Verhuisbedrijf Amstelveen

Zoek jij een verhuisbedrijf in Amstelveen? Hier kom je alles te weten over de best geprijsde offertes in jouw regio. Amstelveen is een zeer populaire gemeente om in te wonen. Het is uitermate goed verbonden met Amsterdam. Zowel met de bus, tram als met de metro. Het grote pluspunt is dat je in Amstelveen de ruimte hebt en lekker tussen het groen kan wonen. Hier zie je geen hordes met toeristen. Toch is al het vertier van de hoofdstad nooit meer dan een half uurtje reizen. Je hebt dus het beste van twee kanten. Ook Schiphol en de rest van Nederland zijn prima bereikbaar vanaf deze mooie gemeente.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Amstelveen? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Amstelveen

Amstelveen is een grote stad, onder de rook van Amsterdam. Er is dus volop keuze uit kwaliteit verhuisbedrijven in en om de stad. Je kunt daarom veel offertes vergelijken en zo de scherpst geprijsde eruit pikken. Het is aan te raden om in ieder geval drie of vier offertes te vergelijken. Kijk sowieso even naar de volgende top vijf verhuizers in Amstelveen:

Verhuisbedrijf Amstelveen

Bijzonderheden

1

Verhuisbedrijf CP van Wier

Particulier en zakelijk verhuizen in Noord-Holland en Nederland.

2

Gosselin

Internationaal verhuizen.

3

Continental Relocations

Voornamelijk internationale verhuizingen.

4

Neumann & Vettin

Inboedel, kunst en antiek.

5

Graaf Beheer

Verhuizingen op maat en opslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Het uiteindelijke kostenplaatje van een verhuizing hangt onder meer af van welke diensten jij inhuurt. Je kan de complete verhuizing door een verhuisbedrijf in Amstelveen laten verzorgen. Of je kunt enkele diensten zelf uitvoeren. Hoe meer je uitbesteedt, hoe duurder de verhuizing uiteindelijk wordt. Daar staat tegenover dat je minder tijd nodig hebt en ook geen stress zult ervaren. Een erkende verhuizer inhuren biedt jou heel veel voordelen. Wat een verhuizing kan kosten zie je in de volgende tabel.

Gemiddelde verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Amstelveen:

Transport 20 m³ + verhuizer

60,00 per uur

Transport 45 m³ + verhuizer

70,00 per uur

Extra verhuizer

30,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

België en Duitsland

Vanaf € 3.500,00

Europese Unie

Vanaf € 4.500,00

USA en Canada

Vanaf € 7.500,00

Extra’s:

Kilometer vergoeding

0,50 – 1,50 per extra kilometer

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Opslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 90,00

Verhuistips Amstelveen

Er komt een hoop kijken bij een verhuizing. Je kunt dus wel wat hulp gebruiken. Wees niet eigenwijs en vraag familie en vrienden om hulp. Die willen vaak met alle plezier helpen. Dat maakt jouw verhuisdag een stuk makkelijker en het is nog gezellig ook. Bovendien, hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper jouw verhuizing. Dat neemt niet weg dat professionele hulp onmisbaar is voor een efficiënte verhuizing. Het inhuren van een vakman neemt een hoop stress weg.

  • Begin met het maken van een checklist. Daarmee voorkom je dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet. Ook geeft het rust in je hoofd.

  • Voor je nieuwe woning hebt je internet, gas, elektra en water nodig. Het is handig dit van te voren al te contracteren. Dan werkt alles al zodra je verhuisd bent.

  • Je moet de nieuwe gemeente binnen vijf dagen laten weten dat je verhuisd bent. Te laat een verhuizing doorgeven resulteert in een boete. Lees meer hierover op de website van de Rijksoverheid.

Prijsopbouw

Als je naar de infographic hieronder kijkt, dan valt vooral op dat het laden en lossen gemiddeld genomen het meeste kosten van de verhuizing. Dus niet het transport zelf. Dat is handig om te weten als je graag wat wilt besparen op jouw aankomende verhuizing. Als je namelijk zelf meehelpt met laden en lossen, kun je tot 60% besparen op de totale verhuiskosten.

Bespaartips verhuisbedrijf Amstelveen

Zelf meewerken aan je verhuizing is de beste bespaartip zoals je al zag in de infographic hierboven. Maar er zijn er meer. Wat dacht je van de volgende handige tips:

  • Verhuizen op een doordeweekse dag is goedkoper dan een zaterdag of zondag.

  • Je kunt beter onderhandelen als je meerdere offertes in handen hebt.

  • Gebruik je eigen vervoer voor een deel van de verhuizing.

Vergelijk offertes

Op onze site kun je zonder gedoe offertes vergelijken van erkende en betrouwbare verhuizers in jouw stad of regio. Als je minimaal drie offertes met elkaar vergelijkt, heb je gegarandeerde de beste prijs.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!