Verhuisbedrijf Mijdrecht

Verhuisbedrijf Mijdrecht

Zoek ook jij een verhuisbedrijf in Mijdrecht? Klik dan op de lees verder button. In dit artikel kom je alles te weten over voordelig verhuizen naar Mijdrecht. Deze mooie woonplaats in de provincie Utrecht ligt strategisch ten opzichte van Amsterdam, Utrecht en het weidse Groene Hart. Mijdrecht is ontstaan als veenontginningsdorp in de Ronde Venen, net als omliggende dorpen als Wilnis, Vinkeveen en Uithoorn. Dankzij de centrale ligging in het land, zijn er veel bedrijven gevestigd in Mijdrecht. Het daarom een prima plek om zowel te wonen als te werken. En ontspannen doe je natuurlijk op de bekende Vinkeveense Plassen. Kort samengevat, Mijdrecht is een populaire woonplaats en is daarom goed voorzien van kwalitatieve verhuisdiensten.

*Tip:

Verhuisbedrijf Mijdrecht nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Mijdrecht.

Top verhuisbedrijf in Mijdrecht

Er is een groot aantal verhuisbedrijven in Mijdrecht en omgeving. Natuurlijk dankzij haar centrale positie tussen de grote steden van de Randstad. Daarom kun je het beste eerst even rondkijken voordat je een verhuisbedrijf inhuurt. Met één klik kun je meerdere offertes tegelijk opvragen op onze website. Het scheelt je veel werk en in de toekomst ook nog flink wat euro’s. Hier is de top vijf van verhuisbedrijven in Mijdrecht:

Verhuisbedrijf Mijdrecht

Bijzonderheden

1

Verhuisservice van Groen

Senioren, bedrijven en particulieren.

2

van Loosbroek Transport

Montage, inpakservice en tijdelijke opslag voor particulieren en bedrijven.

3

Transportbedrijf P.A. van Rooyen

Verhuizers, verhuiswagens en verhuislift.

4

Marcus Berbée Interieur service

Algemen verhuishulp, lift, inpakservice en speciale diensten voor senioren.

5

Trans

Verhuizers, verhuiswagen, verhuislift en goederenopslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

De uiteindelijke kosten van een verhuizing zijn vooral afhankelijk van de specifieke diensten die je inhuurt. Zo kun je bijvoorbeeld de gehele verhuizing laten uitvoeren door een verhuisbedrijf in Mijdrecht. Bij een complete verhuizing kun je verwachten dat het verhuisbedrijf alles voor je in- en uitpakt, een verhuislift organiseert en jouw oude woning geheel schoon achterlaat voor oplevering. Afstand speelt natuurlijk ook een belangrijke rol in de uiteindelijke prijs. Extra diensten, zoals het huren van verhuisdozen, kunnen het verhuizen kostbaarder maken.

Gemiddelde verhuiskosten

Vanaf prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Mijdrecht:

Verhuiswagen met verhuizer – 20 m³

Vanaf € 295,00 per drie uur

Verhuiswagen met verhuizer – 40 m³

Vanaf € 410,00 per drie uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur per verhuizer

Extra diensten:

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Parkeervergunning voor verhuiswagen

Vanaf € 50,00

In- en uitpakservice

Vanaf € 105,00

Meubelopslag

Vanaf € 35,00 per maand

Montage

Vanaf € 125,00

Klusjesman

Vanaf € 150,00

Naar het buitenland verhuizen:

Duitsland, België, Frankrijk en Spanje

Vanaf € 4.000,00

USA, Mexico en Canada

Vanaf € 8.000,00

Australië en Zuidoost Azië

Vanaf € 9.500,00

Verhuistips Mijdrecht

We weten allemaal dat verhuizen flinke druk kan uitoefenen op je leven. Inhuren van professionele verhuishulp is daarom zeker geen overbodige luxe. Ook familie en vrienden kunnen je prima helpen bij jouw aankomende verhuizing. Dat zijn handige ‘gratis’ hulptroepen die je kunt inschakelen bij het inpakken, voorbereiden en op de dag zelf. In ruil voor wat eten of een flesje drank, komen veel mensen je graag helpen bij het verhuizen. Aan de andere kant is ook het inhuren van een verhuisbedrijf best handig. Op onze website kun je direct vier offertes opvragen. Hier volgen nog drie nuttige tips:

  • Begin op tijd met het inpakken en sorteren van je meubels en spullen. Minimaal een maand, maar het kan langer zijn als je een grote woning hebt. Het is namelijk altijd meer werk dan je denkt.

  • Meld jouw verhuizing binnen vijf dagen aan jouw nieuwe gemeente. Kijk op deze website voor meer informatie over dit onderwerp.

  • Kies ervoor, indien mogelijk, om in het voorjaar of najaar te verhuizen. Dan heb je geen last van extreme hitte of kou.

Prijsopbouw
Zoals blijkt uit onderstaande grafiek, geeft de gemiddelde Nederlander 40% van de totale verhuiskosten uit aan het transport. Daarnaast gemiddeld 60% aan laden en lossen. Het deel voor laden en lossen bestaat voornamelijk uit loonkosten. Wat de grafiek nog meer laat zien, is dat je relatief veel geld kunt besparen door bijvoorbeeld zelf te helpen met laden en lossen.

Bespaartips verhuisbedrijf Mijdrecht

Dit zijn de drie beste besparingstips voor een Nederlandse verhuizing:

  • In de meeste gevallen is het goedkoper om doordeweeks over te gaan, dan in het weekend.

  • Pak alles zelf in en gebruik zoveel mogelijk je eigen vervoer.

  • Heb je geen eigen vervoer, leen dan een auto of vrachtwagen bij bekenden.

Vergelijk offertes

We werken samen met kwaliteitsverhuizers door heel Nederland. Voer nu je postcode in om vrijblijvend vier aanbiedingen te ontvangen. Dit doe je direct hieronder.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!