Verhuisbedrijf Meppel

Verhuisbedrijf Meppel

Hier lees je alles over een verhuisbedrijf in Meppel. Van de beste offertes tot handige bespaartips. Meppel is een stad in het zuiden van de provincie Drenthe, net over de grens van Overijssel. Meppel ligt zeer gunstig ten opzichte van het internationaal bekende Giethoorn. Meppel ligt op de splitsing van snelwegen A28 en A32. Het is daarom direct verbonden met Zwolle, Leeuwarden en Groningen. Meppel heeft een mooi historisch centrum waar jaarlijks veel festivals en evenementen worden gehouden, zoals het Grachtenfestival, Puppet International en Live in Meppel. De bijna 30.000 Meppelers wonen met plezier in hun stad. Bovendien verkiezen veel mensen uit de regio om naar Meppel te verhuizen.

*Tip:

Verhuisbedrijf Meppel nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Meppel.

Top verhuisbedrijf in Meppel

In Meppel en de grenstreek tussen Overijssel en Drenthe zijn meer dan genoeg bekwame verhuizers te vinden. Wij raden iedereen daarom aan om altijd eerst verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken. Ga nou niet meteen met de eerste de beste verhuizer in zee. Kijk bij het vergelijken niet alleen naar de prijs, maar ook naar eventuele extra´s die een verhuisbedrijf jou te beiden heeft. Kijk sowieso even naar de volgende top vijf verhuizers in Meppel en omstreken:

Verhuisbedrijf Meppel

Bijzonderheden

1

Gebroeders Zoer

Met Erkende Verhuizers keurmerk.

2

Handige Handjes

Montage en inpakservice, tijdelijke opslag, verhuisliften, transport en verhuishulp.

3

Wester Transport

Nationale en internationale verhuizingen, met name naar Duitsland.

4

Woningontruiming Dunnink

Transport van goederen, verhuizingen en verhuishulp.

5

Nobbe Verhuizingen

Algemene verhuizingen.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

De uiteindelijke kosten van jouw verhuizing zijn in grote mate afhankelijk van de verschillende diensten die je afneemt. Er zijn opties genoeg, zeker bij een verhuisbedrijf in Meppel. Een verhuisbedrijf kan meer voor je betekenen dan alleen een verhuisbus organiseren. Je kunt al jouw spullen laten inpakken, het verhuisbedrijf kan ook je parkeervergunning aanvragen en bijvoorbeeld een opslagbox huren. Om een beter idee te krijgen van alle mogelijke kosten, volgt hier een handige prijslijst:

Meest voorkomende verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Meppel:

Tweepersoons huishouden: transport met 1 verhuizer:

Vanaf € 275,00

Groot gezin: transport met 2 verhuizers:

Vanaf € 475,00

Extra verhuizer per persoon

35,00 per uur

Extra’s:

Kilometer vergoeding

0,50 – 1,50 per extra kilometer

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Opslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 90,00

Van en naar het buitenland verhuizen:

Duistland, België, Frankrijk en Denenmarken

Vanaf € 2.000,00

Zuid- en Oost – Europa

Vanaf € 4.000,00

Turkije, Midden-Oosten en Marokko

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Meppel

Gaan wonen op een nieuwe locatie is erg spannend. Maar de uitvoering van de verhuizing zelf is geen leuke taak. Er zijn allerlei onzekerheden. Is alles geschikt voor de nieuwe woning? Hoe krijg ik al mijn spullen veilig en zonder te breken over? Heb ik genoeg verhuisdozen? En ga zo maar door. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn deze verhuistips perfect voor jou:

  • Als je met een checklist verhuist, heb je minder last van stress. Ook zal je niets belangrijks vergeten.

  • Het is mogelijk om een verhuisbedrijf alles voor je te laten doen. Vraag dan om een full-service verhuisdienst.

  • Schrijf na het verhuizen de meterstanden op. Zowel van de oude als van de nieuwe woning. Dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor de vaste lasten.

Prijsopbouw
Als je begrijpt hoe gemiddelde verhuiskosten worden opgebouwd, wordt het makkelijker om te zien op welke onderdelen je geld kunt besparen. De hoogte van de totale kosten hangt natuurlijk af van het volume dat je gaat verhuizen en waar je vandaan komt. Het laden en lossen van alle dozen en meubelstukken is goed voor ongeveer 60% van de totale verhuiskosten. Dat betekent dat je meer dan de helft van de kosten kunt besparen als je zelf, of met vrienden en familie samen, in- en uitlaadt.

Bespaartips verhuisbedrijf Meppel

Een complete verhuizing is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig kun je ook met een kleiner budget een verhuisbedrijf inhuren. Gebruik deze handige bespaartips voor een extra voordelige verhuizing:

  • Haal de handen uit je zak en help zelf mee. Dan hoef je alleen de noodzakelijke diensten in te huren.

  • Verhuizen tijdens daluren is altijd voordeliger.

  • Begin op tijd met de voorbereiding om onvoorziene uitgaven te voorkomen.

Vergelijk offertes
We werken samen met een groot aantal kwaliteitsverhuizers door heel Nederland. Voer nu jouw postcode in om direct en vrijblijvend vier aanbiedingen te ontvangen.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!