Verhuisbedrijf Aalten

verhuisbedrijf aaltenOp onze verhuis site vind je de beste offertes voor een verhuisbedrijf in Aalten. Handig als je binnenkort naar de Achterhoek gaat verhuizen. Aalten ligt helemaal achter in de Achterhoek tegen de Duitse grens aan, net naast Winterswijk. Deze streek is ooit in bloei geraakt door de textielindustrie, maar heeft nu een sterk agrarisch karakter. Aalten is een groot dorp met meer dan 17.000 inwoners, maar heeft zijn dorpse karakter niet verloren. Het centrum is pittoresk en je vindt er alles wat je nodig mocht hebben op het gebied van winkels, restaurants en culturele centra. Aalten heeft een NS station op de lijn van Arnhem naar Winterswijk, waar je kunt overstappen op de trein naar Zutphen. Heel Gelderland is daarom goed te bereiken met het openbaar vervoer.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Aalten? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Aalten

Aan kwalitatieve verhuisbedrijven is er geen gebrek in Aalten. Zeker niet als het gaat om betrouwbaarheid en uitgebreide selectie van diensten. Daarom kun je het beste eerst even rondkijken voordat je een verhuisbedrijf inhuurt. Met één klik kun je meerdere offertes tegelijk opvragen op onze website. Wij werken samen met de beste verhuisbedrijven in Gelderland, zoals de volgende top verhuisbedrijven:

Verhuisbedrijf Aalten

Bijzonderheden

1

P.A.M. Roemaat Vastgoed

Verhuizen, klussen en opruimen.

2

A.N. Verhuizers

Montage en inpakservice, tijdelijke opslag, verhuisliften, transport en verhuishulp.

3

Jos Dusseldorp Transportbedrijf

Alles-in-een pakket, verhuislift, opslag en vervoer.

4

Peters Transport Winterswijk

Transport van goederen, verhuizingen en verhuishulp.

5

Aalders

Verhuisservice, verhuislift en meubelopslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Voordat je gaat verhuizen, is het handig om een budget op te maken met de totale verhuiskosten die gaan komen. Wat een verhuisbedrijf in Aalten precies vraagt voor een verhuizing, hangt af van de diensten die jij wilt afnemen. Over het algemeen is een verhuizer in Aalten en de Achterhoek goedkoper dan in andere delen van het land. Dit zijn de bekendste verhuizer in en rondom het Gelderse Aalten:

Verhuiskosten

Gemiddelde prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Aalten:

Verhuishulp + verhuiswagen 20 m³

60,00 per uur

Verhuishulp + verhuiswagen 50 m³

70,00 per uur

Extra verhuishulp

30,00 per uur

Extra diensten:

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Parkeervergunning voor verhuiswagen

Vanaf € 50,00

In- en uitpakservice

Vanaf € 105,00

Meubelopslag

Vanaf € 35,00 per maand

Montage

Vanaf € 125,00

Klusjesman

Vanaf € 150,00

Naar het buitenland verhuizen:

Duitsland, België, Frankrijk en Spanje

Vanaf € 4.000,00

USA, Mexico en Canada

Vanaf € 8.000,00

Australië en Zuidoost Azië

Vanaf € 9.500,00

Verhuistips Aalten

We weten allemaal dat verhuizen best stressvol kan zijn. Verhuistips zijn daarom zeker geen overbodige luxe. Familie en vrienden kunnen niet altijd helpen, maar check wel altijd bij bekenden even of zij iemand kennen met een busje of iemand die handig is met klussen. Met een beetje hulp, hou jij meer tijd over voor belangrijke zaken. Daarnaast hebben we hier nog meer tips voor je die het verhuizen soepel maken:

  • Huur dus professionals in om je te helpen op de dag. Dat gaat een stuk sneller en het scheelt je een hoop stress.

  • Geef je adres op tijd door aan de nieuwe gemeente om boetes te voorkomen. Je moet dit namelijk verplicht binnen vijf dagen doen.

  • Organiseer alle verhuisdozen duidelijk. Vaak nummeren mensen de dozen, of ze geven de dozen kleurcodes. Dan weten jij, en de verhuizers, straks precies waar alles heen moet.

Prijsopbouw

We zie dat voor een gemiddelde verhuizing het laden en lossen de grootste kostenpost zijn. Logischerwijs neemt het dat percentage toe als je veel spullen te verhuizen hebt. Het is in ieder geval de moeite waard om de offertes te vergelijken voor het vinden van de beste deal.

Bespaartips verhuisbedrijf Aalten

Mocht het actief meewerken lastig zijn, dan kun je ook een van de volgende bespaartips gebruiken: 

  • Vraag meerdere offertes aan bij verhuizers in jouw regio. Je hoeft alleen maar je e-mail adres bovenaan de pagina in te vullen.

  • Als je meer dan één offerte in handen hebt, dan kun je met vertrouwen om korting vragen.

  • Doe zoveel mogelijk zelf: in- en uitpakken, demonteren en monteren, laden en lossen.

Vergelijk offertes

Wil je ook vrijblijvend vier prijsopgaves ontvangen van verhuisbedrijven bij je in de buurt? Voer dan snel jouw postcode en adresgegevens in. Dan weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor de overtocht.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!