wanneer je er voor kiest om ze uit te besteden handenvol geld kosten. Dat is niet het geval met de aansluitservice, in tegendeel. Deze speciale dienst die wordt aangeboden door verhuisbedrijven gaat uiteraard gepaard met een bepaalde meerprijs, maar zal het benodigde budget voor een verhuis niet nodeloos verhogen, in tegendeel. Deze service mag vooral voor jonge verhuizers dan misschien wel een beetje overbodig zijn, bij een verhuis van senioren komt ze veelal uitstekend van pas! Om er zeker van te zijn dat je voor de aansluitservice zo laag mogelijke kosten betaalt is het vergelijken van offertes bij diverse bedrijven een absolute aanrader.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!