Verhuisbedrijf Kampen

%%title%% [ %%currentyear%% ]: info, tips + prijzenHier kom je alles te weten over een verhuisbedrijf in Kampen. Vraag meteen scherpe offertes aan van lokale verhuizers. Kampen is een historische vestingstad aan de monding van de rivier de IJssel in de voormalige Zuiderzee. Sinds de drooglegging van Flevoland, ligt Kampen aan het rustige Ketelmeer. Perfect dus voor water recreatie en genieten van weidse landschappen. Kampen ligt in het noorden van de provincie Overijssel, net boven Zwolle. De trein, en snelweg A28, verbinden deze mooie stad via Apeldoorn met de rest van Nederland. Lees vooral verder als jij binnenkort naar Kampen gaat verhuizen. Want we geven je aan het einde drie bespaartips kado.

*Tip:

Verhuisbedrijf Kampen nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Kampen.

Top verhuisbedrijf in Kampen

Aan het rijtje met verhuisbedrijven hieronder, zie je meteen dat er geen tekort is aan verhuisbedrijven in Kampen. Om de beste aanbieding te vinden die past bij jouw specifieke verhuisbehoefte, doe je er goed aan via onze webservice verschillende offertes naast elkaar te leggen. Geef precies aan wat je zoekt, want de ene verhuizing is de andere niet. Kijk sowieso even naar de offertes van deze verhuisbedrijven in Kampen en omgeving:

Verhuisbedrijf Kampen

Bijzonderheden

1

IJzerman Kampen

Bekende en betrouwbare verhuisservice.

2

Faster verhuizingen Oost Nederland

Complete verhuisservice Overijssel.

3

At Max

Verhuizen, inpakservice en meubelopslag.

4

Vrije Vogel Verhuizingen

Internationale verhuisdienst voor particulieren en bedrijven.

5

Anne Verhuismaat

Particuliere en zakelijke verhuizingen en opslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

De totale kosten van een verhuizing zijn direct gerelateerd aan het volume van je inboedel. Verder wordt de verhuizing duurder naarmate je verder weg gaat verhuizen. Of als je een verhuislift nodig hebt, een vergunning voor parkeren aanvraagt, of extra inpakhulp contracteert. Alles is mogelijk bij een verhuisbedrijf in Kampen. Om je een idee te geven van wat een gemiddelde verhuizing kost, hebben we een overzicht gemaakt met mogelijke verhuis services:

Gemiddelde verhuiskosten

Vanaf prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Kampen:

Verhuiswagen met verhuizer – 20 m³

Vanaf € 295,00 per drie uur

Verhuiswagen met verhuizer – 40 m³

Vanaf € 410,00 per drie uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur per verhuizer

Extra’s:

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 30,00

In- en uitpakservice

35,00 per uur

Opslagruimte

Vanaf € 40,00

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

Verenigde Staten en Canada

Vanaf € 8.000,00

Marokko, Turkije en Midden-Oosten

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Kampen

Als jij binnenkort gaat verhuizen, doe je er goed aan onze drie handige verhuistips goed door te lezen. Want verhuizen is stressvol mensen. Er komt altijd zoveel tegelijk op je af. Vraag daarom altijd vrienden om je te helpen. Dan sta je er niet alleen voor. Die kunnen je helpen met het organiseren. En op de dag zelf is elk extra paar handen natuurlijk heel erg welkom. In ruil voor wat lekkere snacks en een glas wijn, helpen de meeste mensen je met plezier. Vraag je vrienden ook om advies over je nieuwe interieur. En dan nu de drie verhuistips:

  • Naast hulp uit sociale kring, is professionele hulp onmisbaar. Verhuizen met een verhuisservice is sneller het scheelt je gewoonweg een hoop gedoe. Gebruik onze vergelijker bij het vinden van de goedkoopste offertes in jouw regio.

  • Geef je verhuizing op tijd door aan de gemeente. Als je dit te laat doet, dan kan je een boete krijgen.

  • Verhuis liever niet in de wintermaanden als het niet hoeft. Dan is het koud, donker en kan het flink guren. Niet echt lekker als je met spullen moet sjouwen.

Prijsopbouw
Zoals je kunt zien in de grafiek besteedt de gemiddelde Nederlander iets minder dan de helft van zijn of haar verhuiskosten aan het transport. De rest (60%) wordt besteed aan het laden en lossen. Natuurlijk is het zo dat het aandeel van transportkosten stijgt, naarmate je verder weg verhuist. Je ziet in ieder geval dat er flink wat te besparen valt op arbeidskosten. Vraag dus vrienden om je te helpen met sjouwen. Een krat bier is in de meeste gevallen vele malen goedkoper. En nog gezelliger ook.

Bespaartips verhuisbedrijf Kampen

Besparen op je verhuizing doe je met deze drie super tips:

  • Kijk of je een busje kunt lenen bij een bekende. 

  • Verhuis in een daluur. Check bij je verhuizer voor de goedkopere tarieven.

  • Je betaalt minder kilometers bij een lokaal verhuisbedrijf.

Vergelijk offertes

Je hoeft enkel je postcode en contactgegevens in te voeren. Wij sturen je dan geheel vrijblijvend vier offertes van kwaliteitsverhuizers in Kampen.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!