Bedrijfsontruiming

BedrijfsontruimingDoor de jaren heen kan het voorkomen dat een bedrijf als dusdanig groeit dat het huidige bedrijfspand te klein is geworden. In een dergelijke situatie zal je er  voor willen kiezen om je onderneming te verhuizen naar een ander onderkomen. Bedrijfsontruiming kan dan de perfecte oplossing bieden. Wanneer er sprake is van bedrijfsontruiming wordt er voor gezorgd dat het volledige pand vrij wordt gemaakt van los zittende zaken. Als bedrijf dien je met de onderneming die diensten aanbiedt afspreken wat er precies moet gebeuren. Mag oud archief bijvoorbeeld gewoon worden afgevoerd of moet het mee worden verhuisd naar de nieuwe locatie? In ieder geval, ben je op zoek naar meer informatie over bedrijfsontruiming? Wij zetten graag de belangrijkste kenmerken en mogelijkheden even voor jou op een rijtje.

*Tip:
→ Ontruimingsbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van ontruimingsbedrijven.

 

Snelle en efficiënte bedrijfsontruiming

Wanneer je een beroep wil doen op de mogelijkheden die op vlak van bedrijfsontruiming worden aangeboden dien je een keuze te maken uit twee verschillende opties. Ga je namelijk het ontruimen van je bedrijf zelf doen of ga je het uitbesteden? In het merendeel van de gevallen wordt er door bedrijven voor gekozen om dit uit te besteden. Het uitbesteden zorgt er voor dat de vakmensen binnen een onderneming zich bezig kunnen houden met waar ze echt goed in zijn waardoor ze veelal meer geld binnen kunnen halen dan dat ze uitsparen door de werken zelf te doen. Het is bovendien voor veel bedrijven eveneens van groot belang dat hun verhuis zo snel en efficiënt mogelijk kan verlopen. Bedrijfsprocessen mogen immers niet lang stilliggen, want dat kost een onderneming al snel heel veel geld. Het mag dan ook duidelijk zijn, moet de ontruiming van je bedrijfspand op korte termijn gerealiseerd worden en het liefst zonder dat je er zelf veel tijd en moeite in dient te investeren? In dat geval is er voor kiezen om de bedrijfsontruiming uit te besteden altijd interessant.

Hoeveel kost bedrijfsontruiming?

De kosten die in rekening worden gebracht voor het uitbesteden van bedrijfsontruiming zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren. In eerste instantie is vooral de oppervlakte die moet worden ontruimd van belang. Hoe groter de oppervlakte, des te hoger ook het kostenplaatje zal komen te liggen. Let op, wanneer er grote stukken moeten worden afgevoerd zal je rekening moeten houden met eveneens niet onaanzienlijke afvoerkosten. Deze kosten komen bij het standaard kostenplaatje waardoor de totale prijs nog iets hoger kan komen te liggen. Een gedeeltelijke bedrijfsontruiming zelf doen kan helpen om de te betalen prijs te doen zakken.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!