Machines verhuizen

Machines verhuizenWanneer je als bedrijf gaat verhuizen zijn er heel veel zaken waar je rekening mee dient te houden. Eén van deze factoren heeft betrekking tot de machines. Bij het verhuizen van met name een fabriek kan het voorkomen dat er bijzonder grote en zware machines dienen te worden verhuisd. Bij een dergelijke verhuizing dient er niet alleen rekening te worden gehouden dat de machines op veilige manier afgelegd en beschermd moeten worden, daarnaast spreekt het voor zich dat je ook de nodige aandacht zal moeten schenken aan bijvoorbeeld het transport. Wil je machines verplaatsen die je niet zomaar even in je auto stopt? Hou dan zeker en vast rekening met de tips uit dit artikel!

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Voorbereiding

Het verhuizen van logge en zware machines gaat steevast gepaard met een groot aantal handelingen die moeten worden uitgevoerd. Een goede voorbereiding is dan ook van cruciaal belang om de machine op zo efficiënt mogelijke wijze te kunnen verhuizen. De voorbereiding voor het verhuizen van machines bestaat in ieder geval steeds uit:

  • Het afkoppelen en verzekeren van de machine
  • Het klaarmaken voor transport
  • Het regelen van eventueel speciaal transport
  • Het voorzien van voldoende werkkrachten en eventuele hulpmiddelen

Speciaal transport vereist of niet?

gespecialiseerd verhuisbedrijfBepaalde machines dienen niet alleen omwille van hun gewicht, maar ook door hun omvang getransporteerd te worden middels speciaal transport. Dergelijk transport dient vaak ruime tijd op voorhand te worden aangevraagd. Houd er daarbij ook rekening mee dat speciale hulpmiddelen vereist kunnen zijn om de machine in kwestie op het transport te kunnen laden. Goed aangeven om welke type machine het gaat alsook hoeveel het gewicht en de afmetingen bedragen is dan ook steeds van cruciaal belang. Houd er tot slot nog rekening mee dat speciaal transport ook altijd gepaard gaat met een behoorlijke kostprijs. Calculeer deze kosten dan ook in, in de totale kostprijs van je verhuizing.

Vrijblijvend advies

Het is wel duidelijk geworden dat je niet zomaar zelf de machines kunt verhuizen. Verstandig is om meerdere offertes van gespecialiseerde verhuisbedrijven te vergelijken. Vraag bij ons in een keer 4 offertes aan van verhuisbedrijven uit jouw regio. Op deze manier kun je tot wel 30% op de totale kosten besparen. Hoe gaat het precies in zijn werking?

  1. Vul op deze pagina je gegevens zo goed mogelijk in
  2. Ontvang vrijblijvend 4 prijsopgaven in je mailbox
  3. Vergelijk de prijsopgaven en kies de beste deal
  4. Bespaar tot wel 30% op de kosten

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!