Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

BedrijfsverhuizingBij een bedrijfsverhuizing komt meer kijken dan een particuliere verhuizing. Alles moet zo snel en efficiënt mogelijk geregeld worden zodat jouw organisatie weer zo snel mogelijk aan het werk kan. Daarom is het verstandig om de bedrijfsverhuizing niet zelf uit te voeren.

 

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Vraag hulp aan een professional

Als je denkt aan een bedrijfsverhuizing dan is het verstandig om dit niet zelf te doen. Een professionele verhuisbedrijf beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om de verhuizing zo snel mogelijk te regelen. Professionele zakelijke verhuizers dragen vaak het keurmerk Professionele Project Verhuizers (PPV) en natuurlijk het bekende Erkende Verhuizers keurmerk. Bij een bedrijfsverhuizing kun je aan het volgende denken:

  • Opslagruimten van het bedrijf
  • Werkplaatsen van het bedrijf
  • (grote) Machines die verhuisd moeten worden
  • Kantoren
  • Instellingen, denk aan een ziekenhuis of een school

De prijzen

Bedrijfsverhuizing Wat is er nodig?
– 50 werkplaatsen
– 10 verhuisdozen per persoon
– Vergaderruimte
– Keuken
– 3 grote verhuiswagens

– 2 verhuisliften

– 8 professionele verhuizers

– 1 werkdag

Totale oppervlakte: 300 kubieke meter Totale kostprijs: Ongeveer 5.900 euro

Voor meer info ga je naar kosten bedrijfsverhuizing.

Waar te beginnen?

Voordat je je bedrijf gaat verhuizen wil je natuurlijk weten waar je moet beginnen. Verstandig is om vrijblijvend advies te vragen aan een verhuisbedrijf. Een verhuisbedrijf weet exact wat er moet gebeuren. Je stelt bijvoorbeeld een projectcoördinator aan en deze persoon zal alles samen met het verhuisbedrijf regelen. Het makkelijkste wat je kunt doen is per afdeling gaan verhuizen. Hiermee beperk je het overlast voor andere medewerkers tot een minimum. Handig is ook om te vragen naar een draaiboek. Het zal dan duidelijk worden wie wat zal doen. Niet alleen is dit handig om zelf goed inzicht te krijgen, maar je kunt ook tijdig jouw werknemers inlichten wat er gaat gebeuren. Lees ook: checklist bedrijfsverhuizing.

Verhuistoeslagen bedrijfsverhuizing

Het is goed om te weten dat een verhuisbedrijf in het weekend verhuistoeslagen hanteert. Op zaterdag is dit doorgaans 25% en op zondag kan dit oplopen tot wel 75%! Het is dan verstandig om doordeweeks te verhuizen. Zo voorkom je dat de kosten te hoog zullen worden. Het kan echter wel een goede optie zijn dat de bedrijfsverhuizing in het weekend plaatsvindt. Zo voorkom je namelijk dat werknemers last hebben van de verhuizing. Je kunt dan ook gebruik maken van spoedservices. Hiervoor worden er ook extra kosten voor in rekening gebracht. Er zijn echter verhuisbedrijven die normale tarieven hanteren voor spoedbedrijfsverhuizingen.

Kosten bedrijfsverhuizing

Natuurlijk wil je ook weten wat de kosten van een bedrijfsverhuizing zullen zijn. De kosten zijn meestal wel fiscaal aftrekbaar. Je kunt dit voor de zekerheid bij de belastingadviseur navragen. Grotendeels hangen de kosten van de volgende factoren af:

  • Grootte bedrijfsinventaris
  • Aantal verhuizers, verhuiswagens en verhuismateriaal dat nodig is
  • Voorrijkosten
  • Extra services (bijv.: spoedservices)

Voor een overzicht van de kosten ga je naar de pagina: kosten verhuisbedrijf.

De exacte prijzen?

Nu je weet waar de kosten van een verhuisbedrijf uit bestaan wil je natuurlijk ook weten wat de totale prijs zal zijn van een bedrijfsverhuizing. Het beste wat je kunt doen is meerdere offertes opvragen bij diverse verhuisbedrijven uit jouw regio. Zo weet je namelijk 100% zeker dat je niet de hoofdprijs zult betalen. Wij bieden je deze service geheel gratis en vrijblijvend aan. Vul het formulier op deze pagina a.j.b. zo goed mogelijk in en ontvang vrijblijvend 4 offertes in je mailbox. Begin met vergelijken en kies de beste deal. Op deze manier kun je tot 30% op de kosten van jouw bedrijfsverhuizing besparen!

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs