Goedkope verhuiswagen

verhuisbusWil je binnenkort gaan verhuizen naar een nieuwe woning? In dat geval zal je meer dan waarschijnlijk de beschikking willen hebben over een verhuiswagen of een verhuisbusje. Zo’n verhuiswagen zorgt er namelijk voor dat je aanzienlijk minder heen en weer moet rijden terwijl je bovendien ook nog eens je spullen beter vast kan maken. Hierdoor zal je niet alleen besparen op het benzineverbruik, maar verloopt de verhuis ook veel efficiënter. Tel daarbij op dat het risico op schade eveneens aanzienlijk kleiner wordt en je hebt meteen enkele uitstekende redenen om een verhuiswagen te bestellen. Helaas kan de huur van zo’n wagen behoorlijk hoog oplopen. Met onderstaande tips zorg je er evenwel toch voor dat je een goedkope verhuiswagen of een scherp geprijsd verhuisbusje kan huren!

*Tip:
→ Toch de verhuizing uit handen geven? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Beperk de capaciteit van je verhuiswagen of busje

De capaciteit of de omvang van je verhuiswagen of busje is grotendeels bepalend voor de huurprijs die er aan verbonden is. Omwille van deze reden is het dan ook steeds belangrijk om deze zoveel mogelijk te beperken. Dat kan op tal van verschillende manieren. Veel mensen denken dat ze voor hun verhuis bijvoorbeeld steeds nood hebben aan een erg grote verhuiswagen omdat ze anders hun meubelen niet kunnen transporteren. In de praktijk is dat evenwel niet altijd het geval. Het merendeel van de recente meubelen kan namelijk deels uit elkaar worden gehaald. Dit geldt in het bijzonder voor kasten en bed. Door deze meubelen te demonteren kan je veel eenvoudiger stapelen waardoor alle beschikbare ruimte optimaal kan worden benut. Uiteraard moet je wel nog rekening houden met zaken zoals tafels en stoelen die niet zomaar uit elkaar gehaald kunnen worden en ook veel ruimte in beslag kunnen nemen.

Vergelijken is de boodschap!

Vooraleer een verhuiswagen of verhuisbusje bij een bepaalde partij te huren is het altijd belangrijk om een vergelijking uit te voeren. Zo’n vergelijking zorgt er niet alleen voor dat je meteen een goed beeld krijgt van het aanbod op de markt, daarnaast ben je ook altijd verzekerd van de scherpst mogelijke prijs. Je moet er wel rekening mee houden dat de kosten niet alleen afhankelijk zijn van de capaciteit van de verhuiswagen, maar ook bijvoorbeeld van het merk en het feit of je er al dan niet een chauffeur bij wenst. Veel mensen zien het niet zitten (of beschikken niet over een gepast rijbewijs) om met een grote verhuiswagen te rijden waardoor ze graag een beroep willen doen op de diensten van een professionele chauffeur. Uiteraard is dat perfect mogelijk, maar ook dit brengt steevast extra kosten met zich mee.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!