Verhuisbedrijf Hoogezand-Sappemeer

Verhuisbedrijf Hoogezand-Sappemeer

Hier lees je alles over een verhuisbedrijf in Hoogezand-Sappemeer. Van de beste offertes tot handige bespaartips. De twee dorpen Hoogezand en Sappemeer zijn ontstaan tijdens de grootschalige veenontginningen van de provincie Groningen in de 17e eeuw. De dorpen zijn beide gelegen aan het kanaal welke de provinciehoofdstad Groningen met Winschoten en Duitsland verbindt. Nu is Hoogezand-Sappemeer vooral een landelijk groene woonplaats. Vooral dankzij de goede treinverbinding willen veel mensen hier graag wonen. Er zijn maar liefst vier NS stations die Hoogezand-Sappemeer direct met Groningen verbinden. En via de A7 snelweg ben je zo in Leeuwarden, Duitsland en de rest van Nederland.

*Tip:

Verhuisbedrijf Hoogezand-Sappemeer nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Hoogezand-Sappemeer.

Top verhuisbedrijf in Hoogezand-Sappemeer

In de regio van Hoogezand-Sappemeer en Groningen is er geen tekort aan verhuisbedrijven. Wij werken alleen samen met verhuizers die betrouwbaar zijn en een top service leveren. Je doet er goed aan om een verhuizer te zoeken die aansluit bij jouw specifieke behoeftes. Op onze website vraag je met een enkele klik meerdere offertes tegelijkertijd aan. De volgende verhuisbedrijven zijn actief in Hoogezand-Sappemeer en omstreken:

Verhuisbedrijf Hoogezand-Sappemeer

Bijzonderheden

1

Hesseling verhuizingen

Particuliere verhuizer met top beoordeling.

2

Allinnig

Senioren, piano´s, kantoren en meubels.

3

Oostland Logistics

Witgoed, goederen, kantoren en inpakservice.

4

T.J. van der Woude Verhuizingen

Meubeltransport, inpakservice, piano´s en opslag.

5

EASY Verhuizers

Regionale allround verhuizers.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Als jij binnenkort naar Hoogezand-Sappemeer gaat verhuizen, dan wil je natuurlijk wel graag weten wat de verhuizing gaat kosten. Om een reëel beeld te krijgen, is het nodig om verschillende offertes op te vragen. Met onze vergelijkingstool vraag je in een keer drie of vier offertes aan die aansluiten bij jouw specifieke verhuiswensen. Als referentie voor een verhuisbedrijf in Hoogezand-Sappemeer kun je de volgende tabel met gemiddelde prijzen gebruiken:

Verhuiskosten

Gemiddelde prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Hoogezand-Sappemeer:

Busje en verhuishulp: 20 m³

50,00 – 80,00 per uur

Vrachtwagen en verhuishulp: 50 m³

70,00 – 100,00 per uur

Extra verhuishulp

30,00 – 45,00 per uur

Extra’s:

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

Meubel opslag

Vanaf € 35,00 per maand

In- en uitpakservice

Gemiddeld € 40,00 per uur

Verhuislift

Vanaf € 100,00 per dagdeel

Huur van verhuisdozen

Vanaf € 0,50 per doos

Verhuizingen buiten de gemeente

Vanaf € 0,50 per kilometer

Naar het buitenland verhuizen:

België, Duitsland en Frankrijk

Vanaf € 2.000,00

Verenigd Koninkrijk en EU

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Verhuistips Hoogezand-Sappemeer

Verhuizen geeft gewoon veel gedoe. Daar is helaas niets aan te veranderen. Je moet zoveel administratieve zaken regelen. En alles moet ingepakt worden en straks weer uitgepakt. De beste verhuistip is daarom ook om een ervaren verhuizer te contracteren. Die kan jou allerhande vervelende taken uit handen nemen. Voor de beste prijs vraag je offertes aan bij vertrouwde verhuizers in jouw regio. Denk ook aan de volgende drie tips die het verhuizen een stuk makkelijker zullen maken:

  • Organiseer alle spullen en meubels op een heldere manier. Dit doe je door dozen te nummeren of met een kleur te markeren. Dan weet je bij aankomst welke doos naar welke kamer moet in je nieuwe woning.

  • Schrijf je van te voren in bij de nieuwe gemeente. Dat kan je namelijk al ver van te voren doen. Dan vergeet je het in ieder geval niet.

  • Laat een verhuizer zoveel mogelijk taken van jou overnemen. Dat zijn de eventuele kosten meer dan waard.

Prijsopbouw
Voor een gemiddelde verhuizing ben je 40% kwijt aan het transport van al jouw spullen. De andere 60% ben je kwijt aan de mankracht voor het laden en lossen. Het is duidelijk dat er dus flink bespaard kan worden op een verhuizing als je zelf actief meewerkt. Of als je zelf zorgt voor transport natuurlijk.

Bespaartips verhuisbedrijf Hoogezand-Sappemeer

Gelukkig zijn er ook andere manieren om te bezuinigen op je verhuizing, mocht het actief meewerken aan jouw verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • Doordeweeks verhuizen is bijna altijd goedkoper.

  • Pak zelf alles in en uit. Em gebruik je eigen verhuisdozen.

  • Gebruik zoveel mogelijk eigen of geleend vervoer.

Vergelijk offertes

Vul nu jouw postcode in bovenaan deze pagina. En wat basisgegevens over jouw verhuizing. Dan ontvang je direct de vier best passende offertes per e-mail. Dit is de makkelijkste manier om een geschikt verhuisbedrijf te vinden in het hoge noorden.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!