Verhuisbedrijf Lichtenvoorde

Verhuisbedrijf LichtenvoordeAls jij op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Lichtenvoorde, dan bij je op onze verhuisbedrijf vergelijkingssite aan het goede adres. Lichtenvoorde ligt diep in de Achterhoek, niet ver van de Duitse grens. Dit middelgrote dorp ligt aan de doorgaande weg die Doetinchem met Enschede verbindt. In totaal wonen er iets meer dan 12.000 mensen in Lichtenvoorde. Het is juist deze kleinschaligheid die deze plaats aantrekkelijk maakt om te wonen. Het centrum heeft mooie historische panden en de bekende zwerfkei van Koning Willem III midden op het marktplein. Je kunt hier prima shoppen en een hapje of drankje doen. Als je wat meer variatie zoekt, kun je een bezoekje brengen aan dichtbij gelegen Winterswijk. Samen met Groenlo en nog een aantal kleine gehuchten, vormt Lichtenvoorde de gemeente Oost-Gelre.

*Tip:

Verhuisbedrijf Lichtenvoorde nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Lichtenvoorde.

Top verhuisbedrijf in Lichtenvoorde

In de Achterhoek is er geen tekort aan kwalitatieve en internationale verhuisbedrijven. Zeker als het gaat om betrouwbaarheid en een scherpe prijs. Als je via onze vergelijkingstool een aantal offertes naast elkaar zet, dan heb je de garantie dat je nooit teveel betaalt. Niet alleen de prijs is belangrijk, maar ook de service. De kosten van een gemiddelde verhuizing zullen later in dit artikel worden besproken. In Lichtenvoorde en omgeving zijn de volgende verhuisbedrijven actief:

Verhuisbedrijf Lichtenvoorde

Bijzonderheden

1

A.N. Verhuizers

Montage en inpakservice voor meubels, piano´s en kantoor. Opslag ook mogelijk.

2

A. Roemaat Transport

Ontruimen en verhuizen.

3

Jos Dusseldorp Transportbedrijf

Kleinschalige verhuishulp voor bedrijven en particulieren.

4

De Senioren Verhuizer

Senioren, bedrijven en particulieren.

5

Peters Transport Winterswijk

Verhuiswagen, lift en verhuishulp.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Een verhuizing kan soms aardig wat euro´s kosten. Wat jouw specifieke verhuiskosten zijn hangt nauw samen met de verschillende diensten die je afneemt. Veel mensen gaan voor een complete service bij een verhuisbedrijf in Lichtenvoorde. Lokale bedrijven die verhuizen in en rondom Lichtenvoorde en Winterswijk zijn vaak goedkoper dan een landelijke service, ook als je van of naar Duitsland verhuist. Gebruik de onderstaande tabel om mogelijke verhuiskosten te op te maken.

Verhuisdiensten

Kosten (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Lichtenvoorde:

Transport 20 m³ + verhuishulp

Vanaf € 60,00 per uur

Transport 50 m³ + verhuishulp

Vanaf € 70,00 per uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur, per persoon

Overige kosten:

Vergoeding per kilometer

0,50 – 1,50 per kilometer

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 20,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Voorrijkosten

Vanaf € 50,00

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

Verenigde Staten en Canada

Vanaf € 8.000,00

Marokko, Turkije en Midden-Oosten

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Lichtenvoorde

Er komt een hoop kijken bij een verhuizing. Hulp kun je dus goed gebruiken. Vraag daarom altijd of vrienden en collega´s een handje helpen. Dat is onze beste verhuistip. Verder is het nodig van te voren goed te bedenken hoe je alles zonder te breken op de nieuwe locatie krijgt. Bel sowieso even met een ​​verhuisbedrijf uit de buurt om de mogelijkheden te bespreken. Hier zijn nog drie tips:

  • Check van te voren even of er genoeg parkeerruimte is op jouw nieuwe adres. Als het een drukke straat is, is een parkeerplek reserveren een goede oplossing. 

  • Meld jouw verhuizing binnen vijf werkdagen aan de nieuwe gemeente. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de Nederlandse overheid.

  • Ga niet verhuizen zonder een checklist. Die handige lijst geeft jou rust in je hoofd en je weet zeker dat je niets belangrijks vergeet.

Prijsopbouw
Voor een gemiddelde verhuizing ben je 40% kwijt aan het vervoer De overige 60% wordt gemiddeld genomen besteed aan de arbeid voor het laden en lossen. Het is duidelijk dat er veel bespaard kan worden tijdens het in- en uitladen, mocht dat nodig zijn. Het is in ieder geval de moeite waard om de offertes te vergelijken voor het vinden van de beste deal.

Bespaartips verhuisbedrijf Lichtenvoorde

Helaas is een verhuizing niet altijd even goedkoop. Zeker niet als je een grote woning hebt die volstaat met spullen. Gebruik daarom de volgende tips om op jouw verhuizing te besparen:

  • Doordeweeks verhuizen is altijd goedkoper dan in het weekend.

  • Je kunt vol vertrouwen een korting bedingen met meerdere offertes in de hand.

Vergelijk offertes

We werken samen met alle types verhuisbedrijven. Daarom kun je op onze website eenvoudig aanbiedingen uit Lichtenvoorde en de provincie Gelderland met elkaar vergelijken.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!