Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Gebr. Van den Eijnden EuromoversHet betrokken verhuisteam staat garant voor service en kwaliteit en de verhuizers zullen je met liefde aan een zorgeloze verhuizing helpen. Naast de begeleiding van je verhuizing kun je echter voor nog meer zaken terecht bij Gebr. Van den Eijnden Euromovers.

Contactgegevens verhuisbedrijf Gebr. Van den Eijnden Euromovers?

In deze paragraaf vind je een tabel met de contactgegevens van Gebr. Van den Eijnden Euromovers. Daarnaast wordt in het overzicht het type verhuizingen waar het bedrijf zich op richt weergegeven, als ook de extra diensten die het verhuisbedrijf aanbiedt.

Gebr. Van den Eijnden Euromovers
Adresgegevens Bezoekadres:

Gebr. Van den Eijnden

Flight Forum 3830

Eindhoven Airport

5657 DX Eindhoven

Postadres:

Postbus 8019

5601 KA Eindhoven

Telefoonnummer Telefoon +31(0)40 2818888

Fax +31(0)40 2815845

E-mailadres info@movers.nl
Website www.movers.nl
Opgericht in 1898
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen ISO 9001

ISO 14001

VCA

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Projectverhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Particulier:

Speciaal vervoer

Kunstvervoer

Handyman service

Inboedelopslag

Zakelijk:

Opslag

Archief

Hi-tech

Facility

Garantieregelingen Garantie volgens Erkende Verhuizers

 

Waarin verschilt Gebr. Van den Eijnden Euromovers van andere?

Bij Gebr. Van den Eijnden Euromovers verhuis je met een Erkende Verhuizer binnen een internationale organisatie van 21 Erkende Verhuizers, namelijk het concern Euromovers. Tevens is Gebr. Van den Eijnden Euromovers een gecertificeerd verhuisbedrijf, die al meer dan 120 jaar ervaring heeft in verhuizingen, variërend van particuliere tot aan zakelijke verhuizingen zowel binnenlands als buitenlands. Service en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel, waardoor je ook een aantal extra handige diensten hebt, zoals de handymanservice. Je kunt daarnaast kiezen voor goederenopslag in het eigen depot van Gebr. Van den Eijnden Euromovers. Het verhuisbedrijf werkt volgens de ISO 14001 certificering, waarbij duurzaamheid van belang is. Daarom maakt het bedrijf gebruik van CO2-neutrale transporten.

Wat is het specialisme van Gebr. Van den Eijnden Euromovers?

Het verhuisbedrijf heeft niet een echte specificatie, maar is juist heel divers. Het biedt particuliere verhuizingen aan, maar ook bedrijfsverhuizingen en projectverhuizingen. Hierbij vormen landsgrenzen geen onoverkomelijk obstakel. Daarnaast wordt er in Gebr. Van den Eijnden Euromovers speciale aandacht besteed aan het speciaal vervoer en kunstvervoer. Het transport van deze goederen vergt een specifieke behandeling, omdat dergelijke spullen waardevol zijn. Er moet rekening gehouden worden met een aantal factoren, die van invloed kunnen zijn op waardevolle objecten, zoals: vochtigheid, trillingen en temperatuurverschillen. Daarom worden de objecten stevig ingepakt en zo nodig ook in aangepaste kisten vervoerd. Hierbij worden de kunstobjecten over de hele wereld vervoerd voor particulieren of bedrijven.

Welke extra diensten biedt Gebr. Van den Eijnden Euromovers aan?

Het bedrijf biedt de volgende extra diensten aan:

  • Opslag van inboedel: het tijdelijk of langdurig opslaan van je inboedel en andere kostbare spullen in een moderne opslagruimte. De opslagruimte kun je kiezen in verschillende maten.
  • Handyman service
  • Opslag archief: beveiligd archiefbeheer op een aantal veilige locaties in Nederland
  • Facilitaire diensten, waarbij Gebr. Van den Eijnden Euromovers jouw bedrijf ondersteunende taken uit handen neemt.
  • Transport van high tech apparatuur

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het