Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Koelkast verhuizenEen koelkast is een toestel waar er doorgaans steeds een aanzienlijk kostenplaatje aan verbonden is. Het spreekt daarbij voor zich dat je een koelkast bij een mogelijke verhuizing graag mee zal willen nemen, zeker wanneer deze goed tot haar recht zal komen in uw nieuwe interieur. Het verhuizen van een koelkast lijkt op het eerste zicht voor de hand liggend, maar de kans is groot dat je op de dag van verhuizing zelf toch met een aantal vervelende nadelen te maken krijgt. Wil je ook je koelkast verhuizen naar je nieuwe woning? Dan is het op z’n minst interessant om rekening te houden met de punten die zijn opgenomen in dit artikel.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Aandachtspunten tijdens de verhuizing

Veel mensen staan er niet of nauwelijks bij stil, maar tijdens het verhuizen van een koelkast dien je er rekening mee te houden dat deze bij voorkeur rechtop moet worden verhuisd. Uiteraard zal dat niet altijd tot de mogelijkheden behoren, maar het liggend of omgekeerd verhuizen van een koelkast is zeer slecht en kan mogelijks defecten veroorzaken. Draai de koelkast tijdens het verhuisproces dan ook nooit op haar kop en zorg er voor dat ze zo weinig mogelijk plat ligt. Door hier rekening mee te houden zorg je er voor dat er in ieder geval niet zo eenvoudig gebreken zullen kunnen ontstaan aan je koelkast.

Geen gebruik voor 24 uur

Wanneer je koelkast op haar nieuwe locatie is aangekomen wordt het aangeraden om deze voor een periode van 24 uur niet te gebruiken. Tijdens de verhuizing kan de olie van de compressor namelijk voor problemen zorgen. Bij het vroegtijdig inschakelen van de pomp zal de olie door het systeem worden gespoeld waardoor ze in de verdamper voor problemen kan zorgen. Dit is uiteraard het laatste wat je wil. Een dagje wachten tot alles terug netjes op z’n plaats zit is dan ook aan te raden na het uitvoeren van een verhuizing.

Verhuizer inschakelen

Het kan zijn dat je een verhuizer nodig hebt omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het beste wat je dan kunt doen is een verhuisbedrijf inschakelen. Als je besluit om een verhuizer in te schakelen is het wel verstandig om eerst te vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet de hoofdprijs zult betalen. Klik op de button hieronder en laat je gegevens achter. Ontvang vrijblijvend meerdere offertes in je mailbox, vergelijk en bespaar tot wel 30% op de kosten.

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs