Verhuisbedrijf Aalsmeer

verhuisbedrijf aalsmeerBij ons vind je alle informatie over een verhuisbedrijf in Aalsmeer. Deze waterrijke woonplaats onder de rook van Amsterdam is erg in trek om te wonen. Vanwege de nabijheid van Schiphol trekt Aalsmeer ook veel bedrijven aan. In de begindagen, voor de grootschalige inpoldering, was Aalsmeer omgeven door meren en is het dorp vernoemd naar de palingvissers. Nog steeds zijn er een groot aantal jachtwerven in de gemeente, voornamelijk aan de Westeinderplassen. Tegenwoordig is Aalsmeer bekend van ´s werelds grootste bloemenveiling en van de Endemol televisie studio´s. Aalsmeer is de bakermat van de commerciële televisie kanalen in Nederland. Je snapt dat er dus genoeg te doen is in het centrum van Aalsmeer. En dat er aan verhuisbedrijven geen tekort is in de regio Aalsmeer – Haarlemmermeer.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Aalsmeer? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Aalsmeer

In Aalsmeer en Noord-Holland zijn voldoende bekwame verhuizers te vinden. Het is daarom aan te raden om eerst de verschillende verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken. Om de meest gunstige prijs te bedingen, kun je het beste via onze website verschillende offertes tegelijkertijd aanvragen. Dit zijn de vijf grootste verhuisbedrijven in Aalsmeer en omstreken:

Verhuisbedrijf Aalsmeer

Bijzonderheden

1

Furkan Alshamy diensten

Kantoren, woningen en senioren.

2

Yamato Transport Europe

Bedrijven, senioren en Europees.

3

SGS Nederland

Verhuizen, transport en inpakservice.

4

CG Company

No nonsense verhuisservice en klusjesman.

5

Continental Relocations

Internationaal transport, verhuislift en verhuishulp.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Voordat je verhuist, is het handig om de totale verhuiskosten te kennen. Dan kun je een betere begroting opstellen. De precieze kosten waarvoor een verhuisbedrijf in Aalsmeer jou verhuist, is van veel factoren afhankelijk. In de onderstaande tabel zie je wat verschillende verhuisdiensten ongeveer gaan kosten. Verhuisbedrijven in Aalsmeer zullen waarschijnlijk iets goedkoper uitpakken dan het landelijke gemiddelde. Gebruik onze verhuis vergelijker om direct verschillende aanbiedingen te bekijken.

Gemiddelde verhuiskosten

Vanaf prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Aalsmeer:

Verhuiswagen met verhuizer – 20 m³

Vanaf € 295,00 per drie uur

Verhuiswagen met verhuizer – 40 m³

Vanaf € 410,00 per drie uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur per verhuizer

Extra’s:

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 30,00

In- en uitpakservice

35,00 per uur

Opslagruimte

Vanaf € 40,00

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

Verenigde Staten en Canada

Vanaf € 8.000,00

Marokko, Turkije en Midden-Oosten

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Aalsmeer

Iedereen kan wel wat verhuistips gebruiken. Je verhuist immers niet elke dag en er komt een hoop bij kijken. Als je alles zelf doet, haal je een hoop stress op je hals. De beste tip is om een ​​verhuisbedrijf te bellen dat alles voor je regelt. Je begint met het vergelijken van verschillende offertes met onze handige offertevergelijker voor verhuisbedrijven bij jou in de buurt. Verder hebben we nog vier handige tips voor je:

  • Verhuis niet zonder checklist. Dit handige lijstje scheelt jouw kopzorgen en zorgt ervoor dat je geen belangrijke zaken vergeet. 

  • Zorg ervoor dat je jouw adres tijdig wijzigt bij de gemeente. Je riskeert een boete als je dit niet binnen vijf dagen doet.

  • Gebruik je mensen uit je sociale kring als verhuishulp op de dag zelf. In ruil voor een hapje eten kun je je flink wat euro´s uitsparen.

  • Schrijf jouw meterstanden op de eerste dag op. Vanaf dat moment zijn alle vaste kosten voor jouw rekening.

Prijsopbouw

Nederlanders besteden gemiddeld genomen 40% van de verhuiskosten aan het transport en 60% aan het laden en lossen van de dozen en meubels. Zoals je in de grafiek hieronder kunt zien. Het in- en uitladen van meubels en dozen kan dus aardig in de papieren lopen. Je kunt gelukkig relatief makkelijk bezuinigen op dit deel van de verhuiskosten. Door collega´s en vrienden in te schakelen bijvoorbeeld. Of zelf fysiek mee te werken bij het laden en lossen.

Bespaartips verhuisbedrijf Aalsmeer

Iedereen houdt ervan om geld te besparen. Niet iedereen weet echter hoe hij of zij dat precies moet doen. Daarom hebben we hier drie beste besparingstips voor je op een rijtje gezet:

  • Doordeweeks verhuizen is altijd goedkoper dan in het weekend.

  • Begin op tijd met de voorbereiding om onvoorziene uitgaven te voorkomen.

Vergelijk offertes

Kijk nu meteen wat een verhuizing bij jou in de buurt gaat kosten. Met de vergelijkingstool bovenaan onze website kun je heel gemakkelijk de verschillende opties naast elkaar zien.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!