Schoonmaak verhuizing

Schoonmaak verhuizingWanneer je als huurder een huis wenst te verlaten om te verhuizen naar een andere locatie of wanneer je een woning wenst te verkopen is het altijd belangrijk dat deze echt netjes is. Het schoonmaken van een huis kan evenwel een behoorlijke opdracht blijken, zeker wanneer deze lange tijd is bewoond. Voor veel mensen die een fulltime job hebben is het bijgevolg niet mogelijk om het volledige pand schoon te maken. Zij kiezen er in deze situatie voor om een beroep te doen op een professioneel schoonmaakbedrijf. Deze zorgen er voor dat niet alleen al het oppervlakkig vuil wordt verwijderd, maar ook het vuil dat zich dieper in bijvoorbeeld voegen en kieren heeft gemanifesteerd. Wil je eveneens de schoonmaak voor een verhuis uitbesteden? Wij geven je graag een goed beeld van wat je in deze situatie precies mag verwachten.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Wat omvat de schoonmaak voor een verhuis?

Een huis schoonmaken voor er een verhuis kan plaatsvinden lijkt op het eerste zicht een hels karwei,… en dat is het ook. Een schoonmaak voor een verhuis is niet zomaar even schoonmaken, maar moet er voor zorgen dat alles blinkt als nooit tevoren. Spinnenwebben zijn bijvoorbeeld compleet uit den boze. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor een vuile vloer en ander vuil dat zich in de voegen of kieren heeft gemanifesteerd. Daarnaast moeten ook alle ramen in huis een stevige poetsbeurt krijgen evenals het plafond. De badkamer moet de meest hygiënische ruimte zijn in een huis waardoor deze net als de keuken speciale aandacht nodig heeft. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, ben je van plan om te verhuizen en wil je, je bestaande woning verkopen of aan iemand anders verhuren? In dat geval doe je er altijd goed aan om eerst een grondige schoonmaak uit te laten voeren.

Een schoon huis verkoopt beter

Wanneer je als eigenaar een huis op zo optimaal mogelijke wijze in de markt wenst te zetten is het altijd interessant wanneer deze eerst netjes wordt schoongemaakt. Dit zorgt er immers voor dat het huis een behoorlijk stuk aantrekkelijker oogt voor potentiële kopers. Diverse onderzoeken hebben uitgewezen dat een huis dat echt schoon is op aanzienlijk kortere periode kan worden verkocht. Mede omwille van deze reden is het misschien zelfs aan te raden om de schoonmaak voor een verhuizing uit te besteden. Op die manier ben je er namelijk zeker van dat daadwerkelijk al het vuil wordt aangepakt, ook datgene wat je op het eerste zicht niet ziet.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!