Verhuisbedrijf Hoorn

Verhuisbedrijf Hoorn

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over een verhuisbedrijf in Hoorn. Veel mensen verhuizen met plezier naar Hoorn toe. Het is een historische havenstad die een belangrijke rol speelde in de VOC tijd. Hoorn is zo populair om te wonen en werken, omdat het relatief kleinschalig is gebleven. Er wonen iets meer dan 70.000 mensen. Om Hoorn heen kun je genieten van het weidse Noord-Hollandse platteland en het IJsselmeer. Met de trein en de auto ben je zo in Amsterdam, Alkmaar en Enkhuizen. Ook Lelystad is niet ver, als je met de auto de Markerwaarddijk pakt. Hoeveel een verhuizing naar Hoorn ongeveer kost, lees je verderop in het artikel.

*Tip:

Verhuisbedrijf Hoorn nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Hoorn.

Top verhuisbedrijf in Hoorn

In Hoorn en regio Drechterland zijn voldoende bekwame verhuizers te vinden. Het is daarom aan te raden om altijd verschillende verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken. Het gaat om het vergelijken van offertes om zo de scherpst geprijsde eruit pikken. Pak in ieder geval drie of vier offertes. Wij werken samen met de beste verhuizers in Noord-Holland en Hoorn, zoals de volgende top verhuisbedrijven:

Verhuisbedrijf Hoorn

Bijzonderheden

1

Bert Ooms Verhuizingen

Particulieren, bedrijven, piano´s en opslag.

2

Jason Dienstverlening

Kantoorverzhuizingen, particulier, inpakservice en montage.

3

Hernandez

Bedrijven en particulier: montage en inpakservice, meubeltransport.

4

P.C. Besseling en Zn.

Verhuizingen op maat en goederenopslag.

5

Ed Dijkstra Dienstverlening

Zakelijke verhuizingen en opslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

De uiteindelijke kosten van een verhuizing hangen onder andere af van de verschillende diensten jij inhuurt. Je kan bijvoorbeeld jouw complete verhuizing door een verhuisbedrijf in Hoorn laten verzorgen. Een complete verhuizing bestaat meestal uit hulp met inpakken, een verhuislift, jouw oude woning schoon achterlaten en eventueel meubels tijdelijk opslaan. Daarnaast speelt ook de afstand een belangrijke rol in de uiteindelijke prijs. Extra diensten als klussen en het huren van verhuisdozen, maken een verhuizing natuurlijk duurder.

Verhuiskosten

Gemiddelde prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Hoorn:

Verhuishulp + verhuiswagen 20 m³

60,00 per uur

Verhuishulp + verhuiswagen 50 m³

70,00 per uur

Extra verhuishulp

30,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Australië

Vanaf € 9.000,00

Overige kosten:

Vergoeding per kilometer

0,50 – 1,50 per kilometer

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 20,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Voorrijkosten

Vanaf € 50,00

Verhuistips Hoorn

Er komt een hoop kijken bij een verhuizing. Je kunt dus wel wat hulp gebruiken. Vraag daarom altijd of vrienden en collega´s even willen helpen. Dat is sowieso de best verhuistip. Verder is het nodig van te voren goed te bedenken hoe je alles zonder te breken op de nieuwe locatie krijgt. Een verhuisbedrijf kan je hier prima bij helpen. Klik bovenaan de pagina op de verhuis offertes om de verschillende lokale verhuisbedrijven voor jouw verhuizing te vergelijken. Daarnaast hebben we hier nog drie handige tips voor je:

  • Verhuis niet zonder het maken van een checklist. Daarmee voorkom je dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet. 

  • Ga meteen na je verhuizing even langs de gemeente om je verhuizing door te geven. Die meld je dan meteen aan voor alle belastingen. Meer informatie hierover krijg je de via deze link.

  • Als je op een verdieping woont, is een verhuislift geen overbodige luxe. Het scheelt je een hoop gedoe op de dag en voorkomt rugklachten.

Prijsopbouw

Als je naar de infographic hieronder kijkt, dan valt vooral op dat het laden en lossen gemiddeld genomen het meeste kosten van de verhuizing. Slechts 40% van de kosten bestaat uit het transport zelf. Je bent dus het meeste kwijt aan het sjouwen van de meubels. Je kunt gelukkig relatief makkelijk bezuinigen op dit deel. Door collega´s en vrienden in te schakelen bijvoorbeeld.

Bespaartips verhuisbedrijf Hoorn

Zelf meewerken aan je verhuizing is de beste bespaartip zoals je al zag in de infographic hierboven. Gelukkig is dat heel goed mogelijk. Gebruik daarnaast de volgende tips om op jouw verhuizing te besparen:

  • Verhuizen op een doordeweekse dag is goedkoper dan in het weekend.

  • Verhuis buiten het spitsuur: lagere tarieven en sneller.

  • Begin op tijd met voorbereiden, zo voorkom je onvoorziene uitgaven. 

Vergelijk offertes

Op onze site kun je zonder gedoe offertes vergelijken van ervaren verhuizers in jouw stad of regio. Vul nu jouw gegevens in en ontvang de beste offertes die passen bij jouw wensen.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!