Verhuisbedrijf Hilversum

Verhuisbedrijf Hilversum

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over een verhuisbedrijf in Hilversum. Beter bekend als ‘Mediastad’. De Nederlandse Publieke Omroep zenders hebben hun thuisbasis in deze Noord-Hollandse plaats. Inwoners van Hilversum lopen dan ook met grote regelmaat een BN’er tegen het lijf. Hilversum is een heerlijke stad met een authentiek dorps karakter. En als je van natuur houdt, dan zit je hier ook goed. Deze plaats is omgeven door heide, plassen en natuurgebieden. Met de auto of de trein ben je zo in Amsterdam of Utrecht. Hilversum is een unieke stad met voor ieder wat wils.

*Tip:

Verhuisbedrijf Hilversum nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Hilversum.

Top verhuisbedrijf in Hilversum

Er wordt een hoop verhuisd in Hilversum en het Gooi. En dat is goed nieuws voor jou. Om die reden is er een groot aanbod aan kwalitatieve verhuisbedrijven. Om de beste prijs te kunnen onderhandelen doe je er goed aan om de via onze website verschillende offertes aan te vragen. Dan weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Dit zijn de vijf grootste verhuisbedrijven in Hilversum:

Verhuisbedrijf Hilversum

Bijzonderheden

1

Johan de Wit Verhuizingen

Complete verhuizingen voor particulieren en bedrijven.

2

Hilversumse Verhuisservice

Verhuizen, opslag, handyman en schoon opleveren.

3

Staalman

Particulieren, senioren, bedrijven en opslag.

4

Dijkstra Transport

Gooische verhuizer sinds 1928.

5

Van Leeuwen verhuizingen

Keukens, meubels, piano´s en vleugels.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Je kunt een verhuisbedrijf in Hilversum inhuren voor verschillende diensten. Naast het transport zelf, kan je bijvoorbeeld ook alles in- en uit- laten pakken. Of een deel van je inboedel tijdelijk opslaan. Het verhuisbedrijf kan ook je oude woning geheel reinigen, zodat deze klaar is voor oplevering. Wat dat allemaal gemiddeld kost zie je in de onderstaande tabel. Voor een precieze prijs zul je een offerte aan moeten vragen.

Verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Hilversum:

Verhuiswagen klein + 1 verhuishulp

Vanaf € 55,00 per uur

Verhuiswagen groot + 1 verhuishulp

Vanaf € 75,00 per uur

Extra verhuishulp

Vanaf € 35,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

België, Duitsland en Frankrijk

Vanaf € 2.000,00

Verenigd Koninkrijk en EU

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Extra’s:

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 45,00 per maand

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 30,00

Inpakken en demonteren

Vanaf € 40,00 per uur

Uitpakken en monteren

Vanaf € 50,00 per uur

Schoonmaken

Vanaf € 25,00 per uur

Verhuislift huur en montage

Vanaf € 100,00

Verhuistips Hilversum

Verhuizen kan best wat stress opleveren. Je moet zoveel regelen, spullen inpakken en dan ook een verhuisbedrijf regelen. Maak het jezelf makkelijk door een complete verhuisservice in te huren bij een erkende verhuizer. Dan hoef jij je nergens zorgen over te maken. Je kunt bij de aanvraag van de offerte aangeven welke diensten jij precies wilt afnemen. Nu volgen nog vier handige verhuistips:

  • Vraag minimaal drie offertes aan zodat je weet dat je de beste prijs hebt.

  • Zet alles wat er moet gebeuren op een lijstje. Doe dit al een maand van te voren. Zo houd je de controle over de verhuizing. 

  • Zorg ervoor dat je binnen vijf dagen je verhuizing meldt bij de nieuwe gemeente. Meer informatie hierover vind je op de site van de Rijksoverheid.

  • Vraag je nieuwe internet en tv abonnement ver van te voren al aan. Het duurt namelijk altijd een aantal weken voordat je aangesloten kunt worden. Zo kom je niet zonder internet en tv te zitten.

Prijsopbouw

Veel mensen denken dat het transport het duurste deel van de verhuizing is. Maar dat is niet zo. Er is immers meer mankracht nodig bij het laden en lossen. En een uurloon van een verhuizer is duurder dan het voltanken van een verhuiswagen. Zoals het grafiekje hieronder laat zien, bestaat zo een 60% van de kosten uit de arbeid voor het laden en lossen.

Bespaartips verhuisbedrijf Hilversum

Een verhuizing kan best wat kosten. Zeker als je bijvoorbeeld veel nieuwe meubels aan moet schaffen of de nieuwe woning nog moet renoveren. Gelukkig kun je op je verhuizing besparen met de volgende tips:

  • Vraag meerdere offertes aan voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

  • Nodig vrienden en familie uit om je te helpen.

  • Vraag de verhuizer welke dagen er goedkope tarieven gelden.

Vergelijk offertes

Je weet zeker dat jij niet teveel betaalt voor de verhuizing als je de verschillende verhuizers in jouw stad met elkaar vergelijkt. Met de vergelijkingstool op onze website kun je heel gemakkelijk de verschillende opties naast elkaar zien.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!