Seniorenverhuizing

seniorenverhuizingVerhuizen op jonge leeftijd kan reeds een behoorlijk karwei zijn. Het wordt echter nog een behoorlijk stuk zwaarder wanneer de verhuizing op latere leeftijd moet gebeuren. Seniorenverhuizing is in principe dan ook een vak apart en kan niet altijd door de familieleden of vrienden gebeuren. Misschien hebben zij bijvoorbeeld wel helemaal geen tijd of vinden ze dat ze niet in staat zijn om alles te verhuizen en terug in elkaar te zetten. In dat geval kan je er gelukkig wel voor kiezen om een beroep te doen op een bedrijf dat is gespecialiseerd in seniorenverhuis. Zij nemen je alle zorgen uit handen en zorgen er voor dat de senior in kwestie zonder probleem vanuit zijn vertrouwde omgeving bijvoorbeeld naar een bejaardentehuis kan verhuizen.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig voor senioren? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Nieuwe woning, bejaardentehuis, etc.

Een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in seniorenverhuis kan worden ingeschakeld in tal van verschillende situaties. Zij kunnen je niet alleen van dienst zijn wanneer een verhuis naar een nieuwe woning moet worden uitgevoerd, ook verhuizen naar bijvoorbeeld een bejaardentehuis behoort tot de mogelijkheden. Seniorenverhuizing kan er niet alleen voor zorgen dat alle meubelen worden gedemonteerd en terug worden opgebouwd in het nieuwe adres, daarnaast kunnen ze ook de volledige inboedel netjes inpakken. Op deze manier wordt er voor gezorgd dat je volledige hebben en houden zonder schade op je nieuwe woonadres arriveert. Ook de elektrische apparaten zullen tijdens de verhuis zo optimaal mogelijk worden beschermd en zullen worden aangesloten op het nieuwe adres.

Hoeveel kost seniorenverhuizing?

Seniorenverhuizing kost uiteraard altijd iets meer dan een reguliere verhuis. Dat heeft alles te maken met het feit dat er bijzonder veel verschillende diensten in de prijs zijn inbegrepen. Denk hierbij niet alleen aan een gepaste verhuiswagen, maar ook voor bijzondere zorg voor de senior, het demonteren en opnieuw monteren van de meubelen, het aansluiten van de elektrische apparaten en ga zo maar door. Toch is het mogelijk om te besparen op de kosten van seniorenverhuizing. Misschien kunnen je vrienden of familieleden bijvoorbeeld op voorhand reeds een deel van de inboedel verhuizen of kunnen zij helpen met het afbreken en terug opbouwen van de meubelen? Al deze kleine zaken zorgen er voor dat seniorenverhuizing meteen een behoorlijk stuk betaalbaarder wordt.

Even op vakantie? Het kan!

Het feit dat seniorenverhuizing je alle zorgen uit handen neemt zorgt er voor dat je tijdens de verhuis probleemloos een weekje of enkele dagen vakantie kan boeken. Wanneer je terug thuiskomt kan je dan in alle rust en volledig ontspannen je intrek nemen in je nieuwe huis of verblijfplaats. Alweer een extra interessant voordeel dat is verbonden aan seniorenverhuizing!

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!