Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Verhuisbedrijf Bergen op ZoomHier kom je alles te weten over een verhuisbedrijf in Bergen op Zoom. Deze oer Brabantse stad ligt strategisch aan de toegang tot de grote steden van Zeeland en dichtbij Antwerpen en Breda. Bergen op Zoom is wat men een garnizoensstad noemt. Een historische stad van militair belang met een eigen kazerne. En dat zie je overal terug in het mooie centrum dat zeer goed bewaard is gebleven. In al die kleine straatjes kun je heerlijk winkelen of wat eten en drinken. Ook kun je hier met volle teugen genieten van de Brabantse gezelligheid. Omdat er zoveel pluspunten aan Bergen op Zoom zitten, is het een populaire verhuis bestemming. Aan verhuisbedrijven is er in Bergen op Zoom geen tekort.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Bergen op Zoom? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een dermate populaire stad om in te wonen, dat je geen probleem zult ondervinden bij het vinden van een lokale verhuizer. Let wel op, de ene verhuizer is de andere niet. Kijk daarom ook niet alleen naar de prijs, maar ook naar de service die je nodig hebt. Goedkoop is namelijk vaak duurkoop. Dit zijn de vijf grootste verhuisbedrijven in Bergen op Zoom:

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Bijzonderheden

1

Darvi Transport

Transport, verhuishulp, verhuislift en meubelopslag voor bedrijven en particulier.

2

M. Bas International Transport

Full service internationale verhuizingen.

3

Appie Services

Verhuisdiensten op maat, zakelijk en particulier.

4

Van der Ent Verhuizingen

Lokale verhuizer voor particulieren, senioren en zakelijk.

5

Voordeelverhuizer

Goedkoop verhuizen in de regio en internationaal.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Wat jouw verhuizing precies gaat kosten, hangt sterk af van welke diensten jij allemaal inhuurt. Er zijn immers een flink aantal mogelijkheden. Een verhuisbedrijf in Bergen op Zoom kan veel meer voor jou betekenen dan je alleen van A naar B brengen. Je kunt de spullen laten inpakken, een parkeervergunning aanvragen en verhuisdozen huren. Om je een idee te geven van wat dat allemaal zou gaan kosten, volgt nu een handige prijzenlijstje:

Verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Bergen op Zoom:

Verhuiswagen klein + 1 verhuishulp

Vanaf € 55,00 per uur

Verhuiswagen groot + 1 verhuishulp

Vanaf € 75,00 per uur

Extra verhuishulp

Vanaf € 35,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

België, Duitsland en Frankrijk

Vanaf € 2.000,00

Verenigd Koninkrijk en EU

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Extra’s:

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 45,00 per maand

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 30,00

Inpakken en demonteren

Vanaf € 40,00 per uur

Uitpakken en monteren

Vanaf € 50,00 per uur

Schoonmaken

Vanaf € 25,00 per uur

Verhuislift huur en montage

Vanaf € 100,00

Verhuistips Bergen op Zoom

Op een nieuwe plek gaan wonen is hartstikke spannend. Maar het verhuizen zelf is geen leuke taak. De eerste vraag is, past alles wel in de nieuwe woning? Zo niet, maak dan eerst onderscheidt wat je wilt houden en wat je weg wilt geven. Het is aan te raden om een verhuisbedrijf in te schakelen. Dan hoef jij je alleen maar op belangrijke zaken te richten. Je verhuist dan zonder zorgen. Immers de verantwoording ligt bij het verhuisbedrijf. Daarnaast hebben we hier nog drie tips voor je die het verhuizen een fluitje van een cent maken:

  • Alleen met een checklist kun jij georganiseerd en zonder onnodige stress verhuizen. Het verhuisbedrijf kan je hierbij helpen.

  • Voorkom een boete door op tijd jouw adres op te geven bij de nieuwe gemeente. Je bent verplicht dit binnen vijf dagen te doen.

  • Schrijf je meterstanden gelijk op zodra je verhuisd bent. Vanaf dat moment zijn alle vaste lasten logischerwijs voor jouw rekening.

Prijsopbouw

Als je begrijpt hoe de kosten voor een verhuizing opgebouwd zijn, kun je makkelijker zien op welke punten je geld kunt besparen. De hoogte van de kosten hangen uiteraard af van waar je naar toe verhuist. Het laden en lossen van al jouw spullen is goed voor 60% van de totale verhuiskosten. Als jij het laden en lossen dus voor je eigen rekening neemt, kun je meer dan de helft besparen.

Bespaartips verhuisbedrijf Bergen op Zoom

Dit zijn de beste drie bespaartips voor jouw aankomende verhuizing:

  • Doe zoveel mogelijk zelf: inpakken, laden, lossen en uitpakken. 

  • Verhuis op een doordeweekse dag, buiten de spits om.

  • Onderhandel een korting met het verhuisbedrijf.

Vergelijk offertes

Dé manier om de beste prijs te garanderen, is door het vergelijken van verschillende offertes. Vul eenmalig jouw postcode bovenaan de pagina in en je ontvangt de offertes per mail.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!