Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Jan van Duuren en Zonen B.V.Leiden is een van de oudste steden van Nederland, die zijn welvaart mede te danken heeft aan de oude universiteit die nog steeds in de stad ligt. Leiden is naast een studentenstad ook een kennisstad met veel mooie en oude musea. Leiden is kortom een veelzijdige en mooie stad om naartoe te verhuizen. Verhuisbedrijf Jan van Duuren en Zonen B.V. verhuist je graag naar deze historische stad. Jan van Duuren en Zonen B.V. bestaat al sinds 1901, waardoor het verhuisbedrijf meer dan honderd jaar ervaring heeft in verhuizingen in Leiden en omstreken.

Contactgegevens verhuisbedrijf Jan van Duuren en Zonen B.V.

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die Jan van Duuren en Zonen B.V. levert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

Jan van Duuren en Zonen B.V.
Adresgegevens Admiraal Banckertweg 6

2315 SR Leiden

Telefoonnummer 071-5225999
E-mailadres info@janvanduuren.nl
Website www.janvanduuren.nl
Opgericht in 1901
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen ISO 9001

FEDEMAC

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Opslag

Inpakservice

Woning ontruiming

Speciaal transport

Garantieregelingen Garantieregeling vanuit Erkende Verhuizers

 

Waarin is Jan van Duuren en Zonen B.V. anders?

Jan van Duuren en Zonen B.V. is een familiebedrijf in de verhuisbranche en transportsector dat nog steeds groeit. Hierbij wordt er wel voor gewaakt dat die groei niet ten koste gaat van de kwaliteit van de verhuizingen. Daarom wordt er veel zorg besteed aan het zorgvuldig inpakken van spullen en het veilig vervoeren van deze spullen van je oude naar je nieuwe adres. Als lid van zowel FEDEMAC en de Erkende Verhuizer voldoet Jan van Duuren en Zonen B.V. tevens nog steeds aan de strengste kwaliteitseisen.

De specialisaties van Jan van Duuren en Zonen B.V.

Aangezien Jan van Duuren en Zonen B.V. ooit is begonnen als transportbedrijf is het met name hierin nog steeds gespecialiseerd. Het verhuisbedrijf heeft een ruime ervaring in het vervoeren van piano’s en vleugels, maar ook in het transport van medische apparatuur en keukens. Ook internationale verhuizingen spelen steeds vaker een rol bij Jan van Duuren en Zonen B.V. Hierbij wordt er zorgvuldig aandacht besteed aan de manieren van inpakken van je inboedel. Dit moet stevig gedaan worden, aangezien het overzees vervoerd gaat worden. Als laatste is het verhuisbedrijf natuurlijk gespecialiseerd in allerlei verhuizingen: particuliere verhuizingen nationaal en internationaal en bedrijfsverhuizingen.

Extra diensten van Jan van Duuren en Zonen B.V.

Jan van Duuren en Zonen B.V. is een specialist in transport en (internationale) verhuizingen, maar hiernaast biedt het bedrijf nog een aantal extra diensten aan om zijn klanten van nut te zijn:

  • Speciaal transport, zoals pianoverhuizingen, luxe keukens en het vervoer van allerlei medische apparatuur.
  • Opslag in containers in beveiligde ruimte
  • Woningontruiming door Woningontruiming CVS BV, waarmee Jan van Duuren en Zonen B.V. samenwerkt.
  • Inpakservice

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het