Verhuisdozen

verhuisdoosHoeveel verhuisdozen zijn nodig bij een gemiddelde verhuizing? Dat ligt aan het aantal kamers en aantal gezinsleden. Als je alleen woont in een 1 of 2 kamerwoning heb je gemiddeld 20 verhuisdozen nodig. Een klein gezin gebruikt al snel 40 tot 60 dozen.

 

BEKIJK HIER alle verhuisdozen.

 

*Tip:

→ Verhuizer nodig? Vergelijk eerst! Vul hier het formulier in en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale verhuisbedrijven.

Aandachtspunten

Let bij de aanschaf van een verhuisdoos op de volgende zaken:

  • Autolock of amerikaanse vouwbodem. Autolock verhuis dozen zijn zonder tape te gebruiken; je zet ze in 1 beweging op. Dat is doorgaans handig. Door de constructie zijn deze verhuisdozen normaliter duurder in aanschaf dan vouwbodems. Amerikaanse vouwdozen hebben een vouwbodem, die je dicht moet plakken met tape.
  • Kwaliteit karton: er zijn verschillende soorten kwaliteit op de markt. Kraft kwaliteit is de sterkste kwaliteit karton, zodat een verhuisdoos veel minder snel scheurt en meer kilo kan dragen. Deze kwaliteit herken je aan de kleur. Kraft kwaliteit heeft een echte bruine kleur.
  • Maak een verhuisdoos niet te zwaar: een gemiddelde verhuisdoos is 7 à 10 kg zwaar. Doe niet teveel spullen in een verhuisdoos, anders zijn ze niet meer te tillen. Is een verhuisdoos wel zwaar, wees dan verstandig en tape de onderkant nog een keer goed dicht, zodat de bodem niet kan scheuren. En til de verhuisdoos niet aan de handgrepen omhoog, maar ondersteun deze aan de onderkant.
  • Koop ook zware spullen verhuisdozen en stop zware spullen, zoals bestek, servies, porselein of boeken in een zware spullendoos

Verhuisdozen kopen

Zoals we al aangaven heeft een klein gezin al meer dan 40 dozen nodig. Er zijn verschillende maten verhuisdozen. Via het vertrouwde bol.com kun je de verhuisdozen bestellen. Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis. En dat gebeurt zonder verzendkosten (bij een besteding hoger dan 20,- euro). Hieronder een aantal opties:

BEKIJK HIER alle verhuisdozen.

 

Compacte dozen – 30 kg draagkracht – 10 stuks – € 13,99

Bekijk op bol.com

Volume dozen – 50 kg draagkracht – 10 stuks – € 17,99

Bekijk op bol.com

Verhuisdoos L ACTIEPAKKET – 10 stuks – 50 kg – € 14,89

 

Bekijk op bol.com

 

XXL Verhuidozen – 5 stuks

Koop bij bol.com

Standaard verhuisdoos:

Bekijk op bol.com

Vakverdeling verhuisdoos

Vakvulling

Koop bij bol.com

 

Premium verhuispakket incl. 20 Witte Premium Klik Klak verhuisdozen, 10 boekendozen, Noppenfolie, Etiketten, Pakpapier 

Koop bij bol.com

Verhuisdoos Kleding met 2 Kledingboxen met ingebouwde roede 

 

Koop bij bol.com

 

Verhuizen? Vergelijk verhuizers!

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 6 offertes van lokale verhuizers te ontvangen en maak een weloverwogen keuze!