Verhuizing laten doen

Verhuizing laten doenZie je het absoluut niet zitten en wil je graag het verhuizen laten doen? Of misschien heb je wel recent een ongeval gehad waardoor je medisch helemaal niet in staat bent om de zware last van een verhuizing te dragen? In al deze gevallen kan het interessant zijn om het verhuizen te laten doen door derden. Wat dat betreft beschik je over twee verschillende mogelijkheden, je kan er voor kiezen om:

  • Een verhuisbedrijf onder de arm te nemen (zie ook: kosten verhuisbedrijf)
  • Vrienden en familie in te schakelen

Voor welke van beide mogelijkheden je uiteindelijk zal kiezen zal grotendeels afhankelijk zijn van niet alleen het beschikbare budget, maar ook van de beschikbaarheid van je kennissen, vrienden en familie.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Vrienden en familie inschakelen

vaaHet spreekt voor zich dat een verhuisbedrijf de nodige kosten in rekening zal brengen. Deze kosten kunnen, afhankelijk van het gebruikte transport, het aantal verhuizers alsook het aantal werkuren aanzienlijk oplopen. Om een dergelijk hoog kostenplaatje te voorkomen kan het interessanter zijn om voor de verhuizing een beroep te doen op met name vrienden en familie. Hierdoor beschik je meteen over de nodige werkkrachten waardoor alleen de zoektocht naar gepast transport nog over blijft. Het spreekt voor zich dat je in deze situatie wel nog zelf zal moeten meewerken ook. Je vrienden en familieleden zouden het immers niet waarderen wanneer zij de hele dag zware arbeid verrichten terwijl jij toekijkt! Het is echter wel zo dat er veel komt kijken als je zelf wilt gaan verhuizen. Je zou alles zeer goed moeten voorbereiden (zie verhuisplanning en verhuischecklist) om zo efficiënt mogelijk en met zo min mogelijk stress te verhuizen. Daarnaast kan simpelweg niet iedereen zelf verhuizen door bijvoorbeeld een fysieke beperking of door ouderdom. Ook is het goed mogelijk dat familie en vrienden niet bereid zijn om mee te helpen met de verhuizing om verscheidene redenen. Het kan zijn dat zij het erg druk hebben. In dat geval kun je het beste een verhuisbedrijf inschakelen.

Een beroep doen op een verhuisbedrijf

verhuisbedrijfVeel mensen zien op tegen de rompslomp die een verhuizing met zich meebrengt. Daar komt bij dat anderen gewoon omwille van bijvoorbeeld medische redenen geen verhuizing kunnen en mogen doen. In dat geval kan het steeds interessant zijn om een beroep te doen op de mogelijkheden die een verhuisbedrijf te bieden heeft. Niet alleen beschik je op deze manier meteen over de nodige werkkrachten, daarnaast wordt ook direct aangepast transport voorzien en kan je rekenen op de nodige hulpmiddelen. Het enige nadeel dat is verbonden aan het inschakelen van een verhuisbedrijf heeft betrekking tot de kostprijs die daarmee gepaard gaat. Mensen met een beperkt budget zullen deze mogelijkheid dan ook pas overwegen wanneer ze geen alternatief voor handen hebben.

Toch geld besparen?

Als je de verhuizing uitbesteedt aan een verhuisbedrijf is het goed mogelijk om toch nog geld te besparen. Je kunt dit doen door meerdere verhuisbedrijven uit jouw regio te vergelijken. Via onze website kun je dat vrijblijvend doen. Vul het formulier op deze pagina zo goed mogelijk in en je ontvangt gratis en vrijblijvend 4 offertes in je mailbox. Je begint met vergelijken en kiest daarna de beste deal. Op de manier kun je behoorlijk wat geld besparen, tot wel 30% op de totale kosten van een verhuisbedrijf.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!