Verhuisbedrijf Loosdrecht

Verhuisbedrijf LoosdrechtIn dit artikel zul je alle informatie vinden over een voordelig verhuisbedrijf in Loosdrecht. Deze woonplaats in de provincie Noord-Holland is vooral bekend van de Loosdrechtse Plassen. Een waterrijk veengebied tussen Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Loosdrecht kent twee woonkernen: Oud-Loosdrecht en Nieuw-Loosdrecht. Vanwege het vele water, heeft Loosdrecht een groot aantal jachthavens en kun je er alle watersporten die je maar kunt bedenken beoefenen. Loosdrecht is daarom erg in trek bij welvarende Amsterdammers, Utrechtenaren en BN’ers. Dankzij de nabijheid van autosnelwegen A2 en A27, en het NS station in Hilversum, is Loosdrecht bij uitstek een locatie voor forensen. Je zult zeker geen problemen ondervinden in je zoektocht naar een goed en betrouwbaar verhuisbedrijf. Lees vooral verder, want we hebben nog een flink aantal verhuistips voor je verderop in het artikel.

*Tip:

Verhuisbedrijf Loosdrecht nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Loosdrecht.

Top verhuisbedrijf in Loosdrecht

Omdat er veel mensen in Loosdrecht en omstreken wonen, wordt er veel verhuisd. Het gevolg daarvan is dat er veel grote verhuisbedrijven in de stad en de regio gevestigd zijn. Daarom kun je prima even rondkijken voordat je een verhuisbedrijf inhuurt. Om de best passende verhuizer voor jouw specifieke verhuiswensen te vinden, raden we je aan om verschillende offertes met elkaar te vergelijken met onze handige vergelijkingstool. Dit zijn de bekendste verhuizer in en rondom het Noord-Hollandse Loosdrecht.

Verhuisbedrijf Loosdrecht

Bijzonderheden

1

V.I.P. Movers

Transport voor meubels, kantoor, piano´s en opslag.

2

Amsterdamse Verhuis Service

Erkende Verhuizers keurmerk.

3

Elands Power Service

Kantoorverhuizingen en particulier, met of zonder lift, hulp en inpak service.

4

Hilversumse Verhuisservice

Montage- en inpakservice, goederen transport, opslag en kantoorverhuizingen.

5

Ab Faas Verhuizingen

Allround verhuisservice voor bedrijven en woningen.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

De uiteindelijke verhuiskosten bij een verhuisbedrijf in Loosdrecht zijn voornamelijk afhankelijk van het aantal diensten dat je inhuurt. Maar wat jouw verhuizing precies gaat kosten hangt ook af van andere factoren. Een complete verhuizing bestaat meestal uit hulp met inpakken, een verhuislift, jouw oude woning schoon achterlaten en eventueel meubels tijdelijk opslaan. Bij ons krijg je vrijblijvend de mogelijkheid om verschillende offertes met elkaar te vergelijken.

Verhuisdiensten

Kosten (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Loosdrecht:

Transport 20 m³ + verhuishulp

Vanaf € 60,00 per uur

Transport 50 m³ + verhuishulp

Vanaf € 70,00 per uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur, per persoon

Naar het buitenland verhuizen:

België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk

Vanaf € 3.500,00

Europese Unie en Verenigd Koninkrijk

Vanaf € 4.000,00

USA, Canada en Australië

Vanaf € 8.500,00

Extra diensten:

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Parkeervergunning voor verhuiswagen

Vanaf € 50,00

In- en uitpakservice

Vanaf € 105,00

Meubelopslag

Vanaf € 35,00 per maand

Montage

Vanaf € 125,00

Klusjesman

Vanaf € 150,00

Verhuistips Loosdrecht

Ga jij binnenkort gaat verhuizen? Dan ben je hier aan het goede adres. Lees de onderstaande verhuistips aandachtig door. Ook als je denkt alles goed geregeld te hebben, kunnen deze tips toch bruikbaar zijn. Vraag altijd een offerte aan voor professionele hulp. Vraag nu direct op onze site vier offertes aan van lokale verhuizers. Je zult zien dat het helemaal niet zoveel hoeft te kosten. Met een beetje hulp, kun jij je richten op de belangrijke zaken. Daarnaast hebben we hier nog meer tips voor je die het verhuizen een fluitje van een cent maken:

  • Huur dus professionals in om je te helpen op de dag. Dat gaat een stuk sneller en het scheelt je een hoop stress.

  • Vergeet daarnaast ook niet dat je binnen vijf dagen je nieuwe adres door moet geven aan de gemeente.

  • Schrijf je meterstanden gelijk op zodra je verhuisd bent. Vanaf dat moment zijn alle vaste lasten logischerwijs voor jouw rekening.

Prijsopbouw

Zoals je kunt aflezen in het cirkeldiagram hieronder, bestaan meer dan helft van de verhuiskosten uit het laden en lossen van alle spullen en dozen. Dit zijn voornamelijk arbeidskosten, die hoog zijn in Nederland. Je bespaart dus tot 60% op je verhuizing als je zelf gaat sjouwen met je dozen.

Bespaartips verhuisbedrijf Loosdrecht

Niemand wil teveel geld uitgeven. Dat besteedt je natuurlijk veel liever aan een vakantie of lekker etentje. Gebruik daarom onze handige bespaartips:

  • Doe zoveel mogelijk zelf.

  • Begin op tijd met de voorbereiding om onvoorziene uitgaven te voorkomen.

  • Rondvragen om een busje te lenen is een perfecte manier om te besparen.

Vergelijk offertes
Je garandeert de beste prijs door minimaal vier offertes met elkaar te vergelijken. Wil je offertes ontvangen in je inbox? Vul dan nu je postcode in in de box hieronder.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!