Verhuisbedrijf Maasbracht

Verhuisbedrijf MaasbrachtIn dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over een verhuisbedrijf in Maasbracht. Zoals je waarschijnlijk al verwacht, ligt Maasbracht aan de oevers van rivier de Maas. Het vormt de scheiding tussen de provincies Limburg en Noord-Brabant. Ter hoogte van Maasbracht kent de rivier veel kronkelige rivierarmen welke bijzondere woon- en recreatiegebieden vormen. Maasbracht is daarom een populaire woonplaats in deze regio om naartoe te verhuizen. Bovendien komen snelwegen A2 en A73 samen bij knooppunt Maasbracht, wat de woonplaats goed verbindt met Eindhoven, Roermond, Duitsland en België. Maasbracht zelf heeft een overwegend dorpskarakter wat her en der verstoord wordt door bedrijventerreinen langs de haven, het sluis in rivier de Maas en de langsrazende snelwegen.

*Tip:

Verhuisbedrijf Maasbracht nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Maasbracht.

Top verhuisbedrijf in Maasbracht

Maasbracht heeft een zeer goede ligging in de provincie Limburg. Een geschikt verhhuisbedrijf vinden zal dus niet lastig zijn. Om de best passende verhuizer voor jou te vinden, is het aan te raden om zeker vier offertes met elkaar te vergelijken. Verderop in dit artikel meer over de kosten van een verhuizing. De volgende verhuisbedrijven zijn actief in Maasbracht en omstreken:

Verhuisbedrijf Maasbracht

Bijzonderheden

1

Limburgse Verhuis Centrale

Erkende Verhuizer keurmerk.

2

LS ’92

Klussen, monteren en verhuizen.

3

Pustjens Internationale Expeditie en Verhuizingen

Professionele verhuishulp en meubelopslag.

4

Grenstrans

Nationale en internationale verhuizingen.

5

Inboedelzorg Keulen

Meubel tranport, opslag en montage, ook voor bedrijven.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

De uiteindelijke kosten van een verhuizing zijn vooral afhankelijk van de specifieke diensten die je inhuurt. Zo kun je bijvoorbeeld de gehele verhuizing laten uitvoeren door een verhuisbedrijf in Maasbracht, of enkele bepaalde diensten afnemen. Een verhuizer in Maasbracht zal waarschijnlijk iets goedkoper uitpakken dan het gemiddelde van Nederland. De kosten in Zuid – Nederland liggen nou eenmaal lager dan in de rest van het land. Let wel dat de afstanden in Limburg vaak groter zijn en dat kan extra kilometer kosten met zich meebrengen.

Meest voorkomende verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Maasbracht:

Tweepersoons huishouden: transport met 1 verhuizer:

Vanaf € 275,00

Groot gezin: transport met 2 verhuizers:

Vanaf € 475,00

Extra verhuizer per persoon

35,00 per uur

Extra’s:

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 30,00

In- en uitpakservice

35,00 per uur

Opslagruimte

Vanaf € 40,00

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Naar het buitenland verhuizen:

Duitsland, België, Frankrijk en Spanje

Vanaf € 4.000,00

USA, Mexico en Canada

Vanaf € 8.000,00

Australië en Zuidoost Azië

Vanaf € 9.500,00

Verhuistips Maasbracht

Verhuizen kan aardig wat stress opleveren. Je moet zoveel regelen en inpakken. En dan moet je ook nog eens betaalbaar verhuisbedrijf vinden. Bij dat laatste kun je onze hulp inschakelen. Bovenaan de pagina hoef je slechts je postcode in te voeren en wat basisgegevens. De beste tip is om een ​​verhuisbedrijf te bellen dat alles voor je regelt. Aan de andere kant, hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper de verhuizing. Nu volgen nog drie essentiële verhuistips:

  • Zorg ervoor dat je jouw adres tijdig wijzigt bij de gemeente. Je riskeert een boete als je dit niet binnen vijf dagen doet.

  • Schrijf jouw meterstanden op de eerste dag op. Vanaf dat moment zijn alle vaste kosten voor jouw rekening.

  • Meet de deuren en ramen die geheel open kunnen. Vergelijk de afmetingen met de grote meubelstukken. Niets is vervelender dan er te laat achterkomen dat iets niet past.

Prijsopbouw
In de grafiek hieronder is duidelijk te zien dat ongeveer 40% van alle verhuiskosten voor rekening van het transport zelf komen. Omdat het laden en lossen het grootste deel is van de kosten, is het aan te raden om dit zoveel mogelijk zelf te doen. Ook zie je nu duidelijk dat er flink wat te besparen valt op arbeidskosten bij het in- en uitladen. Dat is nog eens een goede bespaartip. En die krijg je gewoon gratis en vrijblijvend van ons kado.

Bespaartips verhuisbedrijf Maasbracht

Helaas is een verhuizing niet altijd even goedkoop. Zeker als je bijvoorbeeld nog wat renovatiewerkzaamheden hebt bij de nieuwe woning. Bespaar met de volgende tips:

  • Geef niet alles uit handen, doe zoveel mogelijk zelf.

  • Doordeweeks verhuizen is bijna altijd goedkoper.

  • Gebruik zoveel mogelijk eigen of geleend vervoer.

Vergelijk offertes
Wil jij ook vrijblijvend vier offertes ontvangen? Met de handige postcode checker bovenaan de website, weet je direct wat jouw verhuizing ongeveer gaat kosten.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!