Verhuisbedrijf Moerdijk

Verhuisbedrijf Moerdijk

Als jij op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Moerdijk, dan ben je op onze informatieve website aan het goede adres. De gemeente Moerdijk bevat verschillende kernen, zoals Willemstad, Zevenbergen en natuurlijk Moerdijk zelf. Het is de op een na grootste gemeente in de provincie Noord-Brabant. De naam Moerdijk is vooral bekend van de Moerdijkbruggen over het Hollands Diep waar het spoor en de A16 van Rotterdam naar Breda deze belangrijke waterweg kruisen. Moerdijk heeft een belangrijke binnenhaven waar onder andere Shell een grote vestiging heeft. Bij Moerdijk vertakt de A16 naar de A17, die deze regio direct met de havens van Antwerpen verbindt. Door al die bedrijvigheid zijn er ook veel verhuis- en transportbedrijve actief in en rondom Moerdijk.

*Tip:

Verhuisbedrijf Moerdijk nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Moerdijk.

Top verhuisbedrijf in Moerdijk

Moerdijk heeft een zeer goede ligging in de provincie Noord-Brabant. Een geschikt verhhuisbedrijf vinden zal dus niet lastig zijn. Om de best passende verhuizer voor jou te vinden, is het aan te raden om zeker vier offertes met elkaar te vergelijken. Je hoeft alleen je postcode in te voeren bovenaan de pagina om vrijblijvend deze offertes te ontvangen. Wij werken alleen maar samen met de beste verhuizers van Moerdijk, zoals de volgende toppers:

Verhuisbedrijf Moerdijk

Bijzonderheden

1

Mayore

Senioren, andere particulieren en kantoren.

2

Martijn Blaak

Verhuizen, inpakken, verhuislift en goederenopslag.

3

WZN Dienstverlening

Met Erkende Verhuizers keurmerk.

4

VOZ Groep

Transport van goederen, verhuizingen en verhuishulp.

5

Bravo Verhuizingen

Verhuisvervoer, hulp en opslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Als jij binnenkort naar Moerdijk gaat verhuizen, dan ben je vast benieuwd naar de kosten van die verhuizinge. Handig om een financiele planning te maken. Als eerste is het volume van je spullen een belangrijke factor in de uiteindelijke prijs. En of je spullen tijdelijk op wilt slaan. Vanwege de ligging buiten de Randstad, is een verhuisbedrijf in Moerdijk over het algemeen voordeliger dan elders in het land. De volgende tabel geeft je een idee van de mogelijke verhuiskosten:

Overzicht verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Moerdijk:

Volume 20 m³ + 1 verhuishulp

Gemiddeld € 60,00 per uur

Volume 40 m³ + 2 verhuishulpen

Gemiddeld € 90,00 per uur

Extra verhuishulp

Vanaf € 30,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Australië

Vanaf € 9.000,00

Extra’s:

Kilometer vergoeding

0,50 – 1,50 per extra kilometer

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Opslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 90,00

Verhuistips Moerdijk

Ga jij binnenkort gaat naar Moerdijk verhuizen? Gebruik dan de onderstaande verhuistips. Ook als je denkt alles goed geregeld te hebben, kunnen deze tips toch nog van pas komen. Want ondanks dat je denkt alles zelf aan te kunnen, valt een verhuizing vaak tegen. Zeker als je het daarnaast druk hebt met je gezin of werk. De offertes zijn vrijblijvend, dus baat het niet, schaadt het ook niet. Een verhuizer hoeft trouwens helemaal niet duur te zijn. Hier volgen nog vier geldbesparende verhuistips:

  • Wijzig je adres van te voren bij de gemeente.

  • Begin op tijd: het organiseren en inpakken kost altijd meer tijd dan je van te voren inplant.

  • Bekijk alvast de internet providers van je nieuwe adres. Vaak duurt het een week of twee voordat de nieuwe aansluiting tot stand komt.

  • Een goede planning is het halve werk. Zeker als je van plan bent een aantal taken zelf op je te nemen. Het verhuisbedrijf kan je hierbij helpen, zij doen dit immers iedere dag.

Prijsopbouw
Voor een gemiddelde verhuizing ben je 40% kwijt aan het transporteren van alle goederen, witgoed en verhuisdozen. De overige 60% wordt uitgegeven aan de fysieke mankracht van de verhuizers die helpen met laden en lossen. Uiteraard maakt het aantal kilometers van de verhuizing een groot verschil voor de uiteindelijke kosten. Hoe verder weg je gaat verhuizen, hoe hoger het percentage van het verhuisvervoer. Let wel op dat deze grafiek een gemiddelde is in Nederland. Alleen een offerte kan jou de precieze kosten laten zien.

Bespaartips verhuisbedrijf Moerdijk

Is het nodig om te bezuinigen op jouw verhuizing? Kijk dan of je deze bespaartips toe kan passen:

  • Verhuis op een rustige dag als maandag of woensdag.

  • Vergelijk zoveel mogelijk offertes met elkaar: minstens vier of vijf.

Vergelijk offertes
Type jouw postcode nu in het vakje hieronder. Dan ontvang je zo snel mogelijk van ons vier offertes van verhuisbedrijven in Moerdijk.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!