Verhuisbedrijf Assen

Binnenkort een verhuisbedrijf in Assen nodig? Hier vind je de beste offertes op een rij. Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe. De meest landelijke provincie die we hebben in Nederland. Assen is het centrum van de hele streek en er is daarom een groot aanbod van winkels, cultuur en sport. De meeste mensen zullen Assen vooral kennen van de T.T., de bekende jaarlijkse motorrace. Met zowel de auto als de trein is Assen uitstekend verbonden met Groningen, Zwolle en ook de Randstad. Deze mix van stedelijkheid en de natuurlijke omgeving, is wat Assen een populaire bestemming maakt om naartoe te verhuizen.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Assen? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Assen

In Assen is er geen tekort aan kwalitatieve verhuisbedrijven. Zeker als het gaat om betrouwbaarheid en een scherpe prijs. Als je via onze vergelijkingstool een aantal offertes naast elkaar zet, dan heb je de garantie dat je nooit teveel betaalt. Handig toch? Verderop in dit artikel gaan we verder in op de kosten van een verhuizing. De volgende verhuisbedrijven zijn actief in Assen en omstreken:

Verhuisbedrijf Assen

Bijzonderheden

1

Abdi logistics

Zakelijke verhuizingen en meubelopslag.

2

Koops Verhuisgroep

Lid van de Erkende Verhuizers.

3

CJNM

Uitgebreide verhuisservices voor senioren, particulieren, bedrijven.

4

Team Relocations

Verhuisbedrijf voor nationale en internationale verhuizingen en meubelopslag.

5

Derk Werk

Full service verhuisbedrijf.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

De totale kosten van een verhuizing hangen af van de afstand die je verhuist, de omvang van je inboedel en het aantal diensten dat je inhuurt bij een professioneel verhuisbedrijf. Gelukkig is dat vaak goedkoper dan je zou verwachten. In de onderstaande tabel zie je wat de verschillende services ongeveer kosten. Een verhuisbedrijf in Assen zal waarschijnlijk iets goedkoper uitpakken dan het gemiddelde van Nederland. De kosten in Noord – Nederland liggen nou eenmaal lager dan in de rest van het land. Let wel dat de afstanden in Drenthe vaak groter zijn en dat kan extra kilometer kosten met zich meebrengen.

Gemiddelde verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Assen:

Transport 20 m³ + verhuizer

60,00 per uur

Transport 45 m³ + verhuizer

70,00 per uur

Extra verhuizer

30,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

België en Duitsland

Vanaf € 3.500,00

Europese Unie

Vanaf € 4.500,00

USA en Canada

Vanaf € 7.500,00

Extra’s:

Kilometer vergoeding

0,50 – 1,50 per extra kilometer

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Opslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 90,00

Verhuistips Assen

Wij hebben drie handige tips voor je samengesteld die je kunt gebruiken voor je aankomende verhuizing. Er komt immers zoveel tegelijk op je af, dat het soms moeilijk is het overzicht te bewaren. Om zeker te weten dat je beste prijs krijgt, doe je er goed aan om minimaal drie offertes van lokale verhuizers met elkaar te vergelijken. Vergeet daarnaast ook niet dat je binnen vijf dagen je nieuwe adres door moet geven aan de gemeente. Verder hebben we nog drie handige tips voor je:

  • Huur professionals in om je te helpen op de dag. Dat gaat een stuk sneller en het scheelt je een hoop stress.

  • Maak een handige checklist met alle taken en prioriteiten. Dat schept orde in je hoofd en zo weet je zeker dat je niets vergeet.

  • Schakel vrienden, collega´s of familie in om je te helpen op de dag zelf. Met een paar extra handen kun je aardig wat euro´s besparen op de verhuiskosten.

Prijsopbouw

Zoals je kunt zien in de grafiek hieronder besteedt de gemiddelde Nederlander 40% van zijn verhuizing aan het transport zelf. Daarnaast nog eens 60% aan het laden en lossen. Dat zijn voornamelijk arbeidskosten. De percentages zijn natuurlijk gemiddelden. Het laat zien dat je relatief makkelijk kunt bezuinigen op jouw verhuizing. Door zelf in- en uit te laden.

Bespaartips verhuisbedrijf Assen

Behalve het besparen op de verhuiskosten door zelf te laden en te lossen, zijn er ook nog andere manieren om de verhuiskosten te drukken. Hier zijn een aantal bespaartips:

  • Verhuizen tijdens kantooruren is altijd voordeliger.

  • Steek je handen uit je mouwen. Hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper de verhuizing is. 

  • Begin op tijd met voorbereiden, dat voorkomt onvoorziene kosten.

Vergelijk offertes

Door simpelweg enkele basisgegevens van jouw verhuizing in te voeren, vergelijk je direct de beste offertes. Je ontvangt direct vier verhuisbedrijf offertes in je inbox.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!