Verhuisbedrijf Hoofddorp

Verhuisbedrijf Hoofddorp

Heb jij een verhuisbedrijf in Hoofddorp nodig? Check dan bij ons verschillende offertes van betrouwbare verhuizers. Hoofddorp is de grootste woonplaats in de gemeente Haarlemmermeer met meer dan 75.000 inwoners. Na de drooglegging van het meer is Hoofddorp ontstaan op de kruising van de Hoofdweg tussen Amsterdam naar Leiden en de Kruisweg tussen Heemstede en Aalsmeer. Hoofddorp blijft maar groeien dankzij de centrale ligging in deze regio van de Randstad. Ook zijn er relatief veel bedrijvenparken te vinden in en rondom Hoofddorp, het ligt immers op steenworp afstand van luchthaven Schiphol. Het is daarom niet meer dan logisch dat er veel transport- en verhuisbedrijven actief zijn in en rondom Hoofddorp. Reden genoeg om eerst offertes met elkaar te vergelijken voor de beste deals.

*Tip:

Verhuisbedrijf Hoofddorp nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Hoofddorp.

Top verhuisbedrijf in Hoofddorp

Omdat er veel bedrijven in Hoofddorp en Schiphol gevestigd zijn, is er een grote markt voor zakelijke verhuizingen. Je zult dus veel verhuisbedrijven vinden in deze hoek van Noord-Holland. Wij weten dat het aanbod van goede kwaliteit is. Bijkomend voordeel is dat de verhuizers daarom concurrerende prijzen hebben. Dit zijn de vijf grootste verhuisbedrijven in en rond Hoofddorp:

Verhuisbedrijf Hoofddorp

Bijzonderheden

1

Ketel Verhuizingen

Transport van meubels, verhuizingen en verhuishulp.

2

Passies Internationale Verhuisbedrijven

Verhuizingen in Nederland, Europa en de Antillen.

3

Firma A.J. Snijders en Zoon

Goederenvervoer en verhuizingen.

4

Relo Transeuro Netherlands

Europese en internationale verhuizingen.

5

Pure Movers

Montage en inpakservice, tijdelijke opslag, verhuisliften, transport en verhuishulp.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Als jij binnenkort naar Hoofddorp gaat verhuizen, dan ben je vast benieuwd naar de kosten van die verhuizinge. Handig om een financiele planning te maken. Als eerste is de omvang van je spullen een belangrijke factor in de uiteindelijke prijs van de offerte. Nu volgt een tabel met vanaf prijzen voor de meest gebruikte verhuisdiensten in Hoofddorp en omstreken:

Gemiddelde verhuiskosten

Vanaf prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Hoofddorp:

Verhuiswagen met verhuizer – 20 m³

Vanaf € 295,00 per drie uur

Verhuiswagen met verhuizer – 40 m³

Vanaf € 410,00 per drie uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur per verhuizer

Extra’s:

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 30,00

In- en uitpakservice

35,00 per uur

Opslagruimte

Vanaf € 40,00

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

Verenigde Staten en Canada

Vanaf € 8.000,00

Marokko, Turkije en Midden-Oosten

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Hoofddorp

We weten allemaal dat verhuizen best stressvol kan zijn. Verhuistips zijn daarom zeker geen overbodige luxe. Familie en vrienden zijn er om je te helpen. Zowel bij de organisatie vooraf, als op de verhuisdag zelf. Maar ook een professional kan veel voor jou betekenen. Zoals je al kunt zien in de prijstabel hierboven. Vraag meteen offertes aan van ervaren verhuizers in de provincie Noord-Holland. De volgende verhuistips zijn ook erg handig:

  • Maak een handige checklist met alle taken en prioriteiten. Dat schept orde in je hoofd en zo weet je zeker dat je niets vergeet.

  • Schakel vrienden, collega´s of familie in om je te helpen op de dag zelf. Met een paar extra handen kun je aardig wat euro´s besparen op de verhuiskosten.

  • Ga meteen na je verhuizing langs bij het gemeentehuis. Je moet je verhuizing binnen vijf dagen doorgeven. Meer info hierover vind je op de website van de overheid.

Prijsopbouw

Nederlanders besteden gemiddeld genomen 40% van de verhuiskosten aan het transport en 60% aan het laden en lossen van de dozen en meubels. Je ziet dit duidelijk weergegeven in het infogram hieronder. Je kunt gelukkig relatief makkelijk bezuinigen op beide delen van van de verhuiskosten. Door collega´s en vrienden in te schakelen kun je bezuinigen op de arbeid. En door zelf een busje te regelen kun je al snel 40% besparen.

Bespaartips verhuisbedrijf Hoofddorp

Helaas is het niet altijd mogelijk om te besparen op de verhuizing door zelf mee te werken met laden en lossen. Zeker niet als je veel spullen hebt. Speciaal voor jou hebben we nog drie andere bespaartips:

  • Vraag meerdere offertes aan bij regionale verhuisbedrijven.

  • Leen een bestelbusje bij iemand.

  • Vergelijk verschillende services en offertes om de beste prijs te garanderen.

Vergelijk offertes
Door simpelweg enkele basisgegevens van jouw verhuizing in te voeren, vergelijk je direct de beste offertes. Je ontvangt direct vier verhuisbedrijf offertes in je inbox.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!