Verhuisbedrijf Bodegraven

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over een verhuisbedrijf in Bodegraven. Midden in het Groene Hart ligt deze kleine, maar historische stad. Ontstaan bij de brug over de Oude Rijn die via Utrecht en Leiden naar de Noordzee stroomt. Het centrum van Bodegraven heeft een stedelijk karakter en het is er goed toeven. Maar verder is Bodegraven eigenlijk een groot dorp met fantastische vergezichten over het de oude veenontginningen waarmee het omgeven wordt. Bodegraven ligt dichtbij steden als Gouda, Woerden en Alphen aan de Rijn. In het nabijgelegen Reeuwijk kun je in de zomer genieten van de Reeuwijkse Plassen. Bodegraven heeft een intercity verbinding met Utrecht en Leiden. En ook via de verkeersaders A12 en N11, is Bodegraven goed verbonden met de Randstad.

*Tip:

Verhuisbedrijf Bodegraven nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Bodegraven.

Top verhuisbedrijf in Bodegraven

Bodegraven is een centraal gelegen woonplaats in Nederland. Het zal daarom makkelijk zijn om een verhuisbedrijf te vinden. Haal je voordeel uit al die keuze en vraag via onze website meerdere verhuisoffertes tegelijkertijd aan. Zo vergelijk je automatisch vier verschillende kostenplaatjes met elkaar. Dat scheelt jou tijd en levert ook nog een besparing op. Dit zijn de betere verhuisbedrijven in Bodegraven en het Groene Hart:

Verhuisbedrijf Bodegraven

Bijzonderheden

1

Griffioen Transport

Allround verhuizers en transport.

2

Koster Verhuizingen

Demonteren, inpakken, opslaan en transport.

3

Van der Bas Transport

Algemene kantoor en particulieren verhuizingen.

4

Houtman Logistiek

Verhuizers en verhuiswagens.

5

Asscheman – de Verhuizers

Erkende Verhuizers.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Je kunt een verhuisbedrijf in Bodegraven inhuren voor verschillende diensten. Naast het transport zelf, kun je ook je kledingkasten en andere grote meubelstukken laten demonteren en op de nieuwe locatie weer in elkaar laten zetten. Ook kunnen verhuizers jou helpen met het inpakken van al je spullen, je vorige woning schoon achter laten, een verhuislift installeren en dozen opslaan. Wat al die dienten ongeveer kosten zie je in de tabel die nu volgt.

Verhuiskosten

Gemiddelde prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Bodegraven:

Busje en verhuishulp: 20 m³

50,00 – 80,00 per uur

Vrachtwagen en verhuishulp: 50 m³

70,00 – 100,00 per uur

Extra verhuishulp

30,00 – 45,00 per uur

Extra’s:

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

Meubel opslag

Vanaf € 35,00 per maand

In- en uitpakservice

Gemiddeld € 40,00 per uur

Verhuislift

Vanaf € 100,00 per dagdeel

Huur van verhuisdozen

Vanaf € 0,50 per doos

Verhuizingen buiten de gemeente

Vanaf € 0,50 per kilometer

Naar het buitenland verhuizen:

België, Duitsland en Frankrijk

Vanaf € 2.000,00

Verenigd Koninkrijk en EU

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Verhuistips Bodegraven

Verhuizen kan veel stress met zich meebrengen. Je moet zoveel dingen tegelijkertijd organiseren. En je moet alles ook nog inpakken natuurlijk. Laten we dat vooral niet vergeten. Voor je eigen gemoedsrust kun je het beste een betaalbaar verhuisbedrijf inschakelen. Voer straks je postcode in en ontvang direct vrijblijvende offertes van verhuizers in Bodegraven. Want, hoe je het ook went of keert, verhuizen is het makkelijkst met een verhuisbedrijf. Verder willen we nog drie top verhuistips met je delen:

  • Vergelijk de internetproviders die op je nieuwe adres actief zijn. Het duurt enkele weken voordat jouw nieuwe provider de aansluiting rond heeft.

  • Vergelijk ten minste drie offertes, zodat je weet dat je de beste prijs betaalt.

  • Bezoek direct na verhuizing het stadhuis. Je moet jouw verhuizing binnen vijf dagen melden. Kijk op de website van de overheid voor meer informatie hierover.

Prijsopbouw
Veel mensen denken dat vervoer het duurste onderdeel van de verhuizing is. Maar dit is meestal niet zo. De arbeidskosten liggen simpelweg hoger dan de kosten van het tanken. Daarom zijn de laad- en loskosten uiteindelijk meestal het hoogst. Zoals je in de onderstaande infographic kunt zien, gaan 40% van de kosten naar het transport zelf, 30% naar het laden van de spullen en 30% naar het lossen.

Bespaartips verhuisbedrijf Bodegraven

We weten allemaal dat verhuizen duur kan uitpakken. Vooral als je veel dingen van waarde hebt. Gelukkig is besparen ook mogelijk. We hebben hier drie beste bespaartips voor je op rij gezet:

  • Vraag wanneer het rustig is bij het verhuisbedrijf. Als je op rustige dagen verhuist, kun je om korting vragen.

  • Vraag altijd meerdere offertes aan om zo de beste onderhandelingspositie te hebben.

  • Contracteer een verhuisbedrijf die actief is in jouw regio. Scheelt in de kilometerheffing.

Vergelijk offertes


We werken samen met kwaliteitsverhuizers door heel Nederland. Voer nu je postcode in om vrijblijvend vier aanbiedingen te ontvangen. Dit doe je direct hieronder.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!