Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Friesland VerhuizingenMondial Movers is een bekende verhuisorganisatie, waarbij meerdere erkende verhuisbedrijven zijn aangesloten. Mondial Movers kan je een inboedelverhuizing of een projectverhuizing organiseren door heel Nederland of zelfs internationaal. Voor een verhuizing in Leeuwarden en omstreken kun je verhuisbedrijf Mondial Movers Friesland Verhuizingen inschakelen.

Contactgegevens Mondial Movers Friesland Verhuizingen

Hieronder volgt een overzichtelijke tabel, waarin je alle contactgegevens van het verhuisbedrijf kunt terugvinden. Eveneens wordt er kort stilgestaan bij het type verhuizingen, dat het bedrijf uitvoert en de extra diensten waarvan hierbij gebruikgemaakt kunnen worden.

Mondial Movers Friesland Verhuizingen
Adresgegevens Archimedesweg 12

8912 AK Leeuwarden

Telefoonnummer 058-2131949
E-mailadres info@frieslandverhuizingen.nl
Website www.frieslandverhuizingen.nl
Opgericht in 2004
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen EMG

ISO 9001

VCA

KEMA Quality

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Projectverhuizingen

Zorgverhuizingen

Internationale verhuizing

Extra diensten Opslag

Inpakservice

(de)montageservice

Vervoer piano’s, vleugels en brandkasten

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

Waarin is Mondial Movers Friesland Verhuizingen anders?

Mondial Movers is een samenwerkingsverband van 21 erkende verhuisbedrijven, waarvan er 32 vestigingen in Nederland te vinden zijn. Hierdoor ben je verzekerd van een landelijke dekking van bekwame en gecertificeerde verhuizers. Elke verhuizing is maatwerk en daarom hanteert Mondial Movers Friesland Verhuizingen een gestructureerde werkwijze, die al begint bij een afspraak met de verhuisadviseur. Hierbij worden al je wensen in beeld gebracht en met je toestemming vastgelegd. Daarom biedt Mondial Movers Friesland Verhuizingen een maximale ondersteuning van zijn klanten aan tijdens deze ingrijpende gebeurtenis. Persoonlijke aandacht staat bij Mondial Movers Friesland te allen tijde centraal.

De specialisaties van Mondial Movers Friesland Verhuizingen

Mondial Movers Friesland Verhuizingen is een specialist in de inboedelverhuizingen, waarin het verhuisbedrijf al honderd jaar ervaring heeft. Het merendeel van dit type verhuizingen vindt plaats binnen Nederland, maar ook voor internationale particuliere verhuizingen deinst het bedrijf niet terug. Voor Mondial Movers Friesland Verhuizingen zijn heldere en duidelijke afspraken hierin het belangrijkst. Ook voor het speciaal vervoer, zoals piano’s, worden afspraken gemaakt. Met de nodige kennis kan Mondial Movers Friesland Verhuizingen ook deze zware meubels zorgeloos voor je verhuizen.

Extra diensten van Mondial Movers Friesland Verhuizingen

Mondial Movers Friesland Verhuizingen is dus vooral gespecialiseerd in de particuliere inboedelverhuizingen. Daarnaast kun je het verhuisbedrijf ook inhuren voor een aantal overige services, zoals:

  • Opslag
  • Inpakservice
  • (De)Montageservice
  • Vervoer zware stukken, zoals piano’s, vleugels en brandkasten
  • Verhuizing naar de Waddeneilanden

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het