Verhuisbedrijf Hoogeveen

Verhuisbedrijf Hoogeveen

Hier vertellen we je alles over een verhuisbedrijf in Hoogeveen. “’t Ogeveine” op z’n Drents, is een landelijk gelegen stad in het zuiden van de provincie Drenthe. Zoals de naam suggereert, is de stad opgericht ten tijde van de veenontginningen. Dat zie je nog steeds aan de lintbebouwing van de Hoofdstraat, waar je nu veel winkels en horeca vindt. Hoogeveen heeft veel te bieden als stad op het gebied van cultuur, uitgaan en woongemak. Verder is deze noordelijke stad erg gunstig gelegen aan de hoofdweg tussen Emmen, Zwolle en Groningen. En ook met de trein is Hoogeveen goed verbonden met de rest van Nederland via het Intercity netwerk. 

*Tip:

Verhuisbedrijf Hoogeveen nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Hoogeveen.

Top verhuisbedrijf in Hoogeveen

Er wordt een hoop verhuisd in Hoogeveen en Drenthe in het algemeen. En dat is goed nieuws voor jou. Er zijn daarom veel offertes om met elkaar vergelijken. Je zult geen moeite hebben de scherpst geprijsde eruit te pikken. Begin in ieder geval met drie of vier offertes. Verderop in dit artikel schrijven we meer over bespaartips voor jouw verhuizing.

Verhuisbedrijf Hoogeveen

Bijzonderheden

1

D.G.O. Express

Verhuizingen, inpakservice verhuishulp en opslag.

2

Shabak Dienstverlening

Particuliere verhuizingen met of zonder verhuislift.

3

Varwijk Verhuizingen

Kantoren, woningen en senioren.

4

D&K Verhuizingen

Verhuizingen, opslag, inpakservice en verhuislift.

5

Gebroeders Zoer

Transport, montage, inpakken en verhuishulp.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Wat jouw verhuizing precies zal kosten, hangt af van welke diensten jij contracteert. Er is ontzettend veel keuze bij een verhuisbedrijf in Hoogeveen. Het gaat niet alleen om het transport. Een verhuisbedrijf kan ook je spullen inpakken, je meubels en kasten monteren, de oude woning schoonmaken en bijvoorbeeld een verhuislift voor je regelen. Een ervaren verhuizer inhuren kan jou dus veel aanbieden. Wat al die verschillende services gemiddeld kosten, zie je in de volgende tabel:

Verhuiskosten

Gemiddelde prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Hoogeveen:

Busje en verhuishulp: 20 m³

50,00 – 80,00 per uur

Vrachtwagen en verhuishulp: 50 m³

70,00 – 100,00 per uur

Extra verhuishulp

30,00 – 45,00 per uur

Extra opties:

Parkeervergunning

10,00 – 100,00

Verhuislift

100,00 – 200,00

In- en uitpakken/ monteren en demonteren

30,00 – 50,00 per uur

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 45,00 per maand

Schoon opleveren

Vanaf € 100,00

Extra verhuisbus

50,00 – 80,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

Verenigde Staten en Canada

Vanaf € 8.000,00

Marokko, Turkije en Midden-Oosten

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Hoogeveen

Verhuizen kan best wat stress opleveren. Dat weet iedereen. Er is zoveel te regelen en al die spullen moeten uitgezocht en ingepakt worden. Je wordt al moe als je er alleen al aan denkt. Vraag daarom hulp van vrienden en familie. Die willen vaak met alle plezier helpen. Zo wordt het verhuizen een stuk makkelijker en het is nog gezellig ook. Bovendien, hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper jouw verhuizing uiteindelijk zal uitpakken. Maak een goede planning en begin zeker een maand van te voren. Doe ieder weekend een stukje. Dat maakt het hele proces een stuk minder stressvol. Hier zijn nog drie verhuistips:

  • Vraag minimaal drie offertes bij lokale verhuizers. Dan kun je de beste prijs onderhandelen. 

  • Voor je nieuwe woning heb je natuurlijk ook internet, televisie en verwarming nodig. Het is handig om de opties van te voren alvast te vergelijken en te contracteren. Werkt alles meteen op de dag dat je verhuist. 

  • Zodra je verhuisd bent geef je jouw nieuwe adres door aan de gemeente. Hoe je dat doet lees je hier. Je kunt dit al ver van te voren doen, weet je zeker dat je het niet vergeet.

Prijsopbouw
Veel mensen denken onterecht dat het transport het duurste onderdeel is van een verhuizing. Maar niets is minder waar. Dat zie je duidelijk in het grafiekje hieronder. Er is mankracht nodig voor het laden en lossen. En dat is niet goedkoop in Nederland. Dus je kunt beter besparen op de verhuishulp dan op het transport zelf. Dat is handig om te weten als het nodig is om te bezuinigen op de verhuisofferte.

Bespaartips verhuisbedrijf Hoogeveen

Een verhuizing kan soms aardig wat kosten. Zeker als je veel meubels hebt. Speciaal voor jou hebben we deze handige bespaartips:

  • Vul je postcode in bovenaan onze site.

  • Geef niet alles uit handen, doe zoveel mogelijk zelf.

  • Vergelijk eerst alle opties en offertes.

Vergelijk offertes

Je weet zeker dat jij niet teveel betaalt voor de verhuizing als je eerst verschillende verhuizers in Hoogeveen met elkaar vergelijkt. Die service leveren wij jou gratis en vrijblijvend.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!