Verhuisbedrijf Kerkrade

Verhuisbedrijf Kerkrade

Heb jij een verhuisbedrijf in Kerkrade nodig? Check dan bij ons de beste offertes en prijsopgaven van betrouwbare verhuizers in Zuid-Limburg. Kerkrade is een historische stad in het oostelijk mijngebied van onze meest zuidelijke provincie. Kerkrade is onderdeel van stadsregio Parkstad Limburg, samen met buurgemeenten Heerlen, Landgraaf, Simpelveld en Brunssum. Verder loopt de Duitse grens dwars door de bebouwde kom van Kerkrade, door de Nieuwstraat om precies te zijn. De regio kenmerkt zich door veel industrie en bedrijvigheid, gemengd met een prachtig valleilandschap. De gunstige ligging ten opzichte van Duitsland en België maakt Kerkrade tot een populaire internationale verhuis bestemming. Er is daarom ruim keuze uit verhuisbedrijven. We raden dan ook aan om direct offertes van de verschillende opties met elkaar te vergelijken.

*Tip:

Verhuisbedrijf Kerkrade nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Kerkrade.

Top verhuisbedrijf in Kerkrade

In Kerkrade is er geen gebrek aan goede verhuizers. Zeker niet als je kijkt naar betrouwbaarheid, kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Om de beste verhuizer voor jouw specifieke behoeften te vinden, raden we je aan onze handige vergelijkingstool te gebruiken om verschillende prijsopgaven met elkaar te vergelijken. Bekijk in ieder geval deze toppers uit Kerkrade en omstreken:

Verhuisbedrijf Kerkrade

Bijzonderheden

1

BP Service & Advies

Allround particuliere en zakelijke verhuizingen.

2

Karri TransGo

Inpakken, monteren, verhuisulp en verhuisliften.

3

Rompen Transport

Allround verhuizer Nederland, Duitsland, België en EU.

4

S.J. Transport

Kantoorverhuizingen, particulieren en senioren.

5

Sammo Transport

Verhuishulp, montage en schoon opleveren.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Veel mensen willen weten wat hun werkelijke verhuiskosten zullen zijn. Maar het is moeilijk om hier een ​​duidelijk antwoord op te geven. Het hangt immers van meerdere factoren af. Onder andere de verplaatste afstand, hoeveel spullen je hebt, of je naar de verdieping wilt verhuizen en welke diensten er door de klant bij de verhuisdienst zijn afgenomen. Je kunt er in ieder geval vanuit gaan dat een verhuisbedrijf in Kerkrade over het algemeen goedkoper is dan in andere delen van het land. Gebruik de onderstaande tabel om een beeld te krijgen van de mogelijke verhuiskosten.

Overzicht verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Kerkrade:

Volume 20 m³ + 1 verhuishulp

Gemiddeld € 60,00 per uur

Volume 40 m³ + 2 verhuishulpen

Gemiddeld € 90,00 per uur

Extra verhuishulp

Vanaf € 30,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Australië

Vanaf € 9.000,00

Extra’s:

Kilometer vergoeding

0,50 – 1,50 per extra kilometer

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Opslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 90,00

Verhuistips Kerkrade

Wil je snel een efficient verhuizen? Lees dan deze verhuistips goed door. Zelfs als je denkt dat je alles goed geregeld hebt, kan een professionele verhuisdienst van pas komen. Omdat je niet elke dag verhuist, kun je gemakkelijk iets belangrijks over het hoofd zien. Vraag dus in ieder geval een verhuisofferte aan met onze gratis service. Hier zijn nog meer handige tips:

  • Organiseer alles op een duidelijke en begrijpelijke manier. Je kunt bijvoorbeeld cijfers of kleurcodes gebruiken. Dan weet je precies welke box waar in jouw nieuwe woning geplaatst moet worden.

  • Zorg ervoor dat je op tijd jouw adres in de gemeente wijzigt. Doe je dit niet binnen vijf dagen, dan loop je het risico op boetes.

  • Meet de grootste objecten zoals banken em bedden, zowel als de deuren van je nieuwe woning of kantoor. Er is niets vervelender dan er op dag zelf achterkomen dat een meubelstuk niet past.

Prijsopbouw
Nederlanders besteden gemiddeld 40% van de transportkosten aan transport en 60% aan het in- en uitladen van dozen en meubels. Je hoeft daarom geen wiskundige te zijn om te begrijpen dat je veel kunt besparen op de verhuizing als je actief deelneemt aan het laden em lossen. Je bespaart zo al snel de helft van de kosten.

Bespaartips verhuisbedrijf Kerkrade

Zoals te zien is in de afbeelding hierboven, is een bijdrage aan jouw verhuizing de beste manier om minder geld uit te geven. Gebruik daarnaast de volgende tips om jouw verhuizing goedkoper te maken:

  • Doordeweeks transport is altijd goedkoper.

  • Vrienden, familieleden en collega´s zijn de perfecte ‘gratis’ hulptroepen

  • Check met het verhuisbedrijf of je korting kunt krijgen.

Vergelijk offertes
Vraag nu meteen offetes aan van verhuizers in Kerkrade en Zuid-Limburg. Met behulp van de offerte aanvraag box hieronder kun je gemakkelijk de verschillende opties naast elkaar zetten.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!