Post verhuizen

Post verhuizenWanneer je net bent verhuisd heb je zoveel verschillende zaken aan je hoofd gehad dat de kans bestaat dat je bent vergeten om bijvoorbeeld vrienden of bedrijven op de hoogte te brengen van je verhuizing. De post verhuizen service is wat dat betreft bijzonder interessant. Door gebruik te maken van deze dienst zorg je er namelijk voor dat jouw post alsnog naar je nieuwe adres wordt doorgestuurd waardoor je helemaal niets hoeft te missen. Ga je met andere woorden verhuizen en wil je echt niets missen van post? Kies er dan voor om gebruik te maken van de post verhuizen service!

Voordelen van post verhuizen service

De zogenaamde post verhuizen service die door met name de Nederlandse Post wordt aangeboden brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. We zetten deze voordelen graag even voor jou op een rijtje:

  • Je zal nooit belangrijke post missen van vrienden of bedrijven.
  • Het doorsturen van je post is zeer voordelig en wordt doorgaans per week betaald.
  • Je post laten doorsturen naar een adres in het buitenland vormt geen probleem.

Wanneer je er met andere woorden echt zeker van wil zijn dat je geen post mist, dan is gebruikmaken van de post verhuizen service dus zeker en vast een interessante keuze!

Beperkingen

Wanneer je er voor kiest om gebruik te maken van een service als deze dien je er wel rekening mee te houden dat niet zomaar alle post zal worden doorgestuurd. In eerste instantie moet je er namelijk rekening mee houden dat alleen normale brieven worden doorgestuurd. Indien je met andere woorden pakjes moet ontvangen die de standaard afmetingen te boven gaan of die zwaarder zijn dan 2 kilo, dan worden deze niet doorgestuurd. Goed de voorwaarden van de post verhuizen service controleren is dan ook steeds zeer belangrijk wanneer je er zeker van wil zijn dat al jouw post zonder probleem wordt doorgestuurd.

Meer informatie

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!