Verhuisbedrijf Bergen

verhuisbedrijf bergenZoek jij een verhuisbedrijf in Bergen? Hier kom je alles te weten over de best geprijsde offertes in jouw regio. Bergen is een kunstenaarsdorp dat aan het begin van de vorige eeuw in de duinen gesticht is. Bergen bestaat voornamelijk uit villawijken en heeft een sterk dorpskarakter. Bewoners kunnen genieten van het Noord-Hollands Duinreservaat en de brede zandstranden aan de Noordzee. De gemeente Bergen bevat onder meer de volgende dorpen: Bergen aan Zee, Egmond, Schoorl, Groet en Hargen. Zoek je de reuring van een grotere stad, dan ben je in een kwartier in het nabijgelegen Alkmaar.  Vanaf daar ben je met de auto en trein ook snel in Haarlem of Amsterdam. Het is niet gek te bedenken dat Bergen zo een populaire plaats is om te wonen.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Bergen? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Bergen

Aan de top vijf hieronder zie je meteen dat er in Bergen en omstreken geen gebrek is aan uitstekende verhuisbedrijven. Om het beste aanbod voor jouw specifieke verhuiswensen te vinden, is het een goed idee om verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Verderop in dit artikel gaan we verder in op de kosten van een verhuizing. De volgende verhuisbedrijven zijn actief in Bergen en omstreken:

Verhuisbedrijf Bergen

Bijzonderheden

1

Van Eeken Dienstverlening

Inpakken, monteren, verhuisliften en verhuur verhuiswagens.

2

Ventevogel Dienstverlening

Complete verhuizingen, inclusief transport, lift en verhuiswagen.

3

The Quickmovers

Nationaal en internationaal transport.

4

Bakker Verhuizingen

Verhuisvervoer en inpak-/montageservice, zowel zakelijk als privé.

5

Fa. D. Schipper & Zonen

Verhuishulp, montage en schoonmaak.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

De gemiddelde Nederlander huurt alleen een busje samen met een of twee verhuismannen. Maar een verhuisbedrijf in Bergen kan veel meer voor jou betekenen. Als je op een verdieping gaat wonen bijvoorbeeld, kan een verhuisbedrijf een verhuislift voor je installeren. Wat de verschillende diensten gemiddeld kosten zie je in de onderstaande tabel. Voor een precieze prijs zal je een offerte aan moeten vragen.

Verhuiskosten

Gemiddelde prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Bergen:

Busje en verhuishulp: 20 m³

50,00 – 80,00 per uur

Vrachtwagen en verhuishulp: 50 m³

70,00 – 100,00 per uur

Extra verhuishulp

30,00 – 45,00 per uur

Extra’s:

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

Meubel opslag

Vanaf € 35,00 per maand

In- en uitpakservice

Gemiddeld € 40,00 per uur

Verhuislift

Vanaf € 100,00 per dagdeel

Huur van verhuisdozen

Vanaf € 0,50 per doos

Verhuizingen buiten de gemeente

Vanaf € 0,50 per kilometer

Naar het buitenland verhuizen:

België, Duitsland en Frankrijk

Vanaf € 2.000,00

Verenigd Koninkrijk en EU

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Verhuistips Bergen

Gaan wonen op een nieuwe plek is heel erg spannend. De verhuizing doorstaan is natuurlijk een stuk minder leuk. Overweeg de hulp van een verhuisbedrijf. Om de beste prijs te krijgen, is het een goed idee om de offertes van ten minste vier lokale verhuisbedrijven te vergelijken. Geef jouw postcode door aan ons, dan sturen we je vrijblijvend scherpe offertes toe. Daarnaast hebben we hier nog drie handige tips voor je:

  • Laat het inpakken niet tot het laatste moment liggen. Het kost altijd veel meer tijd dan je van te voren bedenkt.

  • Verhuis niet in de winter of hoogzomer. Dan is er kans op extreme hitte of kou. Nooit lekker natuurlijk als je met spullen moet sjouwen.

  • Ga van te voren even langs bij de nieuwe gemeente om jouw verhuizing door te geven. Als je te laat bent, kun je beboet worden. 

Prijsopbouw
Als je de onderstaande infographic bekijkt, is het verrassend dat de kosten voor het laden en lossen van goederen gemiddeld het hoogst zijn. Dat komt omdat het uurloon van verhuis arbeiders duurder is dan een volle tank van een verhuisbusje. Alhoewel het aan te raden is om hulp in te huren voor het laden en lossen, kun je er voor kiezen om bepaalde onderdelen zelf uit te voeren. Zo kun je aardig wat euro´s besparen.

Bespaartips verhuisbedrijf Bergen

Verhuizen kan veel geld kosten, ook als je veel meewerkt. Probeer daarom op een van de andere manieren te bezuinigen:

  • Koop gebruikte verhuisdozen op marktplaats of facebook.

  • Verhuis op een doordeweekse dag, buiten de spits om.

  • Gooi spullen weg. Dan begin je met een schone lei en heb je minder dozen.

Vergelijk offertes

Op onze site kun je zonder gedoe offertes vergelijken van erkende en betrouwbare verhuizers in jouw stad of regio. Als je minimaal vier offertes met elkaar vergelijkt, heb je gegarandeerde de beste prijs.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!