Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Hilberg VerhuizingenBen je van plan om naar of binnen Leidschendam te verhuizen met een professioneel en ervaren verhuisbedrijf? Kies dan bijvoorbeeld voor Hilberg Verhuizingen. Hilberg Verhuizingen heeft een ruime ervaring opgebouwd op de verhuismarkt, waardoor zelfs organisaties zoals RTL Boulevard en Marktplaats Hilberg hebben ingeschakeld voor een verhuizing.

Contactgegevens Hilberg Verhuizingen

Voordat er dieper wordt ingegaan op de soort verhuizingen, waar Hilberg Verhuizingen zich mee bezighoudt, en de extra diensten die hierbij geleverd kunnen worden, volgt nu eerst een tabel met alles wat je over Hilberg Verhuizingen moet weten.

Hilberg Verhuizingen
Adresgegevens Damplein 8-9

2265 AC Leidschendam

Telefoonnummer 06-49492420

085-1303759

E-mailadres info@hilbergverhuizingen.nl
Website www.hilbergverhuizingen.nl
Opgericht in Onbekend
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen
Extra diensten Verhuisservice

Verhuislift service

Opslag

Montageservice

Opleverdienst

Garantieregelingen Onbekend

 

Waarom zou je kiezen voor Hilberg Verhuizingen?

Hilberg Verhuizingen biedt je op maat gemaakte particuliere verhuizingen aan, die zeven dagen in de week kunnen plaatsvinden. Hierdoor is Hilberg Verhuizingen een zeer flexibel verhuisbedrijf te noemen, waarin ervaren verhuizers dag en nacht voor je klaar staan. Daarnaast is Hilberg Verhuizingen partner van een aantal bekende organisaties, zoals Marktplaats, RTL Boulevard en De Wereld Draait Door, waardoor je ook op kwaliteit en zorg kunt rekenen tijdens je verhuizing. Als laatste heeft Hilberg Verhuizingen een ruim aanbod aan extra werkzaamheden, waarvoor je het bedrijf kunt inhuren. Een verhuizing bij Hilberg Verhuizingen houdt namelijk niet op na het vervoeren van je inboedel naar het nieuwe adres. Ook werkzaamheden, zoals het opslaan van je inboedel, behoort tot de dienstverlening van Hilberg Verhuizingen.

Waarin is Hilberg Verhuizingen gespecialiseerd?

Hilberg Verhuizingen is gespecialiseerd in het verhuizen van particuliere relaties. Hierbij wordt een uitgebreide verhuisdienst geboden, waarbij het inpakken van je inboedel, het vervoer van je huisraad en bijkomende werkzaamheden inbegrepen zijn. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden voor het tijdelijk onderbrengen van je huisraad in een van de opslagruimtes van Hilberg Verhuizingen. Deze beveiligde opslagruimtes bevinden zich door heel Nederland heen, waardoor je jouw inboedel altijd in de buurt kunt opslaan. Voor het ophalen en terugbrengen van je inboedel kun je ook Hilberg Verhuizingen inschakelen. Door de verhuisliftservice van Hilberg Verhuizingen ben je er tevens van verzekerd dat moeilijk te tillen meubels ook veilig vervoerd kunnen worden van je oude naar je nieuwe woning.

Welke extra diensten biedt Hilberg Verhuizingen?

Naast full service verhuizingen biedt Hilberg Verhuizingen ook een uitgebreid aanbod aan van extra services, zoals:

  • Verhuislift service
  • Opslag
  • Montageservice
  • Opleverdienst

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het