Keuken verhuizen

Keuken verhuizenTijdens het verhuizen kan het idee gaan spelen om niet alleen je gewone meubels, maar bijvoorbeeld ook je keuken mee te verhuizen. Dat is niet meer dan normaal, maar je dient wat dit betreft wel enkele voorbereidingen te treffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opmeten van de beschikbare ruimte in de keuken in de nieuwe woning. Hou bij het opmeten in het bijzonder rekening met verloren ruimte en hoeken en kanten. Deze kunnen er namelijk voor zorgen dat je bestaande keuken in het nieuwe huis kan worden geïntegreerd. Goed opmeten vooraleer de keuken uit te breken en te verhuizen is hoe dan ook altijd aan te raden.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Demonteren van je keuken

Vooraleer je gaat beginnen met het daadwerkelijk verhuizen van je keuken spreekt het uiteraard voor zich dat deze zal moeten worden gedemonteerd. Deze demontage kan je zelf doen om kosten te besparen, maar kan ook gedaan worden door een ervaren professional. Deze laatste weet perfect hoe de keuken te demonteren en terug op te bouwen, maar je dient uiteraard wel rekening te houden met een bepaalde kostprijs. Hoe dan ook is het demonteren en veilig inpakken van de verschillende onderdelen van je keuken het eerste wat je moet doen vooraleer de daadwerkelijke verhuis kan plaatsvinden.

Is een keuken verhuizen interessant of niet?

Het vele werk evenals de kans op schade zorgt er voor dat mensen zich veelal de vraag stellen of het al dan niet interessant is om hun bestaande keuken mee te nemen naar de nieuwe woning. Uiteraard is dit vooral een persoonlijke keuze. Je kan gehecht zijn aan je keuken of je kan nog maar net een nieuwe hebben gekocht waardoor je deze investering niet verloren wenst te laten gaan. Hoe dan ook, of een keuken verhuizen alsook de daarbij behorende kosten absoluut de moeite waard zijn zal je uiteindelijk voor jezelf moeten bepalen.

Kan een verhuisbedrijf een keuken verhuizen?

Een keuken verhuizen kun je zelf doen als je best wel handig bent. Zo niet, begin er dan niet aan en laat het over aan een specialist. Verhuisbedrijven hebben de meest uiteenlopende spullen verhuisd. Een verhuisbedrijf kan dus ook jouw keuken verhuizen. Bovendien wordt je keuken dan verzekerd. Via deze website kun je in contact komen met diverse verhuisbedrijven uit jouw regio. Waarom is dat handig? Omdat je dan de exacte prijzen kunt vergelijken van jouw verhuizing. Op deze manier kun je tot wel 30% op de kosten besparen van je verhuizing. Bovendien kun je alles in een keer laten verhuizen.

  1. Vul op deze pagina het formulier zo goed mogelijk in
  2. Ontvang vrijblijvend 4 offertes in je mailbox
  3. Begin met vergelijken en bespaar op je verhuiskosten

Meer verhuisinformatie

 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!