Verhuizen naar Gouda

verhuizen GoudaGouda is bekend omwille van de lekkere kaas uit de streek, maar daarnaast vormt het ook een erg fijne plek om te vertoeven. Van Gouda is bekend dat ze gelegen is aan twee grote rivieren waardoor je hier perfect over de mogelijkheid beschikt om aan het water te vertoeven. Dat is echter niet alles, een deel van Gouda is namelijk beschermd als stadsgezicht. Al deze verschillende zaken zorgen er voor dat veel Nederlanders er maar wat graag voor kiezen om naar deze stad te verhuizen. Ben jij hetzelfde van plan? Hou dan beslist rekening met onderstaande interessante tips!

*Tip:
→ Verhuizen naar Gouda? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Vergeet niet tijdig iedereen op de hoogte te stellen

Het eerste wat mensen die gaan verhuizen naar Gouda vaak over het hoofd zien is iedereen verwittigen. Uiteraard worden vrienden en familie wel verwittigd, maar heb je ook al eens gedacht aan met name de bank, je huisarts, de bedrijven waar je periodieke facturen van ontvangt en ga zo maar door? Het is bij iedere verhuizing steeds aan te raden om één brief op te stellen die aangeeft dat je gaat verhuizen, naar welk adres en vanaf welke datum. Vergeet ook niet nadrukkelijk te vermelden om alle briefwisseling vanaf de aangegeven datum naar het nieuwe adres te versturen. Voor een overzicht ga je naar: verhuischecklist #2 Aan wie de verhuizing doorgeven?.

Registratie in Gouda binnen de 5 dagen

Wanneer je bent verhuisd naar Gouda dien je er rekening mee te houden dat je, je binnen de vijf dagen dient in te schrijven in je nieuwe gemeente. Dit is wettelijk verplicht en kan je een boete opleveren wanneer je niet aan deze eis voldoet. Vrees je dat je zo kort na je verhuizing onvoldoende tijd zal hebben om deze registratie te doen? Geen probleem! Door gebruik te maken van de zogenaamde DigiD is het mogelijk om een toekomstige verhuizing op voorhand aan de gemeente door te geven. Zo kunnen alle problemen met betrekking tot je inschrijving voorkomen worden. Inschrijven kun je doen via de website van de gemeente Gouda.

Meer informatie:

Er komt veel meer kijken bij een verhuizen dan bovenstaande. Weet waar je allemaal op moet letten. Maak gebruik van onze verhuischecklist om belangrijke zaken niet te vergeten en voor een goede voorbereiding onze verhuisplanner.

Verhuisbedrijf Gouda

Veel mensen verhuizen zelf. Maar je kunt dit natuurlijk ook overlaten aan een verhuisbedrijf uit Gouda als je geen zin hebt om zelf te verhuizen (of natuurlijk een andere reden). Een verhuisbedrijf werkt zeer snel en efficiënt. Jouw spullen zijn verzekerd en worden in een mum van tijd verplaatst. Verstandig is om eerst meerdere verhuisbedrijven te vergelijken voordat je een verhuisbedrijf kiest. Via onze website kun je in een keer gemakkelijk meerdere offertes aanvragen (gratis en vrijblijvend). Klik op de button hieronder en vul je gegevens in. Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes in je mailbox en begin met vergelijken. Op deze manier kun je tot 30% op de kosten besparen!

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!