Verhuisbedrijf Albrandswaard

Als jij op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Albrandswaard, dan bij je op onze verhuisbedrijf vergelijkingssite aan het goede adres. Albrandswaard is een vrij nieuwe gemeente en is in de jaren ´80 ontstaan als samenvoeging van de twee dorpen, Rhoon en Poortugaal. De gemeente ligt tegen Rotterdam aan, net ten zuiden van het havengebied en aan de rivier de Oude Maas. De gemeente wordt bediend door het Rotterdamse metronetwerk via de lijn naar Spijkenisse. Een deel van Albrandswaard ligt vast aan de Vinex wijken van Barendrecht, dit deel heet Portland. De bewoners van Albrandswaard zijn vooral forensen die in en rondom Rotterdam werken. Naast de metro, verbindt de A15 Albrandswaard met de andere delen van de Regio Rijnmond en de rest van Nederland.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Albrandswaard? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Albrandswaard

Er wordt een hoop verhuisd in regio Rijnmond, Rotterdam en in de Albrandswaard. En dat is goed nieuws voor jou als jij op zoek ben naar een voordelig verhuisbedrijf. Voor een goede positie om te onderhandelen, vraag je verschillende offertes aan om die met elkaar te vergelijken. Dan kun je de opties gemakkelijk vergelijken. Dit zijn bekendste verhuisbedrijven in Albrandswaard en omstreken:

Verhuisbedrijf Albrandswaard

Bijzonderheden

1

Blonk Verhuizingen & Transport

Particulieren, kantoren, verhuislift en opslag.

2

Huisje Boompje Verhuizen

Inpakken, uitpakken, montage en meubeltransport.

3

World Wide Moving

Particulier, senior en internationaal.

4

Zwennis Verhuizingen

Ontruimingen, schoonmaken en verhuizingen.

5

PWA goederenvervoer

Lokale verhuizingen, lift en opslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Als jij binnenkort naar Albrandswaard gaat verhuizen, dan wil je natuurlijk graag weten wat die verhuizing gaat kosten. Ten eerste hangt het natuurlijk af van de hoeveel spullen je verhuist naar je nieuwe huis. Je huurt al een verhuiswagen met verhuizer voor iets minder dan € 280. Dan gaat het om een gemiddelde verhuizing van drie uur, in de regio Rijnmond. Bij ons krijg je vrijblijvend de mogelijkheid om verschillende offertes met elkaar te vergelijken.

Meest voorkomende verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Albrandswaard:

Tweepersoons huishouden: transport met 1 verhuizer:

Vanaf € 275,00

Groot gezin: transport met 2 verhuizers:

Vanaf € 475,00

Extra verhuizer per persoon

35,00 per uur

Extra’s:

Kilometer vergoeding

0,50 – 1,50 per extra kilometer

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Opslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 90,00

Van en naar het buitenland verhuizen:

Duistland, België, Frankrijk en Denenmarken

Vanaf € 2.000,00

Zuid- en Oost – Europa

Vanaf € 4.000,00

Turkije, Midden-Oosten en Marokko

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Albrandswaard

Er zijn veel overwegingen te maken bij het verhuizen. Dus een beetje hulp kan natuurlijk geen kwaad. Wees geen held en vraag hulp aan familieleden of vrienden. Ze kunnen je helpen bij het organiseren van alles wat er moet gebeuren. Daarnaast is het inhuren van professionele hulp belangrijk voor het efficiënte verloop van de verhuizing. Nu volgen nog drie praktische tips:

  • Organiseer alle spullen en meubels overzichtelijk. Je kunt dit doen door bijvoorbeeld de verhuisdozen te nummeren of ze met kleuren te markeren. Dan weten de verhuizers welke box naar welke kamer moet in de nieuwe woning of kantoor.

  • Meld jouw verhuizing binnen vijf werkdagen aan de nieuwe gemeente. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de Nederlandse overheid.

  • Bel vrienden en familie op om je te helpen. Zo bespaar je veel euro’s in ruil voor wat eten en drinken.

Prijsopbouw
Zoals blijkt uit onderstaande grafiek, geeft de gemiddelde Nederlander 40% van de totale verhuiskosten uit aan het transport. De overige 60% wordt is bestemd voor het in- en uitladen van jouw spullen. Deze percentages gelden voor een gemiddelde verhuizing. Wel blijkt dat je tot 60% besparen op de totale verhuiskosten door zelf of met vrienden mee te werken.

Bespaartips verhuisbedrijf Albrandswaard

Zeker als je een groot gezin hebt, of een kantoor met meer dan tien werknemers, kan een verhuizing aardig wat geld kosten. Je zult dan ook blij zijn te horen dat er ook veel te besparen valt. We hebben de drie beste tips op een rijtje gezet:

  • Vraag familie of vrienden om je bij te staan op de grote dag. Dat scheelt flink in de arbeidskosten.

  • Vraag meerdere offertes aan bij lokale verhuisbedrijven.

  • Vergelijk drie of vier verschillende offertes van verhuizers in Albrandswaard.

Vergelijk offertes
Je garandeert de beste prijs door minimaal vier offertes met elkaar te vergelijken. Wil je offertes ontvangen in je inbox? Vul dan nu je postcode in in de box hieronder.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!