Voordelen verhuisbedrijf

Voordelen verhuisbedrijfWanneer je binnenkort gaat verhuizen dien je een aantal keuzes te maken. Misschien wel de belangrijkste keuze op financieel vlak heeft betrekking tot het al dan niet inschakelen van een verhuisbedrijf. Uiteraard gaat een beroep doen op een verhuisbedrijf gepaard met de nodige extra kosten, maar anderzijds heeft het als voordeel dat je, je veel minder zorgen hoeft te maken. Wij hebben alle voordelen die zijn verbonden aan het inhuren van een verhuisbedrijf alvast even voor jou op een rijtje gezet.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Professionele en ervaren verhuizers

Eén van de belangrijkste voordelen van een verhuis gaat schuil in de professionaliteit en ervaring waar de verhuizers over beschikken. Uiteraard kan je er voor kiezen om een beroep te doen op vrienden en familie, maar de kans dat er dan ergens iets stuk gaat is altijd aanwezig. Bovendien kan het voorkomen dat enkele verhuiskrachten het op het laatste nippertje laten afweten, iets wat bij een verhuisbedrijf uiteraard niet het geval is.

Verschillende onderdelen van je inboedel of je interieur vergen bovendien een specifieke aanpak. Bepaalde meubelen moeten bijvoorbeeld worden beschermd door middel van verhuisdekens, iets wat lang niet iedereen zomaar voor handen heeft. Door een beroep te doen op een verhuisbedrijf hoef je, je hier evenwel nooit zorgen over te maken. Daar komt bij dat je ook geen extra geld moet uitgeven voor het aankopen van dekens, dozen en plakband.

Geschikt vervoer voor elke verhuis

Veilig en efficiënt vervoer is van cruciaal belang voor iedere verhuis. Wanneer je een verhuisfirma onder de arm neemt beschikt deze doorgaans over een uitgebreid wagenpark waardoor er voor iedere verhuis een geschikt voertuig voor handen is. Vooral indien je over een grote inboedel beschikt is het inschakelen van een verhuisbedrijf op dit vlak zowel praktisch als financieel interessanter. Een verhuiswagen los huren (al dan niet met chauffeur) is immers veel voordeliger wanneer ze deel uitmaakt van een compleet pakket met verhuis gerelateerde diensten.

Voordelen van Erkende Verhuizers

Wil je er zeker van zijn dat je verhuis zonder problemen verloopt? In dat geval kan je er ook voor kiezen om een beroep te doen op een verhuisbedrijf die over het “Erkende Verhuizer” keurmerk beschikt. In dit geval kan je rekenen op een reeks extra interessante voordelen. Zo is je inboedel tijdens de verhuis ingedekt tot een bedrag van 100.000 euro en hebben de medewerkers van het bedrijf een speciale opleiding als verhuizer genoten. Daarnaast wordt je aanbetaling gegarandeerd door de organisatie voor Erkende Verhuizers en zal je verhuis steeds volgens afspraak plaatsvinden, zelfs wanneer het verhuisbedrijf van je keuze inmiddels failliet is verklaard.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!