Verhuisbedrijf Losser

Verhuisbedrijf LosserAls jij op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Losser, dan ben je op onze informatieve website aan het goede adres. Losser is een prachtig gelegen gemeente tussen Enschede en het Duitse Gronau. In deze uithoek van Twente is het heerlijk wonen. Losser heeft haar inwoners genoeg te bieden op het gebied van winkels en horeca. Mag ook wel voor een gemeente met 22.000 inwoners. Rondom Losser liggen een aantal recreatiegebieden zoals Erve Kraesgenberg, Leemhorst en Landgoed ´t Borghuis. Er rijdt geen trein in Losser, maar met de auto zijn omringende steden als Oldenzaal, Enschede en Hengelo zeer goed bereikbaar. In en rondom Losser vind je veel transport- en distributiebedrijven. Logisch met een ligging vlakbij de Duitse grens. Je zult dus moeiteloos een voordelig verhuisbedrijf vinden hier in Twente.

*Tip:

Verhuisbedrijf Losser nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Losser.

Top verhuisbedrijf in Losser

Er is een groot aantal verhuisbedrijven in Losser en omgeving. Natuurlijk dankzij haar gunstige ligging ten opzichte van Enschede, Hengelo en Duitsland. Maar let op, de ene verhuizer is de andere niet. Kijk dus niet alleen maar naar de prijs van de offerte, maar ook van de service die je nodig heeft. Als je meer wilt weten over hoe je kunt besparen op jouw verhuizing, lees dan onze bespaartips verderop in het artikel.

Verhuisbedrijf Losser

Bijzonderheden

1

A.T.O.V.

Inpakservice en montage, verhuishulp en opsalg.

2

Molthof Verhuizingen

Particulier, senior en internationaal.

3

SSE Totaal Service

Nationale en internationale verhuizingen, met name naar Duitsland.

4

Uithuisservice Twente

Ontruimingen, schoonmaken en verhuizingen.

5

Veld Verhuisservice

Monteren, inpakken, helpen, opslag en transport.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Wat jouw verhuizing precies gaat kosten, hangt sterk af van welke diensten jij allemaal inhuurt. Aan mogelijke verhuisdiensten is er geen tekort. Een verhuisbedrijf in Losser kan ook voor je inpakken, je meubels demonteren en straks alles weer opbouwen en uitpakken. Gelukkig hoeft dat helemaal niet altijd veel te kosten. Gebruik de onderstaande tabel als richtlijn. Voor een precieze prijs zul je meerdere offertes aan moeten vragen. Dit regelen wij voor je.

Verhuiskosten

Gemiddelde prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Losser:

Verhuishulp + verhuiswagen 20 m³

60,00 per uur

Verhuishulp + verhuiswagen 50 m³

70,00 per uur

Extra verhuishulp

30,00 per uur

Extra opties:

Parkeervergunning

10,00 – 100,00

Verhuislift

100,00 – 200,00

In- en uitpakken/ monteren en demonteren

30,00 – 50,00 per uur

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 45,00 per maand

Schoon opleveren

Vanaf € 100,00

Extra verhuisbus

50,00 – 80,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Australië

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Losser

Gaan wonen op een nieuwe plek is heel erg spannend. Maar het verhuizen zelf is maar een vervelende taak. Schakel dus een verhuizer in. Dat is onze beste verhuistip. Verder is het nodig van te voren goed te bedenken hoe je alles zonder te breken op de nieuwe locatie krijgt. Maak een goede planning en begin zeker een maand van te voren. Doe ieder weekend een stukje. Dat maakt het hele proces een stuk minder stressvol. Hier zijn nog drie verhuistips:

  • Schrijf je van te voren al in bij de nieuwe gemeente. Dit kan je al ver van te voren doen. Meer info hierover vind je op deze pagina

  • Organiseer alle spullen op een heldere en navolgbare manier. Je kunt dozen nummeren of kleurcodes geven. Dan weet je precies welke doos waar naartoe moet in je nieuwe woning.

  • Maak een checklist die alles bevat wat nodig is om op de ​​dag te regelen. Niet alleen praktische dingen, maar ook administratieve zaken zoals energiebedrijven en internet.

Prijsopbouw
Veel mensen denken dat het transport het duurste deel van de verhuizing is. Maar bij de meeste verhuizingen is dit deel juist het goedkoopste. Uiteraard maakt de afstand van de verhuizing een groot verschil in de uiteindelijke prijs. Hoe verder weg verhuisd wordt, hoe groter het percentage van het vervoer op het geheel. Maar het maakt wel duidelijk waarop, als jouw verhuizing te duur is, je het meeste geld kunt besparen.

Bespaartips verhuisbedrijf Losser

Niemand wil teveel geld uitgeven. Toch? Dat geld besteedt je liever aan een vakantie of lekker etentje. Wees slim em gebruik onze handige bespaartips:

  • Gebruik tweedehands verhuisdozen van vrienden of kennissen.

  • Verhuis op een maandag, dinsdag of woensdag. Bij veel verhuisbedrijven krijg je dan een aardige korting.

  • Vraag familie of vrienden om je bij te staan op de grote dag. Dat scheelt flink in de arbeidskosten.

Vergelijk offertes
Je hoeft enkel je postcode in te voeren hieronder en een aantal vragen over je aankomende verhuizing in te vullen, om vrijblijvend vier offertes van verhuizers uit Losser en omgeving te ontvangen.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!