Verhuisbedrijf IJsselstein

Verhuisbedrijf IJsselsteinBinnenkort een verhuisbedrijf in IJsselstein nodig? Hier vind je de beste offertes op een rij. IJsselstein is een kleine, maar historische stad, ontstaan rondom kasteel IJsselstein. De stad ligt aan de Hollandsche IJssel, een vertakking van de rivier de Lek. IJsselstein ligt onder de rook van Utrecht en is vastgegroeid met Nieuwegein. Alleen de snelweg A2 scheidt deze twee woonplaatsen. IJsselstein heeft haar bewoners veel te bieden en is daarom ook een populaire verhuis bestemming. IJsselstein heeft een stedelijk en historisch centrum, maar het is kleinschalig en grote delen van deze stad hebben een landelijk karakter behouden. Wat veel mensen aantrekt is de sneltram 61 die IJsselstein direct verbindt met het historische centrum van Utrecht en het drukste NS station van Nederland.

*Tip:

Verhuisbedrijf IJsselstein nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van IJsselstein.

Top verhuisbedrijf in IJsselstein

Er wordt een hoop verhuisd in IJsselstein zelf, maar ook in de metropolitane regio van Utrecht. En dat is goed nieuws als jij binnenkort gaat verhuizen in deze mooie regio. De verhuisbedrijven hebben namelijk heel erg concurrerende tarieven. Met onze service ontvang je vrijblijvend de beste offertes gewoon in je mailbox. Je hoeft alleen je postcode en je mailadres op te geven. En wat korte verhuisvragen te beantwoorden. Check in ieder geval deze top verhuizers:

Verhuisbedrijf IJsselstein

Bijzonderheden

1

Binderij van Doorn

In- en uitpakhulp, tijdelijke meubelopslag, verhuisliften, verhuiswagens en verhuishulp.

2

MCR Services

Transport van goederen, verhuizingen en verhuizers.

3

Wernken de Haan

Verhuizen, opruimen en verhuishulp.

4

Brands Transport & Logistiek

Grootschalige verhuizingen, nationaal en internationaal.

5

S.A.H dienstverleningen

Allround verhuizer.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Verhuizen kan soms veel geld kosten. Zeker als de nieuwe woning gaat renoveren of verduurzamen. De kosten voor de verhuizing zelf zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand en welke diensten je inhuurt. Ga er maar vanuit dat een verhuiswagen met een verhuishulp je minimaal 275 euro gaat kosten. Dit is voldoende voor een plaatselijke verhuizing van een tweepersoons huishouden. Voor een gedetailleerder overzicht, verwijzen we je naar de tabel hieronder:

Verhuisdiensten

Kosten (incl. BTW)

Verhuisbedrijf IJsselstein:

Transport 20 m³ + verhuishulp

Vanaf € 60,00 per uur

Transport 50 m³ + verhuishulp

Vanaf € 70,00 per uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur, per persoon

Overige kosten:

Vergoeding per kilometer

0,50 – 1,50 per kilometer

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 20,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Voorrijkosten

Vanaf € 50,00

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

Verenigde Staten en Canada

Vanaf € 8.000,00

Marokko, Turkije en Midden-Oosten

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips IJsselstein

Iedereen weet dat verhuizen veel stress op kan leveren. Daarom zijn verhuistips broodnodig om jou het leven makkelijker te maken. Onze belangrijkste tip is om een checklist op te stellen. Begin hier een paar maanden van tevoren al mee. Twee of drie maanden is helemaal niet gek. Bovendien is professionele hulp essentieel voor snel en effectief verhuizen.

  • Kijk vooraf of er voldoende parkeerplaatsen zijn bij jouw nieuwe woning of kantoor. Je kunt bij de gemeente een bijzondere ontheffing aanvragen.

  • Maak een lijst van alle administratieve zaken die geregeld moeten worden, zoals een nieuw energiebedrijf, internet en de bank.

  • Je bent verplicht je binnen vijf dagen melden bij de nieuwe gemeente. Als je dit te laat doet, krijg je een fikse boete.

Prijsopbouw


Bij de meeste verhuizingen besteedt men bijna de helft (40%) van de totale kosten aan het transport van A naar B. Je kunt dit zien in de onderstaande infographic. Wil je verhuiskosten verlagen? Dan kun je zelf vervoer regelen. Het is overigens zinvoller te helpen bij het laden en lossen. Zoals uit de figuur blijkt, kun je hiermee tot 60% besparen op de totale verhuiskosten. Het is een stuk goedkoper om enkele bekenden te vragen, dan om extra verhuishulp in te huren.

Bespaartips verhuisbedrijf IJsselstein

Is het niet mogelijk om actief deel te nemen aan jouw eigen verhuizing? Check dan deze andere mogelijkheden om geld te besparen. Wat dacht je van de volgende handige tips:

  • Pak alles zelf in en gebruik zoveel mogelijk je eigen vervoer.

  • In de meeste gevallen is het goedkoper om doordeweeks over te gaan, dan in het weekend.

  • Heb je geen eigen vervoer, leen dan een auto of vrachtwagen bij bekenden.

Vergelijk offertes
Dé manier om de beste prijs te garanderen, is door verschillende prijsopgaves met elkaar te vergelijken. Voer onderaan aan de pagina eenmalig jouw postcode in en ontvang vrijblijvend vier offertes in je inbox.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!