Verhuisbedrijf Lelystad

Verhuisbedrijf LelystadHeb jij een verhuisbedrijf in Lelystad nodig? Check dan bij ons verschillende offertes van betrouwbare verhuizers. Deze Flevolandse stad ligt fantastisch aan het IJsselmeer en de Oostvaardersplassen. Voordelig shoppen doe je in de outlet Bataviastad en de kinderen neem je mee naar het Belevenissen bos. Lelystad is een jonge stad waar je prettig kan wonen en altijd de ruimte hebt. Groen en vertier is nooit ver weg. Lelystad ligt erg gunstig op de route tussen Amsterdam en Groningen. Met zowel auto als trein kun je daardoor alle kanten op. Lelystad is daarom een populaire plek om te wonen en naar toe te verhuizen.

*Tip:

Verhuisbedrijf Lelystad nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Lelystad.

Top verhuisbedrijf in Lelystad

In Lelystad en omstreken is er geen tekort aan verhuis- en transportbedrijven. Stuk voor stuk zijn ze betrouwbaar en leveren ze een top service. Als je via onze vergelijkingstool een aantal offertes naast elkaar zet, dan heb je de garantie dat je nooit teveel betaalt. Scheelt jou een hoop tijd en flink wat euro´s. Dit zijn de beste verhuisbedrijven in Lelystad:

Verhuisbedrijf Lelystad

Bijzonderheden

1

Transpose

Verhuizingen en internationale transporten: full-service tot doe-het-zelf.

2

Verhuizen Rondom Lelystad

Lokale verhuizer voor particulier en zakelijk.

3

Adpé Woonservice

Speciaal voor senioren verhuizingen, ontruimingen en transport.

4

R de Vries

Kleinsschalige verhuisservice.

5

Bob de Vries

Verhuizer en klusbedrijf.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Als jij binnenkort naar Lelystad gaat verhuizen, dan wil je natuurlijk wel graag weten wat de verhuizing nou precies moet gaan kosten. Omdat je buiten de Randstad verhuist, kun je er vanuit gaan dat een verhuisbedrijf in Lelystad voordelig uitpakt. Maar de uiteindelijke kosten hangen af van wat je allemaal contracteert. Hoe meer je zelf doet, hoe lager de kosten voor de verhuisservice. In onderstaande tabel vind je de gemiddelde kosten voor veel gecontracteerde services om je een idee te geven wat je kunt verwachten.

Gemiddelde verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Lelystad:

Transport 20 m³ + verhuizer

60,00 per uur

Transport 45 m³ + verhuizer

70,00 per uur

Extra verhuizer

30,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

België en Duitsland

Vanaf € 3.500,00

Europese Unie

Vanaf € 4.500,00

USA en Canada

Vanaf € 7.500,00

Extra’s:

Kilometer vergoeding

0,50 – 1,50 per extra kilometer

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Opslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 90,00

Verhuistips Lelystad

Verhuizen geeft gewoonweg veel werk. Je moet zoveel bureaucratische zaken regelen en alles moet ook nog in- en uitgepakt wordt. Zeker als je een groot huis hebt met veel spullen ben je hier al gauw weken mee bezig. En dan moet je natuurlijk ook gewoon werken en de kids naar school brengen. Tijd is vaak het grootste probleem bij verhuizingen. Wees dus niet eigenwijs en vraag offertes aan van ervaren verhuizers in de regio waar je gaat verhuizen. Op onze website doe je dat met een enkele druk op de knop. De volgende verhuistips zijn ook erg handig:

  • Organiseer alle spullen op een heldere en navolgbare manier. Je kunt dozen nummeren of kleurcodes geven. Dan weet je precies welke doos waar naartoe moet in je nieuwe woning.

  • Zorg ervoor dat je jouw adres tijdig wijzigt bij de gemeente. Je riskeert een boete als je dit niet binnen vijf dagen doet.

  • Meet de deuren van de nieuwe woning en de grootste objecten zoals de sofa. Niets is irritanter dan bij aankomst erachter te komen dat er iets niet door de deur past.

Prijsopbouw

Voor een gemiddelde verhuizing ben je 40% kwijt aan het transport van A naar B. De overige 60% van de kosten ben je kwijt aan de arbeid voor het laden en lossen. Alhoewel het aan te raden is om hulp in te huren voor het laden en lossen, kun je er voor kiezen om bepaalde onderdelen zelf uit te voeren. Zo kun je aardig besparen.

Bespaartips verhuisbedrijf Lelystad

Wil jij ook bezuinigen op jouw aankomende verhuizing? Ja natuurlijk wil jij dat. Gebruik daarom de volgende bespaartips:

  • Vergelijk altijd verschillende offertes.

  • Zoek een verhuisbedrijf bij jou in de buurt.

  • Check of je recht hebt op een verhuisvergoeding via je werk bijvoorbeeld.

Vergelijk offertes

Vul nu jouw postcode in bovenaan deze pagina. Zodra je dat doet ontvang je geheel vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven bij jou in de buurt. Op deze manier heb jij de garantie dat je de beste prijs hebt.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!