Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Harrie van Rooijen VerhuizingenEen verhuisbedrijf inhuren voor je verhuizing kost je altijd meer geld dan zelf verhuizen. Denk bij deze overweging echter ook aan alle voordelen, die een verhuisbedrijf met zich meebrengt waarvan de belangrijkste toch is: geen stress tijdens je verhuizing. Wil je dit bereiken, dan is het wel raadzaam om voor een Erkende Verhuizer te gaan, die werken volgens de strengste normen en eisen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je inboedel veilig van je oude naar je nieuwe adres wordt verplaatst. Een bekende Erkende Verhuizer in Eindhoven is Harrie van Rooijen Verhuizingen.

Contactgegevens verhuisbedrijf Harrie van Rooijen Verhuizingen?

Hieronder volgen in een tabel de contactgegevens van Harrie van Rooijen Verhuizingen. Daarnaast wordt in het overzicht het type verhuizingen waar het bedrijf zich op richt meegenomen en welke extra diensten Harrie van Rooijen Verhuizingen daarnaast nog aanbiedt.

Harrie van Rooijen Verhuizingen
Adresgegevens Leemkuil 15
5626 EA Eindhoven
Telefoonnummer T: 040-2831898

Fax: 040–2463303

E-mailadres info@hvanrooijen.nl
Website www.hvanrooijen.nl
Opgericht in 1947
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen ISO9001 WQM System Certification
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Projectverhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Pianovervoer

Transport

Opslag

Logistieke dienstverlening

Garantieregelingen Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers

 

Waarin verschilt Harrie van Rooijen Verhuizingen van andere?

Bij Harrie van Rooijen Verhuizingen ben je verzekerd van service, snelheid en kwaliteit, waarbij de verhuizing geheel op maat wordt gemaakt voor jou als klant. Hierbij gelden er geen beperkingen. Met een gesprek voorafgaand aan de verhuizing met de adviseur worden jouw wensen op papier gezet en hier wordt naar gehandeld. Harrie van Rooijen Verhuizingen verhuist vooral in Eindhoven en gebieden in een omtrek van veertig kilometer van Eindhoven af. Harrie van Rooijen Verhuizingen verhuist je ook graag naar andere delen van Nederland daarentegen of zelfs internationaal.

Waarin is Harrie van Rooijen Verhuizingen gespecialiseerd?

Harrie van Rooijen Verhuizingen richt zich op particuliere verhuizingen en projectverhuizingen in Eindhoven en omstreken. Denk hierbij aan plaatsen als Nuenen, Tilburg, Helmond en andere plekken binnen een straal van veertig kilometer van Eindhoven af. Verhuizingen naar andere steden in Nederland en internationale verhuizingen kunnen ook geregeld worden daarentegen in overleg. Bij internationale verhuizingen wordt er extra aandacht besteed aan de verpakking van je inboedel en aan het nodige papierwerk, zoals douaneformulieren.

Welke extra diensten biedt Harrie van Rooijen Verhuizingen aan?

  • Je inboedel opslaan: het tijdelijk of langdurig opslaan van je inboedel en andere kostbare spullen in een verwarmde, geconditioneerde en veilige opslagruimte.
  • Kiezen voor transport: alles kun je laten vervoeren door Harrie van Rooijen Verhuizingen. Of het nu je inboedel is, witgoed, glaswerk, apparatuur of inventarissen en archieven, Van Rooijen heeft luchtgeveerde vrachtwagens met hydraulische laadkleppen.
  • Kiezen voor de logistieke dienstverlening van je bedrijf: Harrie van Rooijen Verhuizingen helpt bedrijven ook graag met alle opslagvraagstukken

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het