Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Gebroeders Gorter B.V.Wanneer je in de buurt van Amstelveen op zoek gaat naar een professioneel verhuisbedrijf, dan zal je vast en zeker een wagenpark tegenkomen, waarin de kleuren geel en blauw overheersen. Deze verhuiswagens behoren toe aan het erkende verhuisbedrijf Gebroeders Gorter B.V., die sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw actief zijn in de verhuisbranche. Beginnend als een transportbedrijf heeft het bedrijf zijn werkgebied middels verhuizingen uitgebreid.

Contactgegevens verhuisbedrijf Gebroeders Gorter B.V.

Hieronder volgt kort een tabel met alle contactgegevens van Gebroeders Gorter B.V. Tevens wordt er kort aandacht besteed aan de soort verhuizingen, die het bedrijf uitvoert en de extra diensten die bij deze verhuizingen mogelijk zijn.

Gebroeders Gorter B.V.
Adresgegevens Touwslagerij 2
1185 ZP Amstelveen
Telefoonnummer Tel: 020-6479486

Fax: 020-6411385

E-mailadres info@gorter-logistiek.nl
Website www.gorter-logistiek.nl
Opgericht in 1981
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Extra diensten (de)montageservice

Inpakservice

Opslag

Logistieke dienstverlening

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarin onderscheidt Gebroeders Gorter B.V. zich van andere?

Door de ervaring in de transportsector heeft Gebroeders Gorter B.V. een uitgebreid wagenpark, die aan allerlei uiteenlopende wensen voldoen. Je kunt de verhuiswagens inhuren voor afzonderlijke ritten zoals een verhuizing, maar ook voor dagelijkse distributie. Het vervoer van je inboedel of goederen gebeurt op maat en bovenal op tijd.  Daarbij is de distributie van goederen meer dan alleen het transport. Ook de opslag, sortering, inslag en belading zijn zaken waar Gebroeders Gorter B.V. zich mee bezig houdt. Hiervoor heeft het verhuisbedrijf twee warehouses in Amstelveen.

De specialisaties van Gebroeders Gorter B.V.

Gebroeders Gorter B.V. is in twee zaken gespecialiseerd: verhuizingen van particuliere en zakelijke klanten en de logistieke dienstverlening. Bij Gebroeders Gorter B.V. kun je zelf je verhuizing vormgeven; het bedrijf geeft je hiertoe de vrijheid. Je kunt het bedrijf namelijk ook inhuren voor losse klussen, zoals inpakken, demonteren en monteren. Bij een zakelijke verhuizing wordt gekeken om de verhuizing zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Naast verhuizingen zorgt Gebroeders Gorter B.V. ook voor de dagelijkse distributie van goederen, waarbij bijbehorende zaken zoals sortering ook niet uitgesloten worden.

Welke extra diensten kun je huren bij Gebroeders Gorter B.V.?

Sommige extra services van Gebroeders Gorter B.V. zijn reeds de revue gepasseerd. Hieronder worden deze extra diensten nogmaals kort opgesomd:

  • Demonteren en monteren
  • Inpakservice
  • Logistieke dienstverlening
  • Opslag

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

 

Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het