Meterbakken verhuizing

meterbakken VerhuizenVoor elk soort verhuizing zijn bepaalde hulpmiddelen beschikbaar. Zo kun je als je gaat verhuizen uit een flat een meubellift gebruiken om je meubilair via het raam naar buiten te voeren. Voor het verhuizen van kunst zijn speciale houten bakken beschikbaar waarin je kunstobject veilig van A naar B gebracht kan worden. Ga je een kantoor, archief, magazijn of bibliotheek verhuizen? Dan kunnen meterbakken een uitstekende oplossing zijn. Meterbakken kun je huren, kopen of worden door het verhuisbedrijf gebruikt en kunnen je het leven een stuk gemakkelijker maken.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Wat zijn meterbakken?

De naam zegt het al, meterbakken zijn bakken van 1 meter lang en de breedte kan verschillen. Ze zijn speciaal gemaakt voor het verhuizen van papierwerk, omdat de inhoud van een standaard archief la precies in een meterbak past. Je kunt er dus papieren, multomappen, dossiers en boeken in vervoeren, maar eigenlijk is alles mogelijk. De bakken stapel je gemakkelijk op, kunnen eventueel afgesloten en verzegeld worden en zijn stevig zodat al je spullen altijd veilig zijn.

Meterbakken aanschaffen

De prijs voor meterbakken is afhankelijk van hoe je ze wilt aanschaffen. Je kunt meterbakken kopen, je kunt ze huren of je kunt een verhuisbedrijf aannemen die ze in gebruik heeft. Bedrijven die zich specialiseren in bibliotheek- of archiefverhuizingen werken altijd met meterbakken. Uiteraard worden ze ook vaak op de tweedehands markt aangeboden. Het volgende overzicht kan je vertellen wat je financieel kunt verwachten als je meterbakken wilt aanschaffen.

 

Uitgave meterbak Prijs per bak
Meterbak nieuw kopen €60
Meterbak huren €0,50 per bak + €25 borg
Tweedehands meterbak kopen €30 per bak
Meterbak bij verhuisbedrijf Bij de prijs inbegrepen

De voordelen van meterbakken

Om meterbakken aan te schaffen ben je dus aardig wat geld kwijt en dit doe je eigenlijk alleen als je er ook veel gebruik van wilt maken. Het is veel beter om je meterbakken te huren en ze na de verhuizing weer in te leveren. Je krijgt dan je borg gewoon terug en bent dan maar €0,50 per bak kwijt. Het gebruik van meterbakken heeft veel voordelen.

  • Ze zijn snel in- en uit te pakken.
  • Ze kunnen worden geseald.
  • Ze kunnen gemakkelijk en stevig worden opgestapeld.
  • Ze kunnen 5 hoog via een wagentje naar de verhuiswagen gerold worden.
  • Eén meterbak heeft precies de inhoud van één lade in de archiefkast.
  • De volgorde van je archief hoeft niet te worden veranderd.

 

Vergelijk offertes

Wil jij ook meterbakken huren? Of wil je weten hoeveel jij zou moeten betalen voor het verhuizen van je archief? Voor alle financiële vragen omtrent het huren van meterbakken of een verhuisbedrijf, kun je onze vergelijkingstool gebruiken. Binnen een korte tijd ontvang je dan een aantal offertes waar je gemakkelijk de beste deal uithaalt.

 

 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!