Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Flakkee VerhuizersBij een verhuizing naar Rotterdam komen naast de gebruikelijke zaken, waar je op moet letten, nog een aantal praktische zaken om de hoek kijken, waar je rekening mee moet houden. Rotterdam heeft vaak smalle straten, grote spullen krijg je vaak niet door de relatief kleine portieken en er zijn in gemeente Rotterdam een aantal vergunningen nodig, die je moet aanvragen bij een verhuizing. Een Erkende Verhuizer uit de omgeving Rotterdam houdt hiermee door zijn ervaring al rekening mee, waardoor je zorgeloos kunt verhuizen naar de havenstad. Schakel bijvoorbeeld verhuisbedrijf Flakkee Verhuizers in.

Contactgegevens van verhuisbedrijf Flakkee Verhuizers

Voordat er stilgestaan wordt bij de diensten die Flakkee Verhuizers levert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren diensten in een overzichtelijke tabel.

Flakkee Verhuizers
Adresgegevens Boterdiep 19

3077 AW Rotterdam

Telefoonnummer 010-2920133
E-mailadres info@flakkeeverhuizers.nl
Website www.flakkeeverhuizers.nl
Opgericht in Jaren dertig vorige eeuw
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen VCA

ISO 9001:2008

ISO 14001:2015

Soort verhuizingen Seniorenverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Particuliere verhuizing

Internationale verhuizing

Extra diensten Bijzondere spullen verhuizen

Piano verhuizen

Verhuisservice

Opslaan inboedel

Garantieregelingen Verhuisverzekering

 

Waarin verschilt Flakkee Verhuizers van andere?

Flakkee Verhuizers kan je helpen bij al je verhuizingen en is niet alleen gebonden aan Rotterdam. Je vindt twee grote kantoren en vier steunpunten, waardoor Zeeland, Brabant en Zuid-Holland gedekt zijn. Tevens verhuist Flakkee ook buiten deze regio’s en zelfs internationaal. Bij Flakkee kun je zelf een verhuispakket samenstellen, variërend van small tot large. Dit houdt in dat je afhankelijk van je budget en inboedel zelf kunt kiezen voor welke verhuisdiensten je Flakkee inhuurt.

Wat is de specialisatie van Flakkee Verhuizers?

Flakkee Verhuizers is gespecialiseerd in verhuizingen in de regio’s Zeeland, Brabant en Zuid-Holland. Hierbij richt het bedrijf zich op internationale verhuizingen, particuliere verhuizingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsverhuizingen. Daarnaast is het ook mogelijk om speciale voorwerpen, zoals kunst en piano’s te verhuizen met Flakkee Verhuizers. In dit geval vindt er een speciale inventarisatie van het object plaats, opdat deze met speciale aandacht verhuisd wordt. Als laatste heeft Flakkee een opslagplaats, waar je jouw huisraad tijdelijk plaatst in een gehuurde opslagruimte of opslagbox.

Welke extra services biedt Flakkee Verhuizers?

Flakkee Verhuizers biedt je naast de gebruikelijke praktische werkwijze van inventariseren, verhuisafspraak inplannen, afgeven verhuismiddelen, verhuizen en ophalen verhuismiddelen ook nog een aantal extra diensten aan:

  • Tijdelijke opslag inboedel
  • Bij een seniorenverhuizing zit een service van inpakken, uitpakken, monteren en demonteren erbij
  • Opslag inboedel in tijdelijk gehuurde opslagruimte of -box
  • Bij een bedrijfsverhuizing wordt er meegedacht over het logistieke proces en wordt er een duidelijke verhuisplanning gemaakt.
  • Bij een bedrijfsverhuizing worden door de specialisten kantoormeubilair gedemonteerd, apparatuur ontkoppeld, lichtarmaturen verwijderd en de complete inhoud van kasten ingepakt.
  • Regelen papierwerk en goede voorbereiding bij een internationale verhuizing
  • Verhuisservice bij particuliere verhuizingen, waarbij je verpakkingsmateriaal krijgt om zelf in te pakken of je jouw inboedel kunt laten inpakken. Bij de verhuisservice hoort bijvoorbeeld ook het huren van een verhuislift

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het