Goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizenWanneer je van plan bent om te verhuizen zal je ongetwijfeld een bepaald budget hebben voorzien. Dat is niet meer dan logisch, want tijdens een verhuizing krijg je steevast te maken met heel veel kosten. Denk daarbij niet alleen het verhuisbedrijf, maar ook aan mogelijke dubbele huur, extra kosten voor gas, water en elektriciteit en ga zo maar door. Gelukkig zijn er ook verschillende zaken waar je tijdens een verhuizing op kan besparen en die zetten we graag even voor jou op een rijtje.

*Tip:
→ Goedkoop verhuizen? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Tips om te besparen op verhuizen

Het is op verschillende vlakken mogelijk om te besparen op de kostprijs die een verhuizing met zich meebrengt. We zetten de belangrijkste mogelijkheden om te besparen graag even voor jou op een rijtje:

  • Probeer zelf met verhuishulp van vrienden of familie de meubels te demonteren en te monteren
  • Voorzie een goede en constructieve planning zowel voor als tijdens de dagen van de verhuizing om een zo efficiënt mogelijke verhuizing te garanderen
  • Pak zelf je spullen in en koop zelf voordelige verhuisdozen aan
  • Wanneer je toch een beroep doet op een verhuisfirma is het steeds interessant om de offertes bij diverse bedrijven te vergelijken; zo kun je geld besparen
  • Zelf verhuizen is natuurlijk wel goedkoper, maar let er wel op dat het enige stress met zich meebrengt
  • Je kunt ook tijdelijk je spullen opslaan (opslag) of laten verhuizen d.m.v. een verhuiscontainer

Doe een beroep op vrienden en familie

Het is perfect te begrijpen dat een verhuizing heel veel werk en zorgen met zich meebrengt. Omwille van deze reden zoeken mensen die willen verhuizen steevast naar mogelijkheden om een deel van de taken uit te besteden. Wanneer je op zo goedkoop mogelijke wijze wil verhuizen kunnen we je alleen maar aanraden om geen beroep te doen op een verhuisfirma, maar vrienden en familie in te schakelen. Indien je toch een verhuisfirma onder de arm wil nemen dien je immers steeds rekening te houden met meerdere kosten. Denk daarbij niet alleen aan de kosten voor de verhuizers zelf, maar ook voor het transport, etc.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!