Verhuizen katrol

Verhuizen katrolWoon je in een drukke stad als Amsterdam en ben je wel eens verhuisd, dan weet je vast wel dat een katrol zeer handig kan zijn. Een katrol is vaak een onmisbaar hulpmiddel waar tijdens een verhuizing gebruik van wordt gemaakt. Dit systeem mag dan bijzonder oud zijn, het is vandaag de dag nog niet verbeterd. Wanneer je zware meubelen naar een verdieping moet brengen is het steeds een aanrader om gebruik te maken van een systeem als deze. Het is niet alleen zeer eenvoudig, daarnaast zijn er geen hoge kosten aan verbonden en is het relatief veilig. Hou er wel steeds rekening mee dat de meubelen op correcte wijze worden bevestigd, anders zouden er wel eens problemen de kop op kunnen steken.

*Tip:

Ontdek de mogelijkheden van uitbesteden. Door je gehele verhuizing uit te besteden kun je jezelf een hoop tijd en stress besparen. Gelukkig kun je via onze website in een keer tot 4 offertes van lokale verhuizers vergelijken. Geheel gratis, geheel vrijblijvend.

 

Gebruik van katrol beperken

In principe is het vandaag de dag zonder al teveel problemen mogelijk om het gebruik van een katrol te beperken. De reden hiervoor is niet ver te zoeken. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om hun meubelen bij een winkel te kopen waardoor ze een groot deel zelf in elkaar moeten knutselen. Dat lijkt op het eerste zicht een vervelend werk, maar het neemt niet weg dat je op deze manier heel wat gesleur kan voorkomen. Het gebruik van een katrol kan vandaag de dag dan ook eigenlijk moeiteloos worden beperkt. Dit is niet alleen veiliger, daarnaast wordt een verhuizing op deze manier ook een stuk draaglijker, al zal je er wel wat meer tijd voor moeten voorzien.

Katrol kopen of huren?

Wanneer je een katrol nodig hebt voor een verhuizing is het vaak een onnodige kost om deze aan te kopen. Je kan er tegenwoordig gelukkig steeds voor kiezen om een katrol gewoon bijvoorbeeld voor één of meerdere dagen te huren. Daarnaast zit deze doorgaans standaard inbegrepen in de prijs van een verhuisbedrijf. Met andere woorden, doe je voor de verhuizing een beroep op een extern bedrijf, dan zal je, je doorgaans geen zorgen hoeven te maken over de aanwezigheid van een katrol. Als alternatief zou je kunnen denken aan de volgende opties:

Verhuisbedrijf inschakelen?

Er komt het een en het ander kijken bij een verhuizing. Het regelen van allerlei zaken kan behoorlijk veel stress met zich mee brengen. Ontdek wat de kosten van een verhuisbedrijf zijn en vergelijk meerdere prijsopgaven. Wij bieden je deze service gratis en vrijblijvend aan. Vul het formulier op deze pagina a.j.b. zo goed mogelijk in en je zult tot 6 offertes ontvangen in je mailbox van lokale verhuisbedrijven. Je vergelijkt ze en kiest de beste deal. Zo kun je tot wel 30% op de totale kosten van een verhuizing besparen!

Meer informatie