Verhuisbedrijf Joure

Verhuisbedrijf JoureIn dit artikel lees je alles over het vinden van het voordeligste verhuisbedrijf in Joure. En aan het einde geven we als bonus een aantal handige bespaartips weg. Joure is een moderne stad, gelegen in een waterrijke omgeving. Bewoners van Joure beleven veel plezier aan de Friese Meren rondom hun woonplaats. Joure vormt samen met Heerenveen en Sneek het hart van de provincie Friesland. Niet zo gek dat er Joure een populaire plaats is om te wonen en werken. Bij Joure komen de snelwegen A6 en A7 samen. Die verbinden Joure met Leeuwarden, Groningen en Lelystad. Voordelig naar Joure verhuizen? Hieronder leggen we uit hoe je dat het beste doet.

*Tip:

Verhuisbedrijf Joure nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Joure.

Top verhuisbedrijf in Joure

Verhuisbedrijven zijn er genoeg in en rondom Joure. Op zich niet zo gek natuurlijk dankzij de centrale ligging in de provincie Friesland. Maak daarom gebruik van al die keuze en vraag via de button bovenaan de pagina verschillende offertes tegelijk aan. Met meerdere offertes in de hand, kun je een goede prijs onderhandelen met het verhuisbedrijf dat jou het meeste aanspreekt. De volgende verhuisbedrijven zijn sowieso de moeite waard om even te bekijken:

Verhuisbedrijf Joure

Bijzonderheden

1

Wolthuizen Stilma Verhuizingen

Erkende Verhuizers keurmerk.

2

Have & Goed huisdiensten

Verhuizen, klussen en schoonmaken.

3

Bart de Vries Transport Joure

Nationaal en internationaal goederentransport.

4

Van Onna dienstverlening

Particuliere en zakelijke verhuisdiensten.

5

Kraak Verhuizingen

Full service verhuizingen en opslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Voordat je gaat verhuizen is het handig om een idee te hebben van het totale kostenplaatje van de aankomende verhuizing. Dan kun je een budget opstellen en de kosten verdelen. Wat een verhuisbedrijf in Joure vraagt voor een verhuizing, hangt af van meerdere dingen. Ten eerste natuurlijk van de hoeveel spullen die je gaat verhuizen en of daar bijzondere of grote items tussen zitten zoals piano´s en breekbare vazen. Joure ligt buiten de randstad en de prijzen vallen vaak lager uit dan het landelijke gemiddelde.

Gemiddelde verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Joure:

Transport 20 m³ + verhuizer

60,00 per uur

Transport 45 m³ + verhuizer

70,00 per uur

Extra verhuizer

30,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

België en Duitsland

Vanaf € 3.500,00

Europese Unie

Vanaf € 4.500,00

USA en Canada

Vanaf € 7.500,00

Extra’s:

Kilometer vergoeding

0,50 – 1,50 per extra kilometer

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Opslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 90,00

Verhuistips Joure

Er is niemand in Nederland die verhuizen echt leuk vindt. Natuurlijk is het spannend en leuk om op een nieuwe plek te gaan wonen of werken. Maar het verhuizen zelf is gewoonweg niks aan. Omdat je niet niet iedere dag verhuist, kun je heel gemakkelijk dingen over het hoofd zien. Het is daarom aan te raden om een verhuisbedrijf in te huren. Dan heb jij meer tijd voor de belangrijke zaken. Nu volgen nog drie belangrijke verhuistips:

  • Verhuis niet zonder een checklist, of twee. 

  • Voorkom een boete door op tijd jouw adres op te geven bij de nieuwe gemeente

  • Vergelijk nu al de tv en internet providers van je nieuwe adres. Bij sommige providers duurt een paar weken voordat je goed en wel aangesloten bent. 

Prijsopbouw
Nederlanders besteden gemiddeld genomen 40% van de verhuiskosten aan het transport en 60% aan het laden en lossen van de dozen en meubels. Natuurlijk verschilt deze verdeling als je erg ver weg gaat verhuizen. Omdat het laden en lossen samen ongeveer 60% van de kosten zijn, is hier het meest op te bezuinigen. Zelf meehelpen kan je aardig wat euro´s schelen. 

Bespaartips verhuisbedrijf Joure

Een verhuizing kan aardig wat kosten. Zelfs als je zelf actief meeverhuist. Zeker als je een grote woning hebt die volstaat met spullen en meubels. Herken jij jezelf hierin? Check dan even deze drie bespaartips voor een goedkopere verhuizing:

  • Vraag of familie of bekenden je helpen bij de grote dag.

  • Verhuis op een doordeweekse dag, tijdens daluren.

  • Neem een verhuisbedrijf uit jouw regio. Dat scheelt extra kilometerheffing en verhuist sneller.

Vergelijk offertes

Wil jij ook vrijblijvend vier offertes ontvangen van verhuisbedrijven in jouw regio? Vul dan nu meteen jouw nieuwe postcode bovenaan de pagina in. Zo garandeer je dat je de beste prijs betaalt voor jouw aankomende verhuizing.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!