Verhuisbedrijf Den Helder

Verhuisbedrijf Den HelderOp onze verhuis site vind je de beste offertes voor een verhuisbedrijf in Den Helder. De bekende havenstad op de Kop van Noord-Holland. Door zijn ligging is Den Helder vooral bekend vanwege het veerpont naar Texel. Verder is Den Helder een belangrijke militaire basis voor de marine. De haven geeft deze jonge stad zijn unieke karakter en zorgt voor een constante bedrijvigheid. Uitwaaien doe je in Huisduinen, Julianadorp of op Texel natuurlijk. Den Helder heeft alles wat je van een stad mag verwachten: winkels, cultuur en uitgaansgelegenheden. Met de trein ben je direct verbonden met de rest van Noord-Holland en Amsterdam.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Den Helder? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Den Helder

Den Helder heeft een gunstige ligging in de provincie Noord-Holland. Het verbindt Texel met de rest van Nederland. Je zult dus geen probleem ondervinden bij het vinden van een geschikt verhuisbedrijf. Om de best passende verhuizer voor jou te vinden, raden we aan om een aantal offertes met elkaar te vergelijken met onze handige vergelijkingstool bovenaan de pagina. Wij werken alleen maar samen met de beste verhuizers van Den Helder, zoals de volgende toppers:

Verhuisbedrijf Den Helder

Bijzonderheden

1

Molenaar-Leek

Opslag, verhuishulp, transport en inpakservice.

2

Beers

Texel transport, verhuizingen en distributie Noordkop.

3

H.M.S. Den Helder

Transport, aannemer en verhuisservice.

4

Kaan Transport

Verhuizingen, transport, opslag: Nederland en Texel.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Een verhuizing in of naar Den Helder en Texel hoeft niet duur te zijn. Een verhuisbedrijf in de Kop van Noord-Holland is namelijk meestal goedkoper dan in het midden van het land. Er zijn nog meer dingen die een rol spelen. Natuurlijk de afstand van de verhuizing, hoeveel spullen en meubels je gaat verhuizen, of je een trap op of af moet, en welke diensten je nog meer uitbesteedt. Een verhuisbedrijf in Den Helder kan namelijk ook voor je in- en uitpakken, en je meubels demonteren en weer opbouwen. Maak een lijstje met diensten die voor jou van belang zijn en vraag de offertes meteen aan.

Gemiddelde verhuiskosten

Vanaf prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Den Helder:

Verhuiswagen met verhuizer – 20 m³

Vanaf € 295,00 per drie uur

Verhuiswagen met verhuizer – 40 m³

Vanaf € 410,00 per drie uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur per verhuizer

Extra diensten:

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Parkeervergunning voor verhuiswagen

Vanaf € 50,00

In- en uitpakservice

Vanaf € 105,00

Meubelopslag

Vanaf € 35,00 per maand

Montage

Vanaf € 125,00

Klusjesman

Vanaf € 150,00

Naar het buitenland verhuizen:

EU landen

Vanaf € 3.500,00

Noord-Amerika

Vanaf € 7.500,00

Australië

Vanaf € 10.000,00

Verhuistips Den Helder

Iedereen kan wel wat verhuistips gebruiken. Ook jij. Als je alles zelf wilt gaan doen, haal je een hoop onnodige stress op je hals. Zeker naast een drukke baan is dat haast niet te doen. En dat hoeft ook niet. Vraag nu direct op onze site vier offertes aan van lokale verhuizers. Je zult zien dat het helemaal niet zoveel hoeft te kosten. Met een beetje hulp, kun jij je richten op de belangrijke zaken. Daarnaast hebben we hier nog meer tips voor je die het verhuizen een fluitje van een cent maken:

  • Vergeet niet je adres te wijzigen bij de gemeente. Ook als je binnen de gemeente verhuist. Hoe je dat doet, lees je op deze site. Dit is essentieel voor jouw zorgverzekering, toeslagen en belasting.

  • Maak een handig lijstje met alle taken en prioriteiten die je per week wilt doen. Dat schept orde in je hoofd en je vergeet op deze manier niets.

  • Vergeet niet de meterstanden op te schrijven. Zowel van je oude woning als van je nieuwe. Je geeft de standen later door aan je oude en nieuwe leverancier. Zo voorkom je dat je teveel betaalt.

Prijsopbouw

In de grafiek hieronder kun je duidelijk zien dat ongeveer 40% van de verhuiskosten voor een gemiddelde verhuizing naar het transport van de goederen gaan. Dat valt eigenlijk best wel mee dus. Je bent vaak meer (60%) kwijt aan de hulp bij het laden en lossen. De arbeidskosten dus. Wil je besparen op je verhuizing? Help dan zelf mee met het laden en lossen.

Bespaartips verhuisbedrijf Den Helder

Helaas is een verhuizing niet altijd even goedkoop. Daar is niets aan te doen. Om jou te helpen, hebben we een aantal bespaartips opgesteld:

  • Vraag meerdere offertes aan bij verhuizers in Den Helder.

  • Vraag transport in bruikleen bij vrienden of collega´s.

  • Contracteer een lokaal verhuisbedrijf, dat scheelt extra kilometerheffing. 

Vergelijk offertes

Wil jij weten wat een verhuizing in Den Helder kost? Vul je gegevens in bovenaan de pagina en we sturen je vier offertes.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!